ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Bραβεία MAD: πώς το ξύλο μεταξύ των τράπερς αμαύρωσε τη μεγάλη γιορτή της μουσικής

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι πρώτες σειρές (των VIP δε) όταν οι τράπερς Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια.

Τα MAD VMA 2022 αμαυρώθηκαν φέτος από το "αντριλίκι" δύο τράπερ: του Snik και του Light που καθόντουσαν σε κοντινές θέσεις στις μπροστινές σειρές δε των VIP. Η τελετή κυλούσε ομαλά μέχρι την εμφάνιση της Τάμτας. Όσο εκείνη και η ομάδα της βρισκόντουσαν επί σκηνής ξέσπασαν τα πρώτα επεισόδια κάτω με τους δυο άντρες να πιάνονται στα χέρια. Με πρωτοβουλία του Τάσου Ξιαρχού, υπεύθυνου για την εμφάνιση της τραγουδίστριας, διεκόπη το σόου εκείνη τη στιγμή και απομακρύνθηκε εκείνη για την ασφάλειά της.

Έπειτα από λίγο έγινε και δεύτερη επίθεση, όταν στη σκηνή βρισκόταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καλεσμένη των Βραβείων MAD προκειμένου να απονείμει το βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, ξέσπασε και δεύτερο επεισόδιο. Το βραβείο θα παραλάμβανε η Έλενα Παπαρίζου, που καθόταν στην πρώτη σειρά και η οποία όμως πανικοβλήθηκε από την κατάσταση και αποχώρησε από τα Βραβεία. Ο floor manager, ζήτησε από όσους εμπλέκονται στο συμβάν να αποχωρήσουν.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί πώς ο Light επέστρεψε στον χώρο και πήρε κανονικά μέρος στην εκδήλωση. Μοιράστηκε τη σκηνή με τον Χρήστο Μάστορα ζητώντας συγγνώμη από το κοινό. Συγκεκριμένα είπε: "Ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που είναι εδώ σήμερα, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Μέχρι εκεί. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά".

Bραβεία MAD: πώς το ξύλο μεταξύ των τράπερς αμαύρωσε τη μεγάλη γιορτή της μουσικής

Ωστόσο η βραδιά χάλασε και όχι μόνο αυτό. Οι εμπλεκόμενοι έθεσαν σε κίνδυνο όσους παρευρίσκονταν στον χώρο, καθώς εύκολα θα μπορούσε να προκληθεί πανικός και να ποδοπατηθούν άνθρωποι. Η ευθύνη των δύο "μάτσο" αντρών είναι τεράστια (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 2 επεισόδια). Μεγάλη ευθύνη έχουν όμως εφεξής και οι εταιρίες τους, ο χώρος συνολικά και οι οπαδοί τους.

Φέτος, είδαμε εξάλλου και τα Όσκαρ να αμαυρώνονται από το επεισόδιο βίας που προκάλεσε ο Γουίλ Σμιθ καταστρέφοντας το φαντασμαγορικό σόου του κινηματογράφου. Τέχνη και βία δεν συμπορεύονται. Όσοι διεκδικούν τον τίτλο του καλλιτέχνη, θα πρέπει να είναι σε θέση να τον υπηρετούν και να μην θέτουν σε κίνδυνο τον κόσμο και τους συναδέλφους τους, των οποίων κατέστρεψαν τη δουλειά που είχαν ετοιμάσει για το εν λόγω σόου. Πόσο μάλλον όταν αποχωρούν με ύφος θριαμβευτή και χαμόγελα, μετά το συμβάν.

Οι διοργανωτές των Mad Video Music Awards γνωστοποίησαν με ανακοίνωή τους πως δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση κανένα απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης των προσώπων που συμμετείχαν στα "πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά". Σημείωσαν δε πως "Τα Mad Video MusicAwards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει".

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

Read Next

20 Απρ 2024

Γυναίκες στην Αρχαία Ελλάδα: Σπαρτιάτισσες - Αθηναίες σημειώσατε 3-0

Πόσο αόρατες ήταν τελικά οι γυναίκες στην αρχαιότητα; Τις αγαπούσαν ή όχι οι άντρες τους; Ποιους ρόλους μπορούσαν να διεκδικήσουν; Τι γινόταν σε περίπτωση μοιχείας; Και γιατί θα έπρεπε να ευχόμασταν να είχαμε γεννηθεί στη Σπάρτη και όχι στην Αθήνα;

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

Guardian για γυναικοκτονίες στην Ελλάδα: Τα κυκλαδικά αγαλματίδια, δείχνουν σεβασμό στο γυναικείο σώμα, πώς το έχασε η Ελλάδα;

Η βρετανική εφημερίδα αντιτάσσει τα αγαλματίδια της κυκλαδικής τέχνης με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα

20 Απρ 2024

Πομπηία: Οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μετά από 2000 χρόνια την Ωραία Ελένη

Τοιχογραφία με παράσταση από τον Τρωικό πόλεμο αποκάλυψαν οι αρχαιολόγοι.

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.