ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άμπερ Χερντ: Η πρώτη συνέντευξη μετά την πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντέπ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός κατηγόρησε ευθέως τα social media για την δικαστική απόφαση εις βάρος της.

Στην πρώτη της συνέντευξή έπειτα από την πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ, εμφανίστηκε η Άμπερ Χερντ, μιλώντας στο NBC και την δημοσιογράφο Σαβάνα Γκάθρι, για όσα πιστεύει εκείνη πως συνέβαλλαν στην τελική απόφαση του δικαστηρίου να δικαιώσει τον χολιγουντιανό σταρ στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της. Η ηθοποιός, η οποία είναι υποχρεωμένη να καταβάλει την χρηματική αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων στον πρώην σύζυγό της, δήλωσε πως η φήμη που διαθέτει ο πρωταγωνιστής των "Πειρατών της Καραϊβικής" γύρω από το όνομα του, επηρέασαν εμμέσως πλην σαφώς την τελική απόφαση των ενόρκων.

Ο πραγματικός υπαίτιος για την "καταδίκη" της, δεν ήταν άλλος από το ίντερνετ και συγκεκριμένα οι χρήστες των social media

Όπως ανέφερε η ίδια στην αρχή, σε καμία περίπτωση δεν κατηγορεί την επιτροπή των "απλών πολιτών", αντιθέτως μπορεί να "καταλάβει" κιόλας τα κριτήρια που τους οδήγησαν στην εις βάρος της απόφασή τους. "Δεν τους κατηγορώ (σώμα των ενόρκων). Βασικά καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι νιώθουν ότι τον γνωρίζουν. Είναι φανταστικός ηθοποιός" επισήμανε χαρακτηριστικά. Ο πραγματικός υπαίτιος για την "καταδίκη" της, δεν ήταν άλλος από το ίντερνετ και συγκεκριμένα οι χρήστες των social media, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια έσταξαν φαρμάκι εναντίον της.

"Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κάποιος για μένα ή πως θα κριτικάρετε γεγονότα που έγιναν στο σπίτι μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν περιμένω ο μέσος άνθρωπος να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Οπότε δεν το παίρνω προσωπικά" τόνισε προσθέτοντας στην συνέχεια "ακόμα και κάποιος που πιστεύει ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και το βιτριόλι, ακόμα κι αν πιστεύει ότι λέω ψέματα, ακόμα δεν θα μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση στα social media. Δεν μπορεί να μου πει ότι αυτό ήταν δίκαιο".

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι στον κόσμο των social media, τα hastags που αφορούσαν τόσο την δίκη, όσο και τους δύο πρωταγωνιστές αυτής, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τους ειδήμονες να κάνουν λόγο για δισεκατομμύρια προβολές.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

23 Μαρ 2023

Έλενα Παπαρίζου: "Την πρώτη φορά που πέρασα κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείου"

H Έλενα Παπαρίζου, στο podcast "Pop Revolution" του Pride 98.6 αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που έχει βιώσει σε διάφορες περιόδους της ζωής της

23 Μαρ 2023

Φινλανδία: Η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου διοργανώνει τα πρώτα "σεμινάρια ευτυχίας"

Η Φινλανδία κατέκτησε ξανά, για έκτη συνεχή φορά, τον τίτλο της πιο ευτυχισμένης χώρας στον κόσμο.

Περισσότερα από

News

23 Μαρ 2023

Νέα Ζηλανδία: Η κυβέρνηση καλεί στους νέους να "μην βάφουν τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε"

Καμπάνια βοηθά τους νέους να ξεπεράσουν επώδυνους χωρισμούς και τους κρατάσει το χέρι για να σβήσουν τους πρώην από τα social.

23 Μαρ 2023

Viral έχει γίνει η σούπερ γιαγιά πίσω από τα πλεκτά στην ταινία "Τα πνεύματα του Ινίσεριν";

Είναι η γιαγιά Ντέλια Μπέρι από την Ιρλανδία που έπλεξε τα πουλόβερ του Κόλιν Φάρελ και των πρωταγωνιστών.

23 Μαρ 2023

Τζέιμι Λι Κέρτις- πώς ο σύζυγος της στάθηκε βράχος στη μάχη της με τις εξαρτήσεις

Η Τζέιμι Λι Κέρτις μπορεί να πανηγυρίζει για το πρώτο της Όσκαρ, όμως ως τη μεγαλύτερη επιτυχία της θεωρεί την απεξάρτηση της από τα χάπια και το αλκοόλ.

23 Μαρ 2023

Χρήστος Θηβαίος: "Ήταν γιορτή να τρώμε με το ίδιο κουτάλι ένα ρυζόγαλο ή ένα γιαούρτι"

Ο γνωστός τραγουδοποιός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά του χρόνια και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

23 Μαρ 2023

"Η Θέση της Γυναίκας στην Ελλάδα του Σήμερα. Ιδέες και Δράσεις για ένα Καλύτερο Αύριο"

Η ημερίδα "Ιδέες και Δράσεις για ένα Καλύτερο Αύριο" σε Live Streaming από το Μέγαρο Μουσικής.

23 Μαρ 2023

Δείτε την επόμενη γενιά των Friends- αυτά είναι τα παιδιά των πρωταγωνιστών

Μπορεί στο μυαλό μας να διατηρούμε ως παιδιά τους ίδιους τους πρωταγωνιστές των Friends, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ιδού η απόδειξη.

22 Μαρ 2023

Κάτια Δανδουλάκη: "Όλες οι γυναίκες που είχαν σχέση με τον σύζυγό μου ήταν φίλες μου"

Η καταξιωμένη ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλάει για τον εκλιπόντα σύζυγό της αλλά και τον εθισμό της στην...σοκολάτα.

22 Μαρ 2023

Μπρους Γουίλις-Έμα Χέμινγκ: Ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους σε μια ειδυλλιακή τελετή με πρωταγωνίστριες τις κόρες τους και την Ντέμι Μουρ

Οι νοσταλγικές αναμνήσεις από το οικογενειακό γαμήλιο πάρτι με αφορμή την 14η επέτειο του ζευγαριού.

22 Μαρ 2023

Έρχονται τα Guerilla Girls στην Ελλάδα στα πλαίσια του Φεστιβάλ WOW του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η έως τις 3 Απριλίου 2023 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει το πρώτο φεστιβάλ WOW - Women of the World στην Ελλάδα.

22 Μαρ 2023