ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σίντι Κρόφορντ αποθεώνει τον σύζυγό της σε ένα ρετρό κλικ

Το διάσημο supermodel και ο Ράντι Γκέρμπερ συμπλήρωσαν 24 χρόνια γάμου.

H Σίντι Κρόφορντ, χωρίς αμφιβολία, συγκαταλέγεται μεταξύ των διασημότερων και πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του κόσμου, που κατάφερε να ξεχωρίσει στο χώρο του modeling ήδη από την δεκαετία του 1980. Το διάσημο supermodel μετρώντας περισσότερα από 30 χρόνια στην βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς, στα 56 της χρόνια συνεχίζει να υπερασπίζεται δυναμικά το επάγγελμα που τόσο αγάπησε και την ανέδειξε. Παρά την σπουδαία καριέρα της ως fashion model, τηλεοπτικό πρόσωπο, αλλά και πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου, η Κρόφορντ μετράει σημαντικές επιτυχίες και στην προσωπική της ζωή καθώς με τον σύζυγό της, Ράντι Γκέρμπερ, δημιουργήσαν μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Το love story της Αμερικανίδας καλλονής και του γνωστού επιχειρηματία ξεκίνησε πρώτα ως ένας ιδιαίτερος φιλικός δεσμός, ο οποίος κατάφερε να εξελιχθεί σε μια βαθιά αγάπη. Η Σίντι Κρόφορντ όταν γνώρισε τον Ράντι Γκέρμπερ ήταν ήδη παντρεμένη με τον γοητευτικό ηθοποιό του Χόλυγουντ, Ρίτσαρντ Γκιρ. Όπως είχε παραδεχτεί η ίδια σε παλαιότεργ συνέντευξή της στο Αμερικανικό Harper’s Bazaar, ο πρώτος της γάμος δεν λειτούργησε ποτέ καθώς εκείνη ήταν ακόμα πολύ μικρή σε ηλικία και φρόντισε να διοχετεύσει όλη την ενέργεια της στην σχέση αυτή, κάτι που δεν ήταν ανταποδοτικό. Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Γκιρ, παντρεύεται τον μεγάλο της έρωτα, Γκέρμπερ, σε μια μικρή τελετή στις Μπαχάμες, παρουσία λίγων οικογενειακών και φιλικών προσώπων.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Σίντι Κρόφορντ ποζάρει γεμάτη ευτυχία μέσα σε ένα νυφικό φόρεμα από τη συλλογή του εμβληματικού σχεδιαστή Τζον Γκαλιάνο

Πίσω στο 1998 και την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, γύρισε τον χρόνο πίσω η 56χρονη Κρόφορντ, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου τους. Το μοντέλο γιόρτασε με τον σύζυγό της 24 χρόνια κοινής πορείας, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram ένα ρετρό στιγμιότυπο από την ρομαντική παραθαλάσσια τελετή. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Σίντι Κρόφορντ ποζάρει γεμάτη ευτυχία μέσα σε ένα νυφικό φόρεμα από τη συλλογή του εμβληματικού σχεδιαστή Τζον Γκαλιάνο, και δίπλα της ο Ράντι Γκέρμπερ την κρατάει αγκαλιά.

"Άλλη μια χρονιά. Δεν θα μπορούσα να είχα διαλέξει καλύτερο σύντροφο - είμαι ευγνώμων για τη δύναμη, την αφοσίωση και την παιχνιδιάρικη διάθεσή του. Χρόνια πολλά για την 24η επέτειο!" σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης. Όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν βροχή, με τους θαυμαστές του ζευγαριού, να αποθεώνουν τον έρωτα τους, με ευχές και μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπο τους.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.