ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η κόρη των Κίντμαν-Κρουζ ζει στην Αγγλία μακριά από τους γονείς της και τα φώτα της δημοσιότητας

Στο Σάρεϊ ζει η 29χρονη Μπέλα, που είναι εικαστικός και φροντίζει να απέχει από την αστερόσκονη του Χόλιγουντ.

Ένα ακόμα παιδί του Χόλιγουντ; Καθόλου. Η Ίζαμπελ Κρουζ- Κίντμαν ζει ήσυχα με τον σύζυγό της στο Σάρεϊ της Αγγλίας και είναι εικαστικός. Μάλιστα, αν δει κανείς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα διαπιστώσει πως κυρίως προβάλει τη δουλειά της- είναι ελάχιστες οι δικές της φωτογραφίες.

Η Ίζαμπελ είναι η πρώτη κόρη του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν. Οι δύο σούπερ σταρ παντρεύτηκαν το 1990 και το 1992 υιοθέτησαν την Ίζαμπελ και δυο χρόνια μετά τον γιό τους Κόνορ. Ωστόσο, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και συνέχισαν τη ζωή τους. Ο Τομ Κρουζ απέκτησε μία ακόμη κόρη από τον γάμο του με την Κέιτι Χολμς και η Κίντμαν δύο κόρες από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Κιθ Ούρμπαν.

Η Κίντμαν σπάνια μιλάει για τα μεγαλύτερά της παιδιά, ενώ λεγόταν πως δεν είχαν σχέσεις με την Ίζαμπελ μετά το διαζύγιο των γονιών της, τα οποία λέγεται ότι μεγάλωσαν μέσα στον κύκλο της σαηεντολογίας. Ωστόσο, σχόλια της σε αναρτήσεις της Κίντμαν διασκεδάζουν μάλλον αυτές τις εντυπώσεις.

Κάποτε η Κίντμαν είχε πει σε μία συνέντευξή της στο περιοδικό Grazia πως "η Μπέλα ζει έξω από το Λονδίνο. Ξέρετε, νιώθει περισσότερο Αγγλίδα. Ζούσαμε εκεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Eyes Wide Shut, Mission Impossible και του The Portrait of a Lady. Και οι δύο είχαν βρετανική προφορά όταν ήταν μικροί".

Η 29χρονη Μπέλα φέρεται να απέρριψε πρόταση του μπαμπά της να ζήσει σε μια ρετιρέ 342.000 λιρών στο Λονδίνο, προτιμώντας το Κρόιντον.

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ