ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βρήκα το ελληνικό brand που συνδυάζει το απλό με το σύνθετο, το minimal με το πολύ

Τα ρούχα που έχουν ανακαλύψει τη χρυσή ισορροπία.

Βρήκα το ελληνικό brand που συνδυάζει το απλό με το σύνθετο, το minimal με το πολύ

Χαλαρές φιγούρες, baggy γραμμές, one-piece σύνολα και κλασικά μοτίβα. Η αποθέωση του ευκολοφόρετου. Η χαρά της ανακάλυψης του σωστού πατρόν. Η καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού brand Philosophy προορίζεται ιδανικά για sporty chic και ανδρόγυνα looks, ένας καμβάς ελευθερίας της έκφρασης του προσωπικού στυλ και γούστου.

Βρήκα το ελληνικό brand που συνδυάζει το απλό με το σύνθετο, το minimal με το πολύ
Η SS18 συλλογή προορίζεται ιδανικά για sporty chic και ανδρόγυνα looks, που θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα ως καμβάς, δίνοντας σε κάθε γυναίκα την ελευθερία για να εκφράσει το προσωπικό της στυλ και τη μοναδικότητά της.

Η φιλοσοφία για τη SS18 συλλογή αντλεί έμπνευση από τη χαλαρότητα που επιβάλλουν οι καλοκαιρινές εξορμήσεις και τα ανέμελα road trips, την ανάγκη για day-to-night ντυσίματα που προσαρμόζονται εύκολα σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, αλλά και την minimal αισθητική μιας από τις πιο stylish εποχές, αυτή των 70s. Κάπως έτσι, δίνεται έμφαση στην απλότητα και στην άνεση, που πολλές φορές αρκούν για να συνθέσουν την απόλυτη eye-catchy εμφάνιση.

Οι οριζόντιες και κάθετες ρίγες έχουν την τιμητική τους, μαζί με τις tassel λεπτομέρειες και τα αφηρημένα μοτίβα. Από τη συλλογή, δε θα μπορούσαν να λείπουν τροπικά prints που φέρνουν στο μυαλό στιγμιότυπα από καλοκαιρινές διακοπές σε ελληνικό νησί, floral μοτίβα που εξυμνούν το αγαπημένο σε όλες flower power, μονόχρωμα κομμάτια σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και loose γραμμές που με τη σειρά τους δίνουν εναλλακτικές επιλογές για όλες τις επίσημες περιστάσεις της σεζόν.

Οι οριζόντιες και κάθετες ρίγες έχουν την τιμητική τους, μαζί με τις tassel λεπτομέρειες και τα αφηρημένα μοτίβα

-Ποια είναι η ιστορία των Philosophy;

Το 2013, δημιουργήσαμε την PHILOSOPHY ως ανάγκη μας να απευθυνθούμε στη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά την απλότητα. Από τότε και μέχρι σήμερα, σχεδιάζουμε συλλογές που δίνουν σε κάθε γυναίκα την ελευθερία να εκφράσει το προσωπικό της στιλ και τη μοναδικότητά της. Άλλωστε, πιστεύουμε, ότι κάθε γυναίκα έχει στιλ και χρειάζεται ρούχα με σωστή φιλοσοφία για να το αναδείξει.

Πίσω από το αρχικό όραμα της εταιρίας βρίσκεται ο Λεωνίδας Σαμαρτζής. Μεγαλώνει σε μία οικογένεια η οποία ασχολείται με την ένδυση και αποκτά τη γνώση και την εμπειρία για να αναπτύξει την δική του φιλοσοφία σε ένα αντικείμενο, το οποίο αγαπά και γνωρίζει καλά.

Ξεκινά να δημιουργεί ρούχα που προσφέρουν στην γυναίκα την ευκαιρία της προσωπικής έκφρασης, αλλά και την διαχρονική κομψότητα. Ξέρει ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και είναι εκείνη που αναδεικνύει το ρούχο. Στηρίζει πάντα με πάθος και μεράκι την έμπνευση, την δημιουργία, την ομάδα, αλλά και την γυναίκα που φοράει PHILOSOPHY.

-Τι σημαίνει για σας μίνιμαλ;

Minimal σημαίνει απλό! Το minimal στυλ δεν έχει μαγική «συνταγή», σίγουρα όμως προϋποθέτει έναν τρόπο σκέψης "out of the box" και πίστη στη φιλοσοφία "less is more". Minimal είναι οι ήπιες αφαιρετικές γραμμές, οι μονοχρωμίες, οι ουδέτερες αποχρώσεις και οι ματ υφές.

-Πόσο σημαντική είναι η πρώτη ύλη σε ένα ρούχο;

Η πρώτη ύλη σε ένα ρούχο, αποτελεί τη βάση που θα το αναδείξει. Είναι το πιο σημαντικό εφόδιο για την δημιουργία ποιοτικού ρούχου. Στη PHILOSOPHY επιλέγουμε υφάσματα μόνο από φυσικά υλικά, εξασφαλίζοντας έτσι πάντα υψηλή ποιότητα.

-Ποια είναι η φιλοσοφία των ρούχων σας;

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να δημιουργεί minimal, διαχρονικά κομμάτια, με σύγχρονο ύφος, που απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να αποπνέουν θηλυκότητα και κομψότητα. Οι συλλογές μας συμπορεύονται με τις τάσεις της μόδας, χωρίς όμως να τις ακολουθούν πιστά, ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην απλότητα και την άνεση.

-Πείτε μου έξι βασικά κομμάτια μιας γυναικείας ντουλάπας, για το καλοκαίρι.

Κάθε κομψή γυναίκα, γνωρίζει ότι το κλειδί για μια δυνατή γκαρνταρόμπα είναι οι σωστές βάσεις. Έτσι, τα βασικά κομμάτια που θεωρούμε απαραίτητα για να βοηθήσουν μία γυναίκα, ώστε να δημιουργήσει κομψά σύνολα, είναι: Λευκό T-Shirt, Jupe culotte, Ριγέ shirt dress, Crop top, Boyfriend παντελόνι, Chemisier φόρεμα.

Facebook Philosophy

Instagram Philosophy

Read Next

11 Απρ 2024

Η Ειρήνη Δρόσου με ορμή, λάβα και έμπνευση ζωγραφίζει από το νησί της, τη Σαντορίνη

"Η ενέργεια της λάβας με καθορίζει ως καλλιτέχνη" εξηγεί η Ειρήνη Δρόσου.

09 Απρ 2024

ΜΚ Fine Jewelry: H Μαρία Καρκαντζού σχεδιάζει bespoke κοσμήματα με προσωπικότητα

Το κόσμημα ως τρόπος έκφρασης και ιδιαίτερων συμβολισμών.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Απρ 2024

MIA PAPA:Το brand που παντρεύει πολυτέλεια και βιωσιμότητα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο

Η Μία Παπά, δημιουργός του brand MIA PAPA, εμπνέεται από την αρχιτεκτονική, την αρχαιότητα και την πίστη ότι το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι βιώσιμο.

27 Μαρ 2024

Η Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη έκανε το Blameyourdaze συνώνυμο της ευέλικτης Αθηναίας

Ένα από τα μακροβιότερα λόκαλ brands της πρωτεύουσας, το Blameyourdaze, εστιάζει στον αλάνθαστο συνδυασμό πρακτικότητας - κομψότητας.

15 Μαρ 2024

MAAN: Γυναίκες όλων των ηλικιών φωτογραφίζονται με τα μαγιό της Μαριλένας Ανδρεάδη

Για τη συλλογή S/S ‘24 το brand ΜΑΑΝ έκανε open call στην Αντίπαρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

12 Μαρ 2024

Vasiliki: Η Κική Καραγιάννη φτιάχνει κοσμήματα με την αρχαία τεχνική του χαμένου κεριού

Τα ασύλληπτα κοσμήματα του brand Vasiliki μοιάζουν σα να ρέουν και να αλλάζουν διαρκώς μορφή.

27 Φεβ 2024

Break a Stone: Η Αγγέλικα Καραλή σχεδιάζει μοντέρνους θησαυρούς

Τα κοσμήματα Break a Stone μοιάζουν με οικογενειακά κειμήλια που κουβαλούν δεκάδες ιστορίες.

25 Φεβ 2024

Βασίλης Μόραλης: Ο κοσμηματοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έχει πελάτισσες και σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τη σπάνια νόσο του, ο κ. Μόραλης διαπρέπει στο επάγγελμα του.

23 Φεβ 2024

Ο "γκουρού των στολών" που ντύνει χιλιάδες καρναβαλιστές κι έραψε μέχρι και για το Βενετσιάνικο καρναβάλι

Καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν το εργοστάσιο της οικογένειας Στράκα έχει "πιάσει φωτιά"!

23 Φεβ 2024

URBANNAH: H Χαρά και ο Χάρης θέλουν το brand τους να βάλει τα δικά του pins στον παγκόσμιο χάρτη

Το streetwear brand URBANNAH δημιουργεί ρούχα από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα στηρίζει παιδιά και ενήλικες από ευάλωτα περιβάλλοντα στην Αφρική.

20 Φεβ 2024

Liana Camba: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά την handmade πολυτέλεια

Το brand Liana Camba, που αποτελεί κεφάλαιο της ελληνικής μόδας, δημιουργικά, δεν βρέθηκε ποτέ σε λιμνάζοντα νερά.

13 Φεβ 2024

Η Νεφέλη Θεοδώρου κάνει συνεδρίες πριν προτείνει σε μια γυναίκα τα κατάλληλα για εκείνη ρούχα

Η Νεφέλη Θεοδώρου σπούδασε ψυχολογία της Μόδας στο Λονδίνο και ως personal stylist βοηθά τις πελάτισσές της να διανύσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων πτυχών του εαυτού τους.