ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το πρώτο ελληνικό νερό με πιστοποίηση CoVid-Shield

Στηρίζοντας έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας μέσα από την καμπάνια «Μια Σταγόνα Γίνεται Πηγή Ζωής».

Το πρώτο ελληνικό νερό με πιστοποίηση CoVid-Shield

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρία εμφιάλωσης νερού η οποία λαμβάνει την πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid-Shield. Στο πλαίσιο των εξαιρετικά αυστηρών ελέγχων που διενήργησε ο φορέας TÜV AUSTRIA Hellas, η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. ανταποκρίθηκε επιτυχώς στη λήψη και εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων προστασίας ενάντια στον COVID-19, εντός της επιχείρησης.

Έχοντας ήδη ενεργοποιηθεί από την αρχή της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, στηρίζοντας έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας μέσα από την καμπάνια «Μια Σταγόνα Γίνεται Πηγή Ζωής», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ εξακολουθεί να συνδέει άρρηκτα την εταιρική ευθύνη με την εφαρμογή μέτρων για τη μείωση του κινδύνου και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας διασποράς του COVID-19.

Το πρώτο ελληνικό νερό με πιστοποίηση CoVid-Shield

«Η μέριμνα, η σωστή πρόληψη και η προστασία, είναι Πηγή Ζωής. Με κύριο μέλημα τη διασφάλιση της Υγείας του προσωπικού μας αλλά και την άρτια διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων μας, στη ΘΕΟΝΗ Α.Ε. ακολουθούμε πιστά το όραμά μας για την υποδειγματική λειτουργία της εταιρίας μας, ανταποκρινόμενοι με ταχύτητα στις προκλήσεις που επέφερε το ξέσπασμα της πανδημίας. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συνεχίζει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, διασφαλίζοντας τις άριστες συνθήκες ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις του», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΘΕΟΝΗ.

«Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ απολαμβάνει ήδη ως προϊόν τα συνεχή βραβεία ανώτερης γεύσης από το φημισμένο και αξιόπιστο Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας με έδρα τις Βρυξέλλες που αποτελεί την κορυφαία οργάνωση στον κόσμο αφιερωμένη στη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας. Στην πρωτόγνωρη πανδημία που αντιμετωπίζουμε το νερό αποτελεί μια από τις ξεκάθαρες απαντήσεις για τη διατήρηση της φυσικής μας υγείας και ευζωίας. Μέσα από τη συστηματική διαδικασία ελέγχου των απαιτήσεων του σχήματος πιστοποίησης Covid Shield τεκμηριώθηκε πως η εταιρεία και οι εγκαταστάσεις της τηρούν όλα εκείνα τα μέτρα και διαθέτουν τα απαραίτητα σχέδια ώστε να εκπληρώνουν τις απαιτήσεις ασφάλειας στη διαχείριση των κινδύνων από τη μετάδοση του κορωνοιού», δήλωσε ο Δ/νων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group κ. Ιωάννης Καλλιάς.

Η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. δεσμεύεται για την τήρηση όλων των προδιαγραφών που συντελούν στην εξασφάλιση της προστασίας των εργαζομένων της καθώς και στην παροχή του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού που έχει αναδείξει το ΘΕΟΝΗ στο μοναδικό ελληνικό νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης CoVid-Shield

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «CoVid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA με το βλέμμα στην Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης με στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των καταναλωτών στις επιχειρήσεις, οι οποίες εφαρμόζουν και πιστοποιούνται με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid-Shield.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Φωτό: @janasabeth

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

23 Σεπ 2023

Plexida Knitwear: Η Αλεξάνδρα Κουζιάκη, δημιουργεί βιώσιμα πλεκτά που υμνούν την ήσυχη πολυτέλεια

Τρίτης γενιάς πλέκτρια, η δημιουργός του Plexida Knitwear συνδυάζει στο brand της την αγάπη για το πλέξιμο και το περιβάλλον.

13 Σεπ 2023

Ο Γιώργος Μεσημέρης με τα HardClo δημιούργησε έναν κόσμο με το δικό του αλφάβητο

Γνωστά για τα T-Shirts με logo αγγλικές λέξεις γραμμένες με κυριλλικό αλφάβητο τα HardClo έγιναν σταδιακά μια αφήγηση της Αθήνας, τυπωμένη πάνω σε ύφασμα.

Περισσότερα από

Made in Greece

09 Σεπ 2023

Οι τσάντες Amphora Collection της Ζήνας Αμπαριώτη είναι σύγχρονα κειμήλια

Εμπνευσμένες από την ελληνική αρχαιότητα οι τσάντες Amphora Collection μοιάζουν με γλυπτά.

04 Σεπ 2023

Ο ασύμμετρος φάκελος της Georgina Skalidi έγινε το σήμα κατατεθέν του brand της

Η Georgina Skalidi σχεδιάζει δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ και θέλει να δημιουργεί τάσεις.

29 Αυγ 2023

DIOMAS: Μαμά και κόρη βρίσκονται πίσω από το brand που κρατά ζωντανό το χειροποίητο ελληνικό ένδυμα

Η Σμαρώ, η μαμά, και η Αθήνα, η κόρη βρίσκονται πίσω από το DIOMAS που έχει στην ψυχή το καλοκαίρι και παντρεύει τις παραδοσιακές τεχνικές με το σήμερα.

24 Αυγ 2023

KAKURU Jewelry: Για την Ελίνα Κακούρου η Φύση θα είναι πάντα η ανεξάντλητη πηγή έμπνευσής της

Η δημιουργός των KAKURU έχτισε γύρω από τις δημιουργίες της που εμπνέονται από τα σχέδια και τις υφές της φύσης, μία ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων που λατρεύουν τα σχέδιά της.

10 Αυγ 2023

Μπίρα Φιξ: Μια ιστορία παράλληλη με την ιστορία της Ελλάδας

Η άνοδος και η πτώση μιας βαυαρικής δυναστείας στην Ελλάδα.

07 Αυγ 2023

Aiki Diounot: Η Χρυσάνθη Γκούρου φέρνει ανερχόμενους σχεδιαστές στο προσκήνιο

Περισσότερο fashion concept, παρά brand, το Aiki Diounot προσφέρει το έδαφος σε νέους Έλληνες σχεδιαστές να αναδείξουν τη δουλειά τους

05 Αυγ 2023

Evi Grintela: H ζωή της Εύης Γκριντέλα ήταν ένας κύκλος που την οδηγούσε νομοτελειακά στη δημιουργία του δικού της brand

Το brand Evi Grintela δεν έχει γίνει μονάχα συνώνυμο του ιδανικού shirt dress, αλλά και του τέλειου παντρέματος της ανώτερης ποιότητας με την καλαισθησία.

03 Αυγ 2023

Neiromai: Η Πελαγία Χρηστάκη ονειρεύτηκε να φτιάχνει τα κοσμήματα που φορούσε η μαμά της

Το brand κοσμημάτων Neiromai είναι μια ωδή στην αγάπη της δημιουργού τους για τις ρίγες, την κλασική αρχαιότητα και την art deco.

31 Ιουλ 2023

Τόλμησε με πάθος

Η μπύρα ΜΑΜΟΣ με την καμπάνια της, "Ασίγαστες Φωνές", μας προτρέπει ν’ ακούμε τις "φωνές" που μας οδηγούν μπροστά.

25 Ιουλ 2023

WE ARE: Πώς δύο αδέρφια αποφάσισαν μέσα σε μια νύχτα να φτιάξουν ένα από τα πιο τολμηρά ελληνικά brand

Η WE ARE της Καλλιόπης και του Πέτρου Πετροζέλη ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τα items με τα ευφάνταστα prints και την άνετη εφαρμογή.