ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το γούρι του οίκου Zolotas φέτος είναι αφιερωμένο σε έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Τώρα με κάθε γούρι που κάνετε δικό σας μπορείτε να συνεισφέρετε στο φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Το γούρι του οίκου Zolotas φέτος είναι αφιερωμένο σε έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Ο Κεραύνιος Ζεύς, λατρεύτηκε ως ο θεός του ουρανού. Κατοικία του, ο αιθέρας, έναςφωτεινός τόπος πάνω από τη γη που δεν ταραζόταν από ανέμους και θύελλες, και από όπου αυτός κυβερνούσε τον κόσμο.

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Δίας απελευθέρωσε τουςφυλακισμένους στον Τάρταρο Κύκλωπες, για να μπορέσει να νικήσει στην Τιτανομαχία τον Κρόνο και τους Τιτάνες και να πάρει την ουράνια εξουσία. Σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης και σαν αντάλλαγμα για την απελευθέρωσή τους, οι Κύκλωπες χάρισαν στον πατέρα των θεών τον Κεραυνό, τη Βροντή και την Αστραπή. Οι φωτεινοί κεραυνοί, δημιούργημα του θεού Ήφαιστου, αποτέλεσαν τον ουράνιο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ θεών και ανθρώπων. Ο υπέρτατος επόπτης της ηθικής τάξης, Ζευς χρησιμοποιούσε τον κεραυνό όχι για να τιμωρεί αλλά για να δίνει δίκαιες λύσεις.

Το γούρι του οίκου Zolotas φέτος είναι αφιερωμένο σε έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Για το έτος 2020 ο οίκος ΖΟLOTAS, ως σύγχρονος Ήφαιστος, σμιλεύει πολύτιμα μέταλλα και δημιουργεί ένα ξεχωριστό γούρι για να καλωσορίσει τη νέα χρονιά. O“Zeus” θα μας φέρει δύναμη, διάνοια και πνευματική φώτιση για το 2020.

Από το 1895 μέχρι και σήμερα, ο οίκος ZOLOTAS δημιουργεί και καθιερώνει το γούρι της χρονιάς, που σύμφωνα με την παράδοση προσφέρεται για την καλοτυχία.

Κάθε χρόνο, η ετήσια αυτή συλλεκτική συλλογή αφιερώνεται σε έναν κοινωνικό σκοπό.Το 2020, ο ZEUS έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.

.Για περισσότερες πληροφορίες : elepap.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2022

Coco Fico x mtheta: Μια συλλογή αφιερωμένη στο ελληνικό καλοκαίρι

Η Κορίνα Βρούσια και η Μικαέλα Θεοφανοπούλου εκφράζουν την αγάπη τους για το αξεπέραστο ελληνικό καλοκαίρι μέσα από μια συλλογή κοσμημάτων που αποπνέει φινέτσα!

25 Ιουλ 2022

MAAN: Το ελληνικό brand που γεννήθηκε από την αγάπη για το καλοκαίρι

Η σχεδιάστρια και creative director του Maan, Μαριλένα Ανδρεάδη, μιλάει για τη φιλοσοφία, την έμπνευση και τη δημιουργική διαδικασία πίσω από τις συλλογές του brand.

Περισσότερα από

Made in Greece

11 Ιουλ 2022

Attica. Culture in a Word: Το νέο video για την προώθηση του τουρισμού στην Αττική

Το νέο video που στόχο έχει να προωθήσει τον πολιτιστικό τουρισμό από την Περιφέρεια Αττικής.

08 Ιουλ 2022

Womanhood Threads and Traces: Η κρητική λαϊκή τέχνη ζωντανεύει στο Cretan Malia Park

H έκθεση Womanhood Threads and Traces παρουσιάζει για πρώτη φορά την ιδιωτική Συλλογή της Αγάπης Σμπώκου από κρητικά υφαντά.

05 Ιουλ 2022

Η Grecian Lady ταξιδεύει

Grecian Chic είναι το brand της Έλενας Ζουρνατζή, που εξερευνά με το δικό της, μοναδικό τρόπο το απόλυτα ελληνικό σύμπαν

29 Ιουν 2022

Σίφνος: Οι αρχαίοι πύργοι "ξαναζωντανεύουν"

Ένα νέο αφιέρωμα των Financial Times εκθειάζει την ιστορία, την ποιότητα και τη διαχρονικότητα της αγγειοπλαστικής στη Σίφνο

28 Ιουν 2022
18 Ιουν 2022

Η νέα συλλογή του Kose Resortwear εμπνέεται από τα χειροποίητα κεραμικά πλακάκια της Μυρσίνης Αλεξανδρίδη

Το ελληνικό luxury resoertwear brand συνεργάζεται με την αρχιτέκτονα και εικαστικό για την καλοκαιρινή του συλλογή.

16 Ιουν 2022

Handbag Collection: Οι Ancient Greek Sandals παρουσιάζουν την πρώτη τους συλλογή από τσάντες

Η Handbag Collection δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από αρχετυπικά ελληνικά οικιακά σκεύη για να τα μετουσιώσει σε μια ολοκληρωμένη σειρά από σοφιστικέ daywear τσάντες.

16 Ιουν 2022

"Είμαστε σήμερα οι γυναίκες που είμαστε γιατί υπήρξαν άλλες πριν από εμάς"

Η εικαστικός Μαρία Βαρελά μας μιλά για τη σύγχρονη τέχνη και την απόφασή της να ασχοληθεί με την παράδοση, τις συλλογικότητες των γυναικών και την τεχνολογία.

16 Ιουν 2022

Ο Guardian ψηφίζει τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας με έπαθλο διακοπές

Οι πέντε ομορφότερες που ξεχώρισαν στον καλοκαιρινό διαγωνισμό.