ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το ελληνικό φυστικοβούτυρο, χωρίς ίχνος ζάχαρης, και άλλες ιστορίες γευστικής τρέλας

Ο Βασίλης και ο Μάριο ψάχνοντας να βρουν υγιεινά σνακ για αυτούς ανακάλυψαν τα Muscle butters και ενίσχυσαν τη λαχταριστή γκάμα τους με ένα προϊόν 100% ελληνικό.

Το ελληνικό φυστικοβούτυρο, χωρίς ίχνος ζάχαρης, και άλλες ιστορίες γευστικής τρέλας

Ο Βασίλης Βερούχης και ο Μάριο Σιλέττι είναι δύο άντρες χωρίς ίχνος λίπους στο σώμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τρώνε, ότι δεν ικανοποιούν τη γεύση τους. Το αντίθετο. Εστιάζουν στην ωφέλιμη πρωτεΐνη και αγνοούν τους «παραπλανητικούς» υδατάνθρακες. Το πιο ενδιαφέρον είναι, όμως, ότι αυτό το κάνουν με τον πιο λαχταριστό τρόπο.

-Τι ακριβώς είναι τα Muscle butters;
Η βασική ιδέα και για τα δύο προϊόντα (muscle butters & muscle frosting) είναι η ίδια. Το κύριο συστατικό τους είναι το βούτυρο καρύδας με κάσιους και αμύγδαλα σε μείγμα, με προσθήκη πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα “butter” και στα ‘’frosting” είναι η υφή, οπού τα frosting είναι πιο αφράτα. Το βασικό τους προτέρημα είναι ότι δεν περιέχουν ζάχαρη, συντηρητικά καθώς και γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Επίσης είναι χαμηλά σε θερμίδες οι οποίες προέρχονται από καλά λιπαρά και έτσι αποτελούν ιδανική λύση για όποιον επιθυμεί να ακολουθήσει έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής χωρίς να στερείτε την απόλαυση. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως άλειμμα, είτε για την παρασκευή χαμηλών σε θερμίδες γλυκών, καθώς και για ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη και καλών θρεπτικών συστατικών.

Το ελληνικό φυστικοβούτυρο, χωρίς ίχνος ζάχαρης, και άλλες ιστορίες γευστικής τρέλας
«Αναζητώντας λοιπόν προϊόντα τα οποία θα μας κάλυπταν αυτήν την ανάγκη, ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας της εταιρίας NGT» λένε, ο Μάριο αριστερά και ο Βασίλης δεξιά.
100% πολτός Ελληνικού φιστικιού, από Ελληνικό σπόρο, χωρίς προσθήκη σταθεροποιητών, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και νατρίου. Προσφέρετε σε γυάλινη συσκευασία σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό και είναι 100% φυσικό προϊόν.

-Ποια είναι η φιλοσοφία των προϊόντων;
Η βασική φιλοσοφία της εταιρίας μας καθώς και των συγκεκριμένων προϊόντων είναι η επίτευξη της πλήρης αρμονίας ανάμεσα στην υγιεινή διατροφή και στην απόλαυση! Με τα muscle butters αυτό πλέον είναι εφικτό, καθώς είναι χαμηλά σε θερμίδες, δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά και η σύσταση τους είναι από 100% φυσικά προϊόντα. Αποτελούν μια εξαιρετική λύση για όσους επιθυμούν να φάνε κάτι γλυκό χωρίς καμία τύψη και ενοχή.

-Τι τα κάνουν τόσο ξεχωριστά;
Η μοναδικότητα τους έγγητε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά κάτι τόσο υγιεινό είναι και τόσο νόστιμο, σε σημείο που σου είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ένα τέτοιο γλύκισμα δεν περιέχει ζάχαρη. Αποτελούν σωτήρια λύση για όποιον άνθρωπο προσέχει την διατροφή του και την σιλουέτα του, ενώ παράλληλα δεν θα ήθελε να στερηθεί την απόλαυση μιας υπέροχης γλυκιάς γεύσης. Επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία γεύσεων η οποία μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο δύσπιστο και απαιτητικό καταναλωτή. Με κύρια συστατικά τα αμύγδαλα την καρύδα και τα κάσιους επιτυγχάνουν να αποδώσουν την γεύση ενός πραγματικού ντόνατς, ενός μπισκότου ή ακόμα και μιας τούρτας γενεθλίων. Επίσης δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην Ελληνική αγορά καθώς στο συγκεκριμένο προϊόν είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ευρώπης.

Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως άλειμμα, είτε για την παρασκευή χαμηλών σε θερμίδες γλυκών, καθώς και για ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη και καλών θρεπτικών συστατικών.
Ευτυχώς στα προϊόντα μας υπάρχει ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας μπορούν να ζεσταθούν και να αποκτήσουν διαφορετική γεύση και υφή.

-Εσείς πως τα ανακαλύψατε;
Η προσωπική μας ενασχόληση με τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή, μας δημιούργησε την ανάγκη για την εύρεση ενός υγιεινού και ταυτόχρονα γευστικού σνάκ. Αναζητώντας λοιπόν προϊόντα τα οποία θα μας κάλυπταν αυτήν την ανάγκη, ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας της εταιρίας NGT.
Για να μπορέσουμε λοιπόν να μπούμε στο παιχνίδι του εμπορίου στο κομμάτι του healthy food industry, έπρεπε να βρούμε κάτι το μοναδικό, το οποίο θα μας βοηθούσε να διαφοροποιηθούμε από την υπόλοιπη αγορά. Έτσι λοιπόν ήρθαμε σε επαφή με διάφορες εταιρίες σε Ευρώπη και Αμερική πριν καταλήξουμε στην ‘You Fresh Naturals’.

-Τι έχετε να πείτε για το ελληνικό φυστικοβούτυρο που κατασκευάζετε μόνοι σας σαν νέο προϊόν της NGT;
Το φυστικοβούτυρο έχει ήδη βγει στην αγορά με μεγάλη επιτυχία. Μέσα σε 20 μόλις μέρες κυκλοφορίας έχει τοποθετηθεί σε 52 καταστήματα και έχουμε κάνει εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για 100% πολτό Ελληνικού φιστικιού, από Ελληνικό σπόρο, χωρίς προσθήκη σταθεροποιητών, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και νατρίου. Προσφέρετε σε γυάλινη συσκευασία σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό και είναι 100% φυσικό προϊόν.
Συνδυάζει επίσης το υγιεινό με το γευστικό σε σχέση με την ποιότητα που σου προσφέρει. Διατίθεται σε απαλό, τραγανό καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο γεύσεις με «dark chocolate chips» και «white chocolate chips» που προορίζονται για μικρά αλλά ακόμη και….. για μεγαλύτερα παιδιά!! Η N.G.T. για τους φανατικούς του φυστικοβούτυρού της θα δώσει πλέον την δυνατότητα να μπορούν να το γευτούν ανά πάσα στιγμή, καθώς σύντομα θα είναι κοντά σας και σε μπάρες φυστικοβούτυρου σε διάφορες υπέροχες γεύσεις. Ναι ναι και για όσους από εσάς αναρωτηθήκατε, θα είναι διαθέσιμες και πρωτεινικές μπάρες φυστικοβούτυρου.

Με τα muscle butters αυτό πλέον είναι εφικτό, καθώς είναι χαμηλά σε θερμίδες, δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά και η σύσταση τους είναι από 100% φυσικά προϊόντα. Αποτελούν μια εξαιρετική λύση για όσους επιθυμούν να φάνε κάτι γλυκό χωρίς καμία τύψη και ενοχή.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία γεύσεων η οποία μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο δύσπιστο και απαιτητικό καταναλωτή. Με κύρια συστατικά τα αμύγδαλα την καρύδα και τα κάσιους επιτυγχάνουν να αποδώσουν την γεύση ενός πραγματικού ντόνατς, ενός μπισκότου ή ακόμα και μιας τούρτας γενεθλίων.

-Ποιο είναι το ποιο αστείο σχόλιο που έχετε ακούσει από κάποιον που τα δοκιμάζει για πρώτη φορά;
«Πω πω! Πάρα πολύ ωραίο! Μακάρι να μπορούσα να το φάω αυτό το γλύκισμα αλλά θα με παχύνει γιατί είμαι σε διατροφή»

-Ποια γεύση έχει το μεγαλύτερο σουξέ;
Όλες οι γεύσεις έχουν το κοινό τους, δεν διαφοροποιείτε κάποια καθότι κάθε γεύση έχει τους οπαδούς της. Κάποιοι προτιμούν τα frosting που είναι ποιο ανάλαφρα, άλλοι τα butter που άλλοι προτιμούν τα πιο γλυκά… Ευτυχώς στα προϊόντα μας υπάρχει ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας μπορούν να ζεσταθούν και να αποκτήσουν διαφορετική γεύση και υφή.

-Που τα βρίσκουμε;
Σε επιλεγμένα καταστήματα υγιεινής διατροφής, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, φαρμακεία, γυμναστήρια και φυσικά στο e-shop της εταιρίας μας www.nutritionglobaltrading.com

Facebook NGT Nutrition Global Trading

Οι μπάρες βγαίνουν σε 3 απίθανες γεύσεις: Είναι η NUT JACK με γεύση φυστικοβούτυρου, με βρώμη, μέλι, 100% φυσική, χωρίς συντηρητικά χωρίς προσθήκη ζάχαρης και ενισχυτικά γεύσεως από 100% ελληνικό φυστίκι. Επίσης διατίθεται σε δύο επιπλέον γεύσεις με chocolate chips και coconut.
Όλες οι γεύσεις έχουν το κοινό τους, δεν διαφοροποιείτε κάποια καθότι κάθε γεύση έχει τους οπαδούς της. Κάποιοι προτιμούν τα frosting που είναι ποιο ανάλαφρα, άλλοι τα butter που άλλοι προτιμούν τα πιο γλυκά…

Read Next

11 Απρ 2024

Η Ειρήνη Δρόσου με ορμή, λάβα και έμπνευση ζωγραφίζει από το νησί της, τη Σαντορίνη

"Η ενέργεια της λάβας με καθορίζει ως καλλιτέχνη" εξηγεί η Ειρήνη Δρόσου.

09 Απρ 2024

ΜΚ Fine Jewelry: H Μαρία Καρκαντζού σχεδιάζει bespoke κοσμήματα με προσωπικότητα

Το κόσμημα ως τρόπος έκφρασης και ιδιαίτερων συμβολισμών.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Απρ 2024

MIA PAPA:Το brand που παντρεύει πολυτέλεια και βιωσιμότητα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο

Η Μία Παπά, δημιουργός του brand MIA PAPA, εμπνέεται από την αρχιτεκτονική, την αρχαιότητα και την πίστη ότι το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι βιώσιμο.

27 Μαρ 2024

Η Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη έκανε το Blameyourdaze συνώνυμο της ευέλικτης Αθηναίας

Ένα από τα μακροβιότερα λόκαλ brands της πρωτεύουσας, το Blameyourdaze, εστιάζει στον αλάνθαστο συνδυασμό πρακτικότητας - κομψότητας.

15 Μαρ 2024

MAAN: Γυναίκες όλων των ηλικιών φωτογραφίζονται με τα μαγιό της Μαριλένας Ανδρεάδη

Για τη συλλογή S/S ‘24 το brand ΜΑΑΝ έκανε open call στην Αντίπαρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

12 Μαρ 2024

Vasiliki: Η Κική Καραγιάννη φτιάχνει κοσμήματα με την αρχαία τεχνική του χαμένου κεριού

Τα ασύλληπτα κοσμήματα του brand Vasiliki μοιάζουν σα να ρέουν και να αλλάζουν διαρκώς μορφή.

27 Φεβ 2024

Break a Stone: Η Αγγέλικα Καραλή σχεδιάζει μοντέρνους θησαυρούς

Τα κοσμήματα Break a Stone μοιάζουν με οικογενειακά κειμήλια που κουβαλούν δεκάδες ιστορίες.

25 Φεβ 2024

Βασίλης Μόραλης: Ο κοσμηματοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έχει πελάτισσες και σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τη σπάνια νόσο του, ο κ. Μόραλης διαπρέπει στο επάγγελμα του.

23 Φεβ 2024

Ο "γκουρού των στολών" που ντύνει χιλιάδες καρναβαλιστές κι έραψε μέχρι και για το Βενετσιάνικο καρναβάλι

Καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν το εργοστάσιο της οικογένειας Στράκα έχει "πιάσει φωτιά"!

23 Φεβ 2024

URBANNAH: H Χαρά και ο Χάρης θέλουν το brand τους να βάλει τα δικά του pins στον παγκόσμιο χάρτη

Το streetwear brand URBANNAH δημιουργεί ρούχα από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα στηρίζει παιδιά και ενήλικες από ευάλωτα περιβάλλοντα στην Αφρική.

20 Φεβ 2024

Liana Camba: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά την handmade πολυτέλεια

Το brand Liana Camba, που αποτελεί κεφάλαιο της ελληνικής μόδας, δημιουργικά, δεν βρέθηκε ποτέ σε λιμνάζοντα νερά.

13 Φεβ 2024

Η Νεφέλη Θεοδώρου κάνει συνεδρίες πριν προτείνει σε μια γυναίκα τα κατάλληλα για εκείνη ρούχα

Η Νεφέλη Θεοδώρου σπούδασε ψυχολογία της Μόδας στο Λονδίνο και ως personal stylist βοηθά τις πελάτισσές της να διανύσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων πτυχών του εαυτού τους.