ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποτέ μη λες ποτέ: Τα ελληνικά μαγιό Never αγαπούν το σώμα που αγκαλιάζουν

Λέγονται Never γιατί «ποτέ μια γυναίκα δε θα γίνει μία άλλη». Σε αυτό πιστεύουν και γι' αυτό φτιάχτηκαν. Για να ντύσουν τις «διαφορετικές» στις παραλίες.

Ποτέ μη λες ποτέ: Τα ελληνικά μαγιό Never αγαπούν το σώμα που αγκαλιάζουν

Μόνο όταν υπάρχει μία φιλοσοφία πίσω από κάθε brand, μόνο τότε το brand μπορεί να γράψει ιστορία. Τα ελληνικά μαγιό υπήρχαν από το 1975 παρακαλώ, όμως τώρα, μέσα στην αποφράδα κρίση, αντί να κάνουν πίσω, αντί να το βάλουν στα πόδια, οπλίστηκαν με θάρρος και με όπλο την τεχνογνωσία και έκαναν ντου στις αγορές.

-Ποια είναι η ιστορία των μαγιό Never;

«Η Never ιδρύθηκε το 2015 σαν φιλοσοφία και brand. Για να αναζητήσεις, όμως, την εμπειρία και την τεχνική στην κατασκευή θα χρειαστεί να ανατρέξεις στο 1975. Πρόκειται για μια από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες γυναικείων μαγιό που αναγεννήθηκε τα τελευταία χρόνια μέσα από τις στάχτες της. Η Never πραγματοποιεί την παραγωγή της εξολοκλήρου στην Ελλάδα σε δική της βιοτεχνία και στοχεύει σε όλες τις μεγάλες αγορές παγκοσμίως».

Ποτέ μη λες ποτέ: Τα ελληνικά μαγιό Never αγαπούν το σώμα που αγκαλιάζουν

-Γιατί Never; Ποιο είναι το μήνυμα;

«Γιατί ποτέ μια γυναίκα δεν θα γίνει μια άλλη. Η Never με το μήνυμα της “Always me, but never you” , παρουσιάζει την μοναδικότητα της γυναίκας, βασίζεται σε αυτήν και εκφράζεται μέσω αυτής. Το ένα και μοναδικό πρόσωπο που κυριαρχεί στο brand είναι η κάθε γυναίκα, από την πρωτόπλαστη μέχρι την σύγχρονη».

-Ποια είναι η φιλοσοφία των μαγιό Never;

«Η φιλοσοφία είναι μία και ξεκάθαρη, η γυναικεία υπόσταση. Ο δυναμισμός, η εξυπνάδα και η εξέλιξη της είναι κάποια από τα στοιχεία κάθε γυναίκας, από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου, τα οποία αποτελούν πηγή έμπνευσης για την φιλοσοφία των μαγιό της εταιρείας Never. “Inspired by you, Designed for you”».

-Σε ποιες γυναίκες απευθύνονται;

«Σε εκείνες που είναι πιο μπροστά από τον εαυτό τους και αναζητούν καθετί μοναδικό. Γι' αυτό μη ξεχνάτε “Always me, but never you”».

Facebook Never Swimwear

Neverswimwear

Read Next

09 Σεπ 2023

Οι τσάντες Amphora Collection της Ζήνας Αμπαριώτη είναι σύγχρονα κειμήλια

Εμπνευσμένες από την ελληνική αρχαιότητα οι τσάντες Amphora Collection μοιάζουν με γλυπτά.

04 Σεπ 2023

Ο ασύμμετρος φάκελος της Georgina Skalidi έγινε το σήμα κατατεθέν του brand της

Η Georgina Skalidi σχεδιάζει δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ και θέλει να δημιουργεί τάσεις.

Περισσότερα από

Made in Greece

29 Αυγ 2023

DIOMAS: Μαμά και κόρη βρίσκονται πίσω από το brand που κρατά ζωντανό το χειροποίητο ελληνικό ένδυμα

Η Σμαρώ, η μαμά, και η Αθήνα, η κόρη βρίσκονται πίσω από το DIOMAS που έχει στην ψυχή το καλοκαίρι και παντρεύει τις παραδοσιακές τεχνικές με το σήμερα.

24 Αυγ 2023

KAKURU Jewelry: Για την Ελίνα Κακούρου η Φύση θα είναι πάντα η ανεξάντλητη πηγή έμπνευσής της

Η δημιουργός των KAKURU έχτισε γύρω από τις δημιουργίες της που εμπνέονται από τα σχέδια και τις υφές της φύσης, μία ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων που λατρεύουν τα σχέδιά της.

10 Αυγ 2023

Μπίρα Φιξ: Μια ιστορία παράλληλη με την ιστορία της Ελλάδας

Η άνοδος και η πτώση μιας βαυαρικής δυναστείας στην Ελλάδα.

07 Αυγ 2023

Aiki Diounot: Η Χρυσάνθη Γκούρου φέρνει ανερχόμενους σχεδιαστές στο προσκήνιο

Περισσότερο fashion concept, παρά brand, το Aiki Diounot προσφέρει το έδαφος σε νέους Έλληνες σχεδιαστές να αναδείξουν τη δουλειά τους

05 Αυγ 2023

Evi Grintela: H ζωή της Εύης Γκριντέλα ήταν ένας κύκλος που την οδηγούσε νομοτελειακά στη δημιουργία του δικού της brand

Το brand Evi Grintela δεν έχει γίνει μονάχα συνώνυμο του ιδανικού shirt dress, αλλά και του τέλειου παντρέματος της ανώτερης ποιότητας με την καλαισθησία.

03 Αυγ 2023

Neiromai: Η Πελαγία Χρηστάκη ονειρεύτηκε να φτιάχνει τα κοσμήματα που φορούσε η μαμά της

Το brand κοσμημάτων Neiromai είναι μια ωδή στην αγάπη της δημιουργού τους για τις ρίγες, την κλασική αρχαιότητα και την art deco.

31 Ιουλ 2023

Τόλμησε με πάθος

Η μπύρα ΜΑΜΟΣ με την καμπάνια της, "Ασίγαστες Φωνές", μας προτρέπει ν’ ακούμε τις "φωνές" που μας οδηγούν μπροστά.

25 Ιουλ 2023

WE ARE: Πώς δύο αδέρφια αποφάσισαν μέσα σε μια νύχτα να φτιάξουν ένα από τα πιο τολμηρά ελληνικά brand

Η WE ARE της Καλλιόπης και του Πέτρου Πετροζέλη ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τα items με τα ευφάνταστα prints και την άνετη εφαρμογή.

20 Ιουλ 2023

Nene: Το ελληνικό brand που εμπνέεται από το νησί της Πάτμου

Η δημιουργός του nene, Ελένη Αναστασιάδη, φτιάχνει ρούχα εμπνευσμένα από την αβίαστη κομψότητα που κρύβει μέσα της η άνεση.

13 Ιουλ 2023

Ino Mei: Πώς δημιουργήθηκε το luxury resort brand που λατρεύουν οι Ελληνίδες

Η σχεδιάστρια Ινώ Μέη έδωσε το όνομά της στην premium resortwear ετικέτα Ino Mei που ταυτίστηκε με το ελληνικό καλοκαίρι.