ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι ελληνικές μαρμελάδες από αρώνια και το chutney από αλόη είναι ό,τι πιο εκλεκτό σε superfood

Γλυκά και αλμυρά αλείμματα, γεύσεις που μαγεύουν τον ουρανίσκο, θεϊκές απολαύσεις κλεισμένες σε ένα πολύτιμο βαζάκι.

Οι ελληνικές μαρμελάδες από αρώνια και το chutney από αλόη είναι ό,τι πιο εκλεκτό σε superfood

Η αρώνια και η αλόη έχουν αναγνωριστεί ως υπερτροφές, με σπουδαία διατροφική αξία. Η Olympic Terra Superfoods ήρθε να μας τις επανασυστήσει στην πιο απολαυστική εκδοχή τους, μέσα από γλυκά και αλμυρά αλείμματα.

Η Olympic Terra Superfoods είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που γεννήθηκε στην Ελλάδα της κρίσης, με μότο τους ότι η επιχειρηματικότητα μπορεί να αναβιώσει τον παραμελημένο πρωτογενή αγροτικό τομέα. Έτσι, δόθηκε το έναυσμα για την αξιοποίηση του κτήματος τους στη Μυρσίνη Ηλείας, που πλέον είναι κατάφυτο με αρώνια. Άλλωστε, η τοποθεσία που βρίσκονται στον κόλπο της Κυλλήνης, σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από τη θάλασσα, παρέχει τις ιδανικές εδαφικές και κλιματολογικές συνθήκες για την ανάπτυξη του φυτού. Μάλιστα, η καλλιέργεια αναπτύσσεται σύμφωνα με τα διεθνή βιολογικά πρότυπα, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα που προτάσσουν οι σύγχρονοι κανονισμοί καλλιέργειας Superfoods.

Οι ελληνικές μαρμελάδες από αρώνια και το chutney από αλόη είναι ό,τι πιο εκλεκτό σε superfood
Στη «μαρμελάδα αρώνια με φραγκόσυκο» πάλι, η ξεχωριστή γεύση της αρώνιας «παντρεύεται» ιδανικά με την ήπια γλυκύτητα του φραγκόσυκου

Βέβαια, η Olympic Terra δεν περιορίζεται απλά στην καλλιέργεια, μιας και πλέον μεταμορφώνει τους πολύτιμους καρπούς της αρώνιας σε εκλεκτές μαρμελάδες και αλείμματα, που πραγματικά μπορούν να απογειώσουν το πρωινό σας και να συνοδεύσουν γλυκά τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας. Σε συνεργασία με πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς βιολογικών προϊόντων, οι οποίοι παράγουν φρέσκα φρούτα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και καρπούς, έχουν ετοιμάσει μία σειρά Premium προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Και φυσικά εμείς τα δοκιμάσαμε όλα και έχουμε να σας πούμε εντυπώσεις!

Η «μαρμελάδα αρώνια με άρωμα βανίλιας» είναι μια ανάλαφρη πρόταση, που προσφέρει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες με σπουδαία ευεργετικά και θεραπευτικά αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό. Ταιριάζει πολύ τόσο σε ψωμί όσο και στο γιαούρτι, αναδεικνύοντας το άρωμα της βανίλιας και τη διακριτική γεύση της αρώνιας.

Περιέχει φρούτα αληθινής φράουλας και αρώνιας, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με την υπέροχη γεύση βελγικής σοκολάτας χωρίς λιπαρά.

Στη «μαρμελάδα αρώνια με φραγκόσυκο» πάλι, η ξεχωριστή γεύση της αρώνιας «παντρεύεται» ιδανικά με την ήπια γλυκύτητα του φραγκόσυκου, προσφέροντας αρώματα και γεύσεις των φρούτων που αφήνουν ανεξίτηλα τη μεστή επίγευση τους στον ουρανίσκο για ώρες. Την απολαύσαμε σε πλατό τυριών και φυσικά σαν άλειμμα σε φρέσκο ψωμί με βούτυρο.

Αγαπημένη επιλογή για τα παιδιά και για κάθε λάτρη της σοκολάτας το «άλειμμα σοκολάτας με αρώνια και φράουλα», που περιέχει φρούτα αληθινής φράουλας και αρώνιας, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με την υπέροχη γεύση βελγικής σοκολάτας χωρίς λιπαρά. Αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό με μαγικά αρώματα και γεύσεις που ταξιδεύουν τις αισθήσεις και τον ουρανίσκο, με ελάχιστα φυτικά λιπαρά και φυσικά σάκχαρα φρούτων. Εκτός από το ψωμί, τη βάλαμε σε pancakes και βάφλες, τα οποία απογείωσε.

Αγαπημένη επιλογή για τα παιδιά και για κάθε λάτρη της σοκολάτας το «άλειμμα σοκολάτας με αρώνια και φράουλα»

Δίπλα στα προϊόντα με αρώνια βρίσκουμε και ένα ιδιαίτερο «Chutney από Aloe Vera και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο». Ένα μοναδικό συνοδευτικό, με ξεχωριστή γεύση και healthy μεσογειακά χαρακτηριστικά, που ταιριάζει ιδιαίτερα σε ψάρια, πουλερικά και ψητά λαχανικά, απογειώνοντας τη γεύση τους. Στα μεγάλα ατού του και τα ελάχιστα λιπαρά του.

Όλα τα προϊόντα είναι κατάλληλα και για vegetarians και vegans.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα της Olympic Terra μεταποιούνται με τρόπο που μηδενίζει τις όποιες απώλειες θρεπτικών συστατικών, προσφέροντας προϊόντα με θρεπτικό και υγιεινό προσανατολισμό, με άψογο γευστικό αποτέλεσμα και χωρίς τη χρήση συντηρητικών. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα είναι κατάλληλα και για vegetarians και vegans.

Τα ιδιαίτερα κομψά βαζάκια της Olympic Terra με τις φινετσάτες ετικέτες με τα ανάγλυφα μοτίβα, τα βρίσκετε στα Super Market ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, σε επιλεγμένα Delicatessen και κάβες ποτών στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη νησιωτική Ελλάδα καθώς και σε boutiques 5* ξενοδοχείων και gift Shops αρχαιολογικών χώρων της περιφέρειας.

Δίπλα στα προϊόντα με αρώνια βρίσκουμε και ένα ιδιαίτερο «Chutney από Aloe Vera και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο».

Εκτός από την ελληνική αγορά η Olympic Terra Superfoods βρίσκεται ήδη στην Κύπρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, Delicatessen και κάβες ποτών της Πάφου.

*info
Αντιγόνης 14, Νέο Ηράκλειο Αττικής,

www.olympicterra.gr

facebook.com/Olympicterra.gr/

Η «μαρμελάδα αρώνια με άρωμα βανίλιας» είναι μια ανάλαφρη πρόταση.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

11 Απρ 2024

Η Ειρήνη Δρόσου με ορμή, λάβα και έμπνευση ζωγραφίζει από το νησί της, τη Σαντορίνη

"Η ενέργεια της λάβας με καθορίζει ως καλλιτέχνη" εξηγεί η Ειρήνη Δρόσου.

09 Απρ 2024

ΜΚ Fine Jewelry: H Μαρία Καρκαντζού σχεδιάζει bespoke κοσμήματα με προσωπικότητα

Το κόσμημα ως τρόπος έκφρασης και ιδιαίτερων συμβολισμών.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Απρ 2024

MIA PAPA:Το brand που παντρεύει πολυτέλεια και βιωσιμότητα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο

Η Μία Παπά, δημιουργός του brand MIA PAPA, εμπνέεται από την αρχιτεκτονική, την αρχαιότητα και την πίστη ότι το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι βιώσιμο.

27 Μαρ 2024

Η Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη έκανε το Blameyourdaze συνώνυμο της ευέλικτης Αθηναίας

Ένα από τα μακροβιότερα λόκαλ brands της πρωτεύουσας, το Blameyourdaze, εστιάζει στον αλάνθαστο συνδυασμό πρακτικότητας - κομψότητας.

15 Μαρ 2024

MAAN: Γυναίκες όλων των ηλικιών φωτογραφίζονται με τα μαγιό της Μαριλένας Ανδρεάδη

Για τη συλλογή S/S ‘24 το brand ΜΑΑΝ έκανε open call στην Αντίπαρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

12 Μαρ 2024

Vasiliki: Η Κική Καραγιάννη φτιάχνει κοσμήματα με την αρχαία τεχνική του χαμένου κεριού

Τα ασύλληπτα κοσμήματα του brand Vasiliki μοιάζουν σα να ρέουν και να αλλάζουν διαρκώς μορφή.

27 Φεβ 2024

Break a Stone: Η Αγγέλικα Καραλή σχεδιάζει μοντέρνους θησαυρούς

Τα κοσμήματα Break a Stone μοιάζουν με οικογενειακά κειμήλια που κουβαλούν δεκάδες ιστορίες.

25 Φεβ 2024

Βασίλης Μόραλης: Ο κοσμηματοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έχει πελάτισσες και σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τη σπάνια νόσο του, ο κ. Μόραλης διαπρέπει στο επάγγελμα του.

23 Φεβ 2024

Ο "γκουρού των στολών" που ντύνει χιλιάδες καρναβαλιστές κι έραψε μέχρι και για το Βενετσιάνικο καρναβάλι

Καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν το εργοστάσιο της οικογένειας Στράκα έχει "πιάσει φωτιά"!

23 Φεβ 2024

URBANNAH: H Χαρά και ο Χάρης θέλουν το brand τους να βάλει τα δικά του pins στον παγκόσμιο χάρτη

Το streetwear brand URBANNAH δημιουργεί ρούχα από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα στηρίζει παιδιά και ενήλικες από ευάλωτα περιβάλλοντα στην Αφρική.

20 Φεβ 2024

Liana Camba: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά την handmade πολυτέλεια

Το brand Liana Camba, που αποτελεί κεφάλαιο της ελληνικής μόδας, δημιουργικά, δεν βρέθηκε ποτέ σε λιμνάζοντα νερά.

13 Φεβ 2024

Η Νεφέλη Θεοδώρου κάνει συνεδρίες πριν προτείνει σε μια γυναίκα τα κατάλληλα για εκείνη ρούχα

Η Νεφέλη Θεοδώρου σπούδασε ψυχολογία της Μόδας στο Λονδίνο και ως personal stylist βοηθά τις πελάτισσές της να διανύσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων πτυχών του εαυτού τους.