ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αθήνα καλεί Λονδίνο: To Ergon στην περιοχή Mayfair συνεργάζεται με το Zeus+Δione

«Happy» στο κέντρο της Αγγλικής πρωτεύουσας με χειροποίητες δημιουργίες και ελληνική δεξιοτεχνία. Μια νόστιμη συνεργασία.

Αθήνα καλεί Λονδίνο: To Ergon στην περιοχή Mayfair συνεργάζεται με το Zeus+Δione

To ERGON Deli & Cafe φιλοξενεί το pop up κατάστημα του γνωστού ελληνικού lifestyle brand Zeus+Δione στην περιοχή Mayfair, στο κέντρο του Λονδίνου.

Τόσο η Zeus + Δione όσο και η ΕRGON μοιράζονται τις ίδιο πάθος για τη χειροτεχνία και την προώθηση της παραδοσιακής ελληνικής δεξιοτεχνίας αντλώντας έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας.

Αθήνα καλεί Λονδίνο: To Ergon στην περιοχή Mayfair συνεργάζεται με το Zeus+Δione
Τόσο η Zeus + Δione όσο και η ΕRGON μοιράζονται τις ίδιο πάθος για τη χειροτεχνία και την προώθηση της παραδοσιακής ελληνικής δεξιοτεχνίας αντλώντας έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας.

Η Zeus +Διοne σας καλεί να γνωρίσετε τη νέα συλλογή Resort 2020 και διαχρονικά πιστή στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών παρουσιάζει signature διαχρονικά κομμάτια του brand όπως λινά καφτάνια, μπλούζες , χειροποίητα καλάθια και γυαλιά ηλίου τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε απολαμβάνοντας ενα γευστικό μεσογειακό μενού και ελληνικά παραδοσιακά προιόντα ενισχύοντας επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς.

*Ergon Deli, 15 Maddox St, Mayfair, Λονδίνο W1S 2QQ

Στη καρδιά του Λονδίνου το ERGON Deli + Café προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και ένα μενού με πιάτα που παρασκευάζονται αποκλειστικά από αυτά τα προϊόντα.

ZEUS+ΔΙΟΝΕ

Η ZEUS+ΔΙΟΝΕ ιδρύθηκε το 2012 απο τη Δημήτρα Κολοτούρα και τη Mareva Grabowski, οι οποίες μοιράζονται κοινές αξίες και το ίδιο πάθος για τον ελληνικό πολιτισμό. Με τη δεξιοτεχνία, τη δημιουργικότητα, το σχεδιασμό και τον πολιτισμό στον πυρήνα της, η Zeus + Διοne χρησιμοποιεί την ελληνική κληρονομιά και παράδοση ως έμπνευση για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που απευθύνονται σε διεθνές κοινό. Σε συνεργασία με κατασκευαστές, μικρά εργαστήρια, καλλιτέχνες και σχεδιαστές από όλη την Ελλάδα, αναβιώνει παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονο τρόπο. Η ZEUS+ΔΙΟΝΕ είναι μια εταιρεία που βασίζεται σε ένα μύθο και δημιουργεί ένα καινούργιο την ίδια στιγμή.

Λινά καφτάνια, μπλούζες , χειροποίητα καλάθια και γυαλιά ηλίου τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε απολαμβάνοντας ενα γευστικό μεσογειακό μενού και ελληνικά παραδοσιακά προιόντα ενισχύοντας επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς.

ΕRGON DELI & CAFE

Στη καρδιά του Λονδίνου το ERGON Deli + Café προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και ένα μενού με πιάτα που παρασκευάζονται αποκλειστικά από αυτά τα προϊόντα. Έχοντας κατακτήσει ένα παγκόσμιο όνομα στη μεσογειακή κουζίνα και το ελληνικό φαγητό, το όραμά τους είναι να διατηρήσουν τις αξίες του παρελθόντος, προμηθεύοντας αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και να τα εμπλουτίζουν με τα σύγχρονα πρότυπα.

Με τη δεξιοτεχνία, τη δημιουργικότητα, το σχεδιασμό και τον πολιτισμό στον πυρήνα της, η Zeus + Διοne χρησιμοποιεί την ελληνική κληρονομιά και παράδοση ως έμπνευση για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που απευθύνονται σε διεθνές κοινό.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

11 Αυγ 2022
08 Αυγ 2022

Το Savapile είναι η ζωντανή ιστορία της τέχνης του χειροποίητου καπέλου

Η Λίζα Σαρηγιαννίδου συνεχίζει την τέχνη που ξεκίνησε ο πατέρας της με το πιλοποιείο Savapile και στο εργαστήριο της θα βρεις καπέλα από ψάθα που θα αγάπας για πάντα!

Περισσότερα από

Made in Greece

26 Ιουλ 2022

Coco Fico x mtheta: Μια συλλογή αφιερωμένη στο ελληνικό καλοκαίρι

Η Κορίνα Βρούσια και η Μικαέλα Θεοφανοπούλου εκφράζουν την αγάπη τους για το αξεπέραστο ελληνικό καλοκαίρι μέσα από μια συλλογή κοσμημάτων που αποπνέει φινέτσα!

25 Ιουλ 2022

MAAN: Το ελληνικό brand που γεννήθηκε από την αγάπη για το καλοκαίρι

Η σχεδιάστρια και creative director του Maan, Μαριλένα Ανδρεάδη, μιλάει για τη φιλοσοφία, την έμπνευση και τη δημιουργική διαδικασία πίσω από τις συλλογές του brand.

11 Ιουλ 2022

Attica. Culture in a Word: Το νέο video για την προώθηση του τουρισμού στην Αττική

Το νέο video που στόχο έχει να προωθήσει τον πολιτιστικό τουρισμό από την Περιφέρεια Αττικής.

08 Ιουλ 2022

Womanhood Threads and Traces: Η κρητική λαϊκή τέχνη ζωντανεύει στο Cretan Malia Park

H έκθεση Womanhood Threads and Traces παρουσιάζει για πρώτη φορά την ιδιωτική Συλλογή της Αγάπης Σμπώκου από κρητικά υφαντά.

05 Ιουλ 2022

Η Grecian Lady ταξιδεύει

Grecian Chic είναι το brand της Έλενας Ζουρνατζή, που εξερευνά με το δικό της, μοναδικό τρόπο το απόλυτα ελληνικό σύμπαν

29 Ιουν 2022

Σίφνος: Οι αρχαίοι πύργοι "ξαναζωντανεύουν"

Ένα νέο αφιέρωμα των Financial Times εκθειάζει την ιστορία, την ποιότητα και τη διαχρονικότητα της αγγειοπλαστικής στη Σίφνο

28 Ιουν 2022
18 Ιουν 2022

Η νέα συλλογή του Kose Resortwear εμπνέεται από τα χειροποίητα κεραμικά πλακάκια της Μυρσίνης Αλεξανδρίδη

Το ελληνικό luxury resoertwear brand συνεργάζεται με την αρχιτέκτονα και εικαστικό για την καλοκαιρινή του συλλογή.

16 Ιουν 2022

Handbag Collection: Οι Ancient Greek Sandals παρουσιάζουν την πρώτη τους συλλογή από τσάντες

Η Handbag Collection δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από αρχετυπικά ελληνικά οικιακά σκεύη για να τα μετουσιώσει σε μια ολοκληρωμένη σειρά από σοφιστικέ daywear τσάντες.