ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτή είναι η ελληνική απάντηση στο καλοκαιρινό ερώτημα «τι πετσέτα πήρες φέτος;»

Οι πετσέτες Sea You Soon σου θυμίζουν ότι το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, αλλά τρόπος ζωής.

Αυτή είναι η ελληνική απάντηση στο καλοκαιρινό ερώτημα «τι πετσέτα πήρες φέτος;»

«Η Sea You Soon γεννήθηκε το 2013. Ήταν μια απόφαση που λάβαμε από κοινού αναγνωρίζοντας ότι παρά το ότι η Ελλάδα είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, δεν υπήρχαν beach lifestyle brands εφάμιλλα του εξωτερικού» λένε ο Γρηγόρης και ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, τα δύο αδέρφια πίσω από το ελληνικό brand, Sea You Soon. «Οι ίδιοι πολλές φορές είχαμε δυσκολευτεί να εντοπίσουμε μία πετσέτα θαλάσσης που να συνδυάζει την πρακτικότητα, την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Με αφορμή αυτό αλλά και την πολυετή εμπειρία που είχαμε από την ενασχόληση μας με την αγορά των υφασμάτων περισσότερο από μία δεκαετία, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός premium brand με πετσέτες θαλάσσης, που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Η δημιουργία και η εφαρμογή της ιδέας από πλευράς διαδικασίας δεν ήταν κάτι νέο για εμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχε ο ενθουσιασμός και το δημιουργικό άγχος για το νέο μας εγχείρημα».

Αυτή είναι η ελληνική απάντηση στο καλοκαιρινό ερώτημα «τι πετσέτα πήρες φέτος;»
«Οι ίδιοι πολλές φορές είχαμε δυσκολευτεί να εντοπίσουμε μία πετσέτα θαλάσσης που να συνδυάζει την πρακτικότητα, την υψηλή ποιότητα και αισθητική».
«Σήμερα το 15% της παραγωγής μας αντιστοιχεί στην αγορά του εξωτερικού ενώ μέσα σε 5 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο που σήμερα αγγίζει τα 160 σημεία πώλησης σε high end retail stores και boutique hotels & Spas».

-Πόσο χαρούμενους σας κάνει το γεγονός ότι οι πετσέτες σας αγαπιούνται τόσο;

Σίγουρα δεν είναι κάτι που το περιμέναμε σε τέτοιο βαθμό. Για εμάς η επιτυχία όχι μόνο της Sea You Soon αλλά κάθε brand, είναι να δημιουργήσει ειλικρινείς δεσμούς με το κοινό του και να βρίσκεται σε ανοιχτό διάλογο. Κάθε δημιουργός επιθυμεί το καλύτερο δυνατό και η προσπάθειά του να τύχει της αναγνώρισης που του αξίζει. Κανείς δε σου εγγυάται ότι θα το αγαπήσει το κοινό, ότι θα επιτύχεις και μάλιστα θα αναγνωρίσουν την προσπάθεια όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός αυτών. Σήμερα το 15% της παραγωγής μας αντιστοιχεί στην αγορά του εξωτερικού ενώ μέσα σε 5 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο που σήμερα αγγίζει τα 160 σημεία πώλησης σε high end retail stores και boutique hotels & Spas.

«Η σειρά tote & duffel beach - travel bags είναι το πρώτο βήμα της προϊοντικής ανάπτυξης της Sea You Soon».

-Πείτε λίγα λόγια για τις τσάντες θαλάσσης που σχεδιάσατε φέτος.

Η σειρά tote & duffel beach - travel bags είναι το πρώτο βήμα της προϊοντικής ανάπτυξης της Sea You Soon. Διατηρώντας το τρίπτυχο «Premium – Minimal – Nomadic» στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον σύγχρονο ταξιδιώτη μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε του καλοκαιρινή εξόρμηση και να γίνουμε αναπόσπαστο μέρος της ταξιδιωτικής του εμπειρίας.

«Παραμένουμε πιστοί στο "πάντρεμα" της minimal Mediterranean Chic αισθητικής με τα Ethnic tribal μοτίβα και το Nomadic Spirit».

-Πώς θα χαρακτηρίζατε το ύφος των προϊόντων σας;

Παραμένουμε πιστοί στο «πάντρεμα» της minimal Mediterranean Chic αισθητικής με τα Ethnic tribal μοτίβα. Κάθε συλλογή είναι εμπνευσμένη από διαφορετικά μέρη και τόπους που αποτυπώνονται σχεδιαστικά στις συλλογές μας ενώ σε ότι αφορά την επιλογή των χρωμάτων, η παλέτα μας "δανείζεται" τους ζεστούς και ήπιους τόνους της φύσης.

-Ποια είναι η φιλοσοφία των Sea You Soon;

Ό,τι το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή αλλά τρόπος ζωής. Μια έννοια που συνοψίζει την ελευθερία και τη νοσταλγία των διακοπών. Κάθε ανάμνηση από τις διακοπές μας, μας γεννάει την επιθυμία να ζήσουμε ξανά μια ανάλογη εμπειρία, να ταξιδέψουμε σε μέρη που αγαπάμε, να συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό ακριβώς εκφράζει και το όνομα της εταιρίας συνδυάζοντας δυο από τα πιο ιδιαίτερα συστατικά της ζωής: την ίδια την θάλασσα και τη νοσταλγία να δεις τους αγαπημένους σου και πάλι μετά από καιρό μακριά.

«Για εμάς η πετσέτα θαλάσσης δεν είναι απλά ένα ακόμη αξεσουάρ, αλλά ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής και ποιότητας».

-Ποιος είναι ο συμβολισμός της πετσέτας θαλάσσης και γιατί αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα του καλοκαιριού;

Για εμάς η πετσέτα θαλάσσης δεν είναι απλά ένα ακόμη αξεσουάρ, αλλά ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής και ποιότητας που σε συντροφεύει σαν τον ιδανικό σύντροφο κάθε φορά που θέλεις να βρεθείς δίπλα στην θάλασσα.

Eshop: https://www.seayousoon.gr/

Instagram: @seayousoonbeachtowels

Fb: @seayousoonbeachtowels

«Το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή αλλά τρόπος ζωής».

Read Next

18 Ιουν 2022

Η νέα συλλογή του Kose Resortwear εμπνέεται από τα χειροποίητα κεραμικά πλακάκια της Μυρσίνης Αλεξανδρίδη

Το ελληνικό luxury resoertwear brand συνεργάζεται με την αρχιτέκτονα και εικαστικό για την καλοκαιρινή του συλλογή.

16 Ιουν 2022

Handbag Collection: Οι Ancient Greek Sandals παρουσιάζουν την πρώτη τους συλλογή από τσάντες

Η Handbag Collection δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από αρχετυπικά ελληνικά οικιακά σκεύη για να τα μετουσιώσει σε μια ολοκληρωμένη σειρά από σοφιστικέ daywear τσάντες.

Περισσότερα από

Made in Greece

16 Ιουν 2022

"Είμαστε σήμερα οι γυναίκες που είμαστε γιατί υπήρξαν άλλες πριν από εμάς"

Η εικαστικός Μαρία Βαρελά μας μιλά για τη σύγχρονη τέχνη και την απόφασή της να ασχοληθεί με την παράδοση, τις συλλογικότητες των γυναικών και την τεχνολογία.

16 Ιουν 2022

Ο Guardian ψηφίζει τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας με έπαθλο διακοπές

Οι πέντε ομορφότερες που ξεχώρισαν στον καλοκαιρινό διαγωνισμό.

16 Ιουν 2022

Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός εμπνέει σήμερα σχεδιαστές και καλλιτέχνες σε όλο τον πλανήτη

Το BBC, αποθεώνει την Ελλάδα και διαβεβαιώνει πως βρισκόμαστε εν μέσω μιας "ελληνιστικής αναγέννησης"

07 Ιουν 2022

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022: Είναι η ελληνική κουζίνα η νέα διεθνής γαστρονομική τάση;

Η ελληνική κουζίνα εξελίσσεται σε δυναμική διεθνή τάση και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας θα χειροκροτήσουν τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας στις 7 Ιουνίου στο "Makedonia Palace" στη Θεσσαλονίκη.

02 Ιουν 2022

Η νέα καμπάνια του ΕΟΤ: "Ελλάδα, θα θέλεις να μείνεις για πάντα"

Με την αληθινή ιστορία του Όττο on camera απευθείας από τη Μήλο ξεκινά η νέα τουριστική σεζόν που συμβουλεύει τους επισκέπτες "να προσέχουν γιατί…"

27 Μαϊ 2022

Greekaba: Η capsule συλλογή του Christian Louboutin φέρει έντονα στοιχεία ελληνικότητας

Γαλάζιο και λευκό, σχήματα εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική τέχνη, το "μπλε μάτι" αλλά και η διάσημη "Κυρία Τεπενδρή" πρωταγωνιστούν στα νέα κομμάτια του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή.

17 Μαϊ 2022

Γαλάζιες σημαίες: 2η παγκοσμίως σε παραλίες η Ελλάδα

Η Ελλάδα κατέκτησε και φέτος 96 σημαίες σε Αττική, Κρήτη, Ρόδο και Χαλκιδική.

15 Μαϊ 2022

Made in Greece | 15 κομμάτια για να δημιουργήσεις μία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα από ελληνικά brands

Όλα τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι από τις νέες συλλογές των ελληνικών brands.

15 Μαϊ 2022

Το ντιζάιν σουβλατζίδικο στη Βαλένθια που θυμίζει ελληνικό νησί

Ένα ελληνικό εστιατόριο στη Βαλένθια με απόλυτα δωρικό ντιζάιν αποθεώνει το γαστριμαργικό μας θησαυρό, το ελληνικό σουβλάκι