ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτά τα ελληνικά bodies είναι ένας λόγος για να αγαπήσουμε περισσότερο τον χειμώνα από το καλοκαίρι

Ή αλλιώς πώς συνδέονται τα λαμπερά outfit με το κυνήγι του χρόνου. Μια Ελληνίδα σχεδιάστρια δίνει τη λύση.

Αυτά τα ελληνικά bodies είναι ένας λόγος για να αγαπήσουμε περισσότερο τον χειμώνα από το καλοκαίρι

«O χρόνος είναι σχετικός. Η μοναδική του αξία εξαρτάται από τα όσα κάνουμε καθώς κυλά», Αlbert Einstein

«Ναι, αγαπώ περισσότερο τον χειμώνα από το καλοκαίρι, μπορείτε να με κρίνετε» λέει η Χριστίνα Κατσαούνη δικαιολογώντας την έμπνευσή της για τη νέα της χειμωνιάτικη και έκτη στη σειρά, συλλογή των bodies, «The C Edition», τα οποία είναι 100% made in Greece.

Αυτά τα ελληνικά bodies είναι ένας λόγος για να αγαπήσουμε περισσότερο τον χειμώνα από το καλοκαίρι

«Η συλλογή FW1920 λοιπόν αποτελείται από 18 νέα κορμάκια τα οποία παρόλο που είναι κλασικά μαύρα έχουν ότι πιο λαμπερό μπορούσα να φανταστώ. Παγιέτα, φτερά, διαφάνειες, χρυσά κεντήματα, ιριδίζον αποχρώσεις, καρφίτσες ως λεπτομέρειες, ενώ το βελούδο και το μετάξι κυριαρχούν στην φετινή συλλογή. Φυσικά το βαμβακερό, που όσες έχετε κορμάκια The C Edition γνωρίζετε πόσο κολακεύει το σώμα, δεν λείπει ούτε και φέτος αλλά σε πιο μικρές δόσεις. Ήθελα να εκμεταλλευτώ την δυνατότητα που μας δίνει ο χειμώνας να μπορούμε να φορέσουμε πολλές διαφορετικές υφάνσεις και υλικά» συνεχίζει.

Γοητευτική, κομψή, περιπετειώδης, δυναμική, ανεξάρτητη αλλά την ίδια στιγμή τόσο ευάλωτη, γλυκιά και θηλυκή: η έκτη συλλογή «The C Edition» θέλει να σταματήσει τον χρόνο, όπως συμβαίνει σε εκείνες τις στιγμές ευφορίας που χάνεις την αίσθησή του. Θέλει να σε κάνει να θυμηθείς πως ο χρόνος είναι σχετικός και κυλά με τρόπο υποκειμενικό για την καθεμία μας. Θέλει να ασχοληθείς με εσένα και όλα όσα κάνουν εσένα ευτυχισμένη. Ονομάζεται «Chronos» και έρχεται να σε παρασύρει με 18 νέα κορμάκια, τόσο διαφορετικά μεταξύ τους αλλά και τόσο μοναδικά, που θέλεις να τα φορέσεις, να γιορτάσεις και να σταματήσεις να μετράς λεπτά και ώρες, παγώνοντας αυτήν την στιγμή. Να γιορτάσεις την μοναδικότητά σου, να αναδείξεις την γυναικεία σου φύση και να ξεχωρίσεις όπως κάθε τι ελκυστικό και διαχρονικά κομψό.

«Η συλλογή λέγεται “Chronos” γιατί αν κάτι με απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό είναι ο χρόνος. Έτσι μέσα στις ατελείωτες ώρες αϋπνίας εκτός από το να σας κάνω λάικ στο ίνσταγκραμ σκέφτομαι και σοφίες και συνειδητοποίησα πως οι στιγμές που δεν με απασχολεί ο χρόνος είναι όταν περνάω καλά, όταν είμαι ξέγνοιαστη, όταν κάνω δραστηριότητες που γεμίζουν την ψυχή μου. Έτσι μέσα από την συλλογή αυτή θέλω να την ξορκίσω την φοβία του χρόνου που όλες λίγο ή πολύ έχουμε, να υπενθυμίσω πόσο τυχερές είμαστε που έχουμε χρόνο, πόσο σπουδαίο είναι να τον μοιραζόμαστε με ανθρώπους που αγαπάμε και θέλω να τον παγώσω στις στιγμές της έντονης ευφορίας που μας κάνουν συνήθως να χάνουμε την αίσθησή του» εξηγεί η Χριστίνα.

Μαύρη παγιέτα, τούλι, διαφάνεια, βελούδο και φτερά υπόσχονται νύχτες που σαγηνεύουν και κάνουν άκρως ενδιαφέρουσες τις μέρες σου. Το βολάν στο κορμάκι «Michelle» δίνει ένταση. Η ασπρόμαυρη διχρωμία των bodysuits «Stephanie» και «Billy», τραβάει την προσοχή. Το μετάξι του body «Veronica» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές σου, την ίδια στιγμή που η πουά διαφάνεια του «Julia» παίζει με την φαντασία σου και το μαύρο τούλι του «Kimberly» συνθέτει μία εικόνα μυστηρίου που καθηλώνει κάνοντας τον χρόνο να σταματάει. Το χρυσό χρώμα μεταφέρει τη μαγεία και σκορπίζει αστερόσκονη μέσα από το «Calypso», ενώ ηλεκτρίζει και ξυπνάει τις αισθήσεις το επιβλητικό «Carolina». Ντύνει με βελούδο τον φετινό χειμώνα το «Sonia» και νιώθεις ηρεμία και γαλήνη μέσα στο βαμβακερό «Chavala», ακριβώς όπως εκείνη τη στιγμή που αντικρίζεις το πρώτο φως της ημέρας.

«Η συλλογή “Chronos” σου θυμίζει πόσο ωραίο είναι να είσαι γυναίκα και εύχεται να ντύσει έστω και μία από αυτές τις στιγμές μαγείας στη ξεχωριστή ζωή σου. Μην τον φοβάσαι τον χρόνο όταν τον γεμίζεις με εικόνες που κάνουν εσένα ευτυχισμένη, «πάγωσέ τον» και απόλαυσέ τον. Η ζωή είναι ωραία» καταλήγει η Χριστίνα και έχουμε κάθε λόγο να ακολουθήσουμε τη συμβουλή της. Κερδισμένες θα βγούμε.

facebook

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

11 Απρ 2024

Η Ειρήνη Δρόσου με ορμή, λάβα και έμπνευση ζωγραφίζει από το νησί της, τη Σαντορίνη

"Η ενέργεια της λάβας με καθορίζει ως καλλιτέχνη" εξηγεί η Ειρήνη Δρόσου.

09 Απρ 2024

ΜΚ Fine Jewelry: H Μαρία Καρκαντζού σχεδιάζει bespoke κοσμήματα με προσωπικότητα

Το κόσμημα ως τρόπος έκφρασης και ιδιαίτερων συμβολισμών.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Απρ 2024

MIA PAPA:Το brand που παντρεύει πολυτέλεια και βιωσιμότητα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο

Η Μία Παπά, δημιουργός του brand MIA PAPA, εμπνέεται από την αρχιτεκτονική, την αρχαιότητα και την πίστη ότι το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι βιώσιμο.

27 Μαρ 2024

Η Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη έκανε το Blameyourdaze συνώνυμο της ευέλικτης Αθηναίας

Ένα από τα μακροβιότερα λόκαλ brands της πρωτεύουσας, το Blameyourdaze, εστιάζει στον αλάνθαστο συνδυασμό πρακτικότητας - κομψότητας.

15 Μαρ 2024

MAAN: Γυναίκες όλων των ηλικιών φωτογραφίζονται με τα μαγιό της Μαριλένας Ανδρεάδη

Για τη συλλογή S/S ‘24 το brand ΜΑΑΝ έκανε open call στην Αντίπαρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

12 Μαρ 2024

Vasiliki: Η Κική Καραγιάννη φτιάχνει κοσμήματα με την αρχαία τεχνική του χαμένου κεριού

Τα ασύλληπτα κοσμήματα του brand Vasiliki μοιάζουν σα να ρέουν και να αλλάζουν διαρκώς μορφή.

27 Φεβ 2024

Break a Stone: Η Αγγέλικα Καραλή σχεδιάζει μοντέρνους θησαυρούς

Τα κοσμήματα Break a Stone μοιάζουν με οικογενειακά κειμήλια που κουβαλούν δεκάδες ιστορίες.

25 Φεβ 2024

Βασίλης Μόραλης: Ο κοσμηματοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έχει πελάτισσες και σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τη σπάνια νόσο του, ο κ. Μόραλης διαπρέπει στο επάγγελμα του.

23 Φεβ 2024

Ο "γκουρού των στολών" που ντύνει χιλιάδες καρναβαλιστές κι έραψε μέχρι και για το Βενετσιάνικο καρναβάλι

Καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν το εργοστάσιο της οικογένειας Στράκα έχει "πιάσει φωτιά"!

23 Φεβ 2024

URBANNAH: H Χαρά και ο Χάρης θέλουν το brand τους να βάλει τα δικά του pins στον παγκόσμιο χάρτη

Το streetwear brand URBANNAH δημιουργεί ρούχα από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα στηρίζει παιδιά και ενήλικες από ευάλωτα περιβάλλοντα στην Αφρική.

20 Φεβ 2024

Liana Camba: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά την handmade πολυτέλεια

Το brand Liana Camba, που αποτελεί κεφάλαιο της ελληνικής μόδας, δημιουργικά, δεν βρέθηκε ποτέ σε λιμνάζοντα νερά.

13 Φεβ 2024

Η Νεφέλη Θεοδώρου κάνει συνεδρίες πριν προτείνει σε μια γυναίκα τα κατάλληλα για εκείνη ρούχα

Η Νεφέλη Θεοδώρου σπούδασε ψυχολογία της Μόδας στο Λονδίνο και ως personal stylist βοηθά τις πελάτισσές της να διανύσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων πτυχών του εαυτού τους.