
Το brunch έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερους τρόπους για να μαγειρέψουμε τα ευλογημένα αυγά, μία από τις πιο θρεπτικές και νόστιμες τροφές που υπάρχουν στο ψυγείο μας.
Αυτή τη φορά μαθαίνουμε να φτιάχνουμε το πιο ζουμερό και αφράτο, εύκολο σάντουϊτς φτιαγμένο από αυγοφέτες, ένα ιδανικό πιάτο για πρωινά του Σαββατοκύριακου.
Γευστικό και πάρα πολύ χορταστικό χωρίς να περάσεις ώρες στην κουζίνα.
Υλικά
Υλικά για 4 μερίδες
12 φέτες ψωμί του τοστ
80 γρ. βούτυρο
8 φέτες ζαμπόν
12 φέτες έμενταλ
250 ml γάλα
3 αυγά