Η Jillian Hanson από το Νίου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ήταν ήδη σε σχέση με τον Max Allegretti για τρία χρόνια όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η πρώτη της σκέψη και αντίδραση ήταν να του ζητήσει να χωρίσουν προκειμένου να μην φορτωθεί και εκείνος, μαζί με την ίδια, το βάρος της σοβαρής περιπέτειας της, της επέμβασης και των χημειοθεραπειών που ακολούθησαν. Παρόλα αυτά ο Max έμεινε ψύχραιμος και ατάραχος μπροστά στα άσχημα νέα και της ξεκαθάρισε ότι θα είναι στο πλευρό της για όλα, εύκολα ή δύσκολα και ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να την αφήσει να το περάσει όλο αυτό μόνη της. Μόνο που η Jillian δεν είχε ιδέα ότι ο σύντροφος της τής είχε ήδη ετοιμάσει μία τεράστια έκπληξη για την ημέρα που η θεραπεία της θα ολοκληρωνόταν.

«Η Jillian μου είπε από την αρχή ότι τα πράγματα ίσως εξελιχθούν ιδιαίτερα δύσκολα για την ίδια και ότι δεν θέλει να με βάλει σε αυτή την δοκιμασία. Πως θα το καταλάβει απόλυτα αν δεν το αντέχω, αρκεί να της το πω και η σχέση μας θα τελείωνε εκείνη την στιγμή. Της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να την αφήσω και ότι θα σταθώ δίπλα της στα πάντα,» είπε η Max. Περίπου δύο χρόνια αργότερα, την ημέρα που η Jillian βρέθηκε στο νοσοκομείο για να δεχθεί την τελευταία δόση της χημειοθεραπείας της εκείνος ήταν στο πλευρό της και της έκανε μία πολύ σημαντική ερώτηση: «Θα με παντρευτείς;».

Ο Max έμεινε ψύχραιμος και ατάραχος μπροστά στα άσχημα νέα και της ξεκαθάρισε ότι θα είναι στο πλευρό της για όλα, εύκολα ή δύσκολα και ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να την αφήσει να το περάσει όλο αυτό μόνη της.

«Τα είχα σχεδιάσει όλα με τη βοήθεια των φίλων της και της οικογένειας της. Αποφασίσαμε ότι μαζί θα κάναμε την τελευταία μέρα των χημειοθεραπειών της ακόμα καλύτερη. Τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε, μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείο και η Jillian δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της».

Περίπου δύο χρόνια αργότερα, την ημέρα που η Jillian βρέθηκε στο νοσοκομείο για να δεχθεί την τελευταία δόση της χημειοθεραπείας της εκείνος ήταν στο πλευρό της και της έκανε μία πολύ σημαντική ερώτηση: «Θα με παντρευτείς;».

 Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου του 2019 σε μία χαρούμενη τελετή μαζί με όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

 

 

Με πληροφορίες από το BoredPanda.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS