Οι γειτονιές παίρνουν το χρώμα που τις δίνουν οι άνθρωποι που ζουν σε αυτές. Στην περίπτωση της Κυψέλης, είναι η ανταλλαγή διαφορετικών πολιτισμών, ιδεών και κουλτούρας που έχουν συμβάλλει στο να διαμορφωθεί ένα ενδιαφέρον περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια, η Κυψέλη μοιάζει να βρίσκει τις ισορροπίες ανάμεσα στο γοητευτικό παρελθόν και τη σύγχρονη εικόνα της, απαλλαγμένη κατά πολύ από τις παθογένειες που άφησε πίσω της η κρίση.

Η αναβίωση της Κυψέλης έρχεται μέσα από τους ανθρώπους και τη διάθεσή τους να εναποθέτουν σε αυτή τη γειτονιά τις ιδέες τους - η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης αποτελεί ένα καλό παράδειγμα αυτού. Σε αυτούς τους ανθρώπους ανήκει και ο Γιάννης Κωνστανταρίδης, που μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του πατέρα του, Εμμανουήλ, και της μητέρας του Ελένης Σταμέλου, έστησε το KICK, έναν πολυχώρο στην οδό Σποράδων, που παρά τους λίγους μήνες ζωής, τείνει να γίνει ένα αγαπημένο στέκι.

Ψηλοτάβανο και φωτεινό χάρη στις μεγάλες τζαμαρίες, με bold δόσεις χρωμάτων, το KICK αναδεικνύεται στο ιδανικό spot για ένα πρωινό pit stop με πολύ καλό καφέ από το AREA51 και τα διάσημα πλέον μπισκότα του Cookie Dude, γνα δουλέψεις με ησυχία δοκιμάζοντας τα γλυκά της Eri Bakes Vegan - σκέψου banana cake με blueberries και brownies απαλλαγμένα από ζωικά προϊόντα, να κάνεις ένα διάλειμμα για να χαζέψεις ρούχα και αξεσουάρ από indie brands ή να δώσεις ραντεβού για απογευματινή μπύρα στα τραπέζια στον πεζόδρομο.

Διαβάστε περισσότερα στο www.madamefigaro.gr
 

TAGS