Οταν η Μελάνια Τραμπ συνάντησε για πρώτη φορά τη Βασίλισσα Ράνια, ένα ήταν σίγουρο: Οτι το στιλ θα περίσσευε. Οπως και έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας και της βασίλισσας Ράνια στον Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος της Αμερικής και η σύζυγός του υποδέχτηκαν το γαλαζοαίματο ζευγάρι, και όπως ήταν φυσικό οι δυο κυρίες, που είναι ίσως οι πιο κομψές σύζυγοι ηγετών στον κόσμο, έκλεψαν την παράσταση.

Οι συζητήσεις των δύο ηγετών αφορούσαν μεταξύ άλλων τη σύγκρουση στη Συρία, τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας και τη συνεργασία τους στη Μέση Ανατολή.

Και την ώρα που οι σύζυγοί τους μιλούσαν για τα σοβαρά αυτά θέματα, οι δύο κυρίες έκαναν έναν περίπατο στο προαύλιο του Λευκού Οίκου επιδεικνύοντας τα συνολάκια τους.

Ομως, ένα στιγμιότυπο ήταν αυτό που έκανε μας ιδιαίτερη αίσθηση, όταν οι δύο ηγέτες ολοκλήρωσαν τη σοβαρή συζήτησή τους και φώναξαν τις συζύγους τους για την αναμνηστική φωτογραφία. Οχι, εκείνοι δεν σηκώθηκαν όρθιοι, όπως κάθε κύριος οφείλει να κάνει.

Απλά τις έστησαν στο φόντο για να ομορφύνουν τη φωτογραφία, ενώ εκείνοι κάθονταν αναπαυτικά στις καρέκλες τους.

Ο Ομπάμα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. 

Λεπτομέρεια με μεγάλη σημασία το βλέμμα και το δύο πρώτων κυριών. Η Μελάνια όπως πάντα σκεπτική, ενώ η Ράνια τρομοκρατημένη κοιτάζοντας τον Τραμπ.

Τι να σκέφτεται άραγε;

Πηγή: thetoc.gr

TAGS