Κάθε φορά που έρχονται Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά, θέτω νέους στόχους για μία καλύτερη ζωή σε κάθε επίπεδο. Φέτος θα χρησιμοποιήσω την τεχνολογία για να στηρίξει αυτήν ακριβώς τη διαδικασία.

Στο …χωριό μου το λένε «2018 resolution» και στη πόλη «Οι στόχοι για το 2018». Δεν αλλάζει το νόημα. Για το 2018 λοιπόν, τα wearables που βρήκα θα παίξουν τον ρόλο τους στην επίτευξη των στόχων αυτών, για τους φιλους και τις φίλες μου, γιατί εγώ με τους δικούς μου σωματικούς στόχους έχω τσακωθεί.

 

Samsung Gear Sport - Για ισορροπημένο τρόπο ζωής

Το Gear Sport είναι ένα έξυπνο, πρακτικό αλλά και κομψό ρολόι με Super AMOLED 1.2’’ οθόνη που θα βοηθήσει φίλους και φίλες στο να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση καθώς θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τη διαχείριση της διατροφής και προτεινόμενες δραστηριότητες, ακόμα και όταν είναι offline. Μπορούν να το φορέσουν με ποικιλία από χρωματιστά λουράκια που αλλάζονται εύκολα ώστε να είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, από το γυμναστήριο έως τη νυχτερινή έξοδο.

 

Το Gear Sport παρακολουθεί και αναλύει όλες τις δραστηριότητες στην …ξηρά αλλά προσφέρει ανθεκτικότητα και στο νερό για ασφαλή καταγραφή της κολύμβησης, παρακολούθηση καρδιακών παλμών με μεγάλη ακρίβεια αλλά και συνεργασία με διάσημες εφαρμογές κινητών τηλεφώνων. Ακόμα, προσφέρει offline απόλαυση μουσικής από το Spotify, χωρίς να χρειάζεται κάποιο κινητό κοντά του. 

 

Samsung Gear Fit2 Pro - Προηγμένο GPS fitness band

Το Gear Fit2 Pro, το έχω διαλέξει για τους φίλους και τις φίλες που είναι σε ανώτερο επίπεδο και θέλουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα προγράμματα άθλησης που έχουν. Πέρα από τις δυνατότητες που μοιράζεται με το Gear Sport έχει και ενσωματωμένο GPS για την καταγραφή κάθε δραστηριότητας με ακρίβεια.

Η Super AMOLED κυρτή 1.5’’ οθόνη του Gear Fit2 Pro και η οθόνη αφής με υψηλή ανάλυση χρωμάτων διευκολύνουν την ανάγνωση ειδοποιήσεων και ενημερώσεων σε πραγματικό χρόνο ενώ το ολοκαίνουργιο εργονομικό band, είναι ελαφρύ και άνετο στη χρήση σε κάθε δραστηριότητα.

 

 

 

Samsung Gear IconX - Aσύρματα ακουστικά με άποψη

Το καλύτερο δώρο για όλους, έχει το έξτρα θετικό ότι εστω και αν μπορεί να καταγράφει την άσκηση δεν την ...απαιτεί!

Τα ασύρματα έξυπνα ακουστικά IconX θα επιτρέψουν στους φιλους και τις φίλες μου να απολαμβάνουν παντού την αγαπημένη τους μουσική, είτε στο σπίτι, είτε ενώ τρέχουν, ακούγοντας online αλλά και offline, μεταφέροντας τραγούδια από το κινητό ή τον υπολογιστή, αλλά και με Bluetooth από άλλα wearables όπως τα Samsung Gear Sport και Gear Fit2 Pro.

Τα Gear IconX καταγράφουν αυτόματα τις προπονήσεις τρεξίματος και διαθέτουν αυτόνομη λειτουργία Running Coach που μπορεί να ενεργοποιηθεί, δίνοντας εντολές στους φίλους που αθλούνται σαν να είχαν δίπλα τους ένα προπονητή. Εχουν μνήμη 4GB, και μπαταρία γρήγορης φόρτισης που προσφέρει πέντε ώρες streaming ή επτά ώρες αυτόνομης μουσικής και μπορεί να μην έχω καταλήξει ακόμα σε τι χρώμα θα τα χαρίσω αλλά κυκλοφορούν σε μαύρο, γκρι και ροζ.

TAGS