Πώς είναι να κυλάει ο χρόνος ανάμεσα στο διάβασμα και την φωτογραφία; Πώς είναι η ζωή σε ένα αγροτόσπιτο, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα;

Ερωτήματα που απαντώνται μέσα από το page Travel Without Moving. Ένας κόσμος γεμάτος κρασιά, καφέδες και βιβλία που ξεδιπλώνεται όσο κάνουμε scroll down στις φωτογραφίες. 

 

Το Travel Without Moving μετράει λίγα post. Ξεκίνησε το 2013 δειλά, θα έλεγε κάνεις, συνέχισε για ένα διάστημα εμφανώς με πειραματικές διαθέσεις, ακολούθησε μια δημιουργική παύση και επανήλθε στα news feed μας με ξεκάθαρο περιεχόμενο, κατεύθυνση και διάθεση. 

 

 

Όταν η φύση μπαίνει μέσ'το σπίτι σου

Posted by Travel Without Moving on Friday, January 8, 2016

 

 

 

Ένας πίνακας ζωγραφικής είναι όπως ένα πιάτο φαγητού. Οι γραµµές, οι καµπύλες και τα χρώματα συνθέτουν το πλαίσιο και το...

Posted by Travel Without Moving on Thursday, November 12, 2015

 

Οπαδός του slow living, μιας από τις μεγαλύτερες τάσεις lifestyle, παγκοσμίως, αυτή τη στιγμή, ο φωτογράφος απαθανατίζει κομμάτια μιας καθημερινότητας ανάμεσα σε εφημερίδες και βιβλία, φαγητά και κρασιά, ως γνήσιος foodie, και τα συνδυάζει με νότες, γαλλικές και Jazz. Ένας όμορφος κήπος, το ξύλινο πάτωμα, αντικείμενα προσεχτικά διαλεγμένα και διατεταγμένα δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον και μια καθημερινότητα που θαυμάζουμε. 

 

Οι αναφορές στην Αθήνα δεν λείπουν, όποτε οι επισκέψεις σε hipster φαγάδικα, οι βόλτες στα μουσεία και γωνιές της πόλης έρχονται να περιπλέξουν το περιεχόμενο και να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο αφήγημα. Άλλωστε, σε όλους μας αρέσει η εξοχή αλλά δεν μπορούμε να ζήσουμε μακριά από την πόλη για καιρό.

 Ένα ωραίο εγχείρημα που αξίζει να δώσετε σημασία και που η συνέχεια του φαντάζει το ίδιο μαγική με την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου. Όπως μας λέει και ο φωτογράφος «Μπορεί να μην έγινα συγγραφέας, λέω όμως ιστορίες και αυτό είναι κάτι. Υποθέτω.»

Δείτε την σελίδα εδώ:

https://www.facebook.com/Travel-Without-Moving-469451473150149/?fref=ts

TAGS