Κάπου θα έχει πάρε τελευταία το αυτί σου την ονομασία Uncle Tan's. Αλλά πριν από αυτό, μία ιστορία. Η χρονολογία είναι το 1953 και το μέρος η Σιγκαπούρη. Τότε γεννιέται στο σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία μέρος ένα αγόρι με τον όνομα Tan. Μεγαλώνει με τη μητέρα του, που εργάζεται σε καντίνα σε hawker centre, και αργότερα σπουδάζει Βιολογία στο πανεπιστήμιο. Ώσπου μία τυχαία ημέρα της ενήλικης ζωής του, δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Γιάννης από τον Πειραιά του χτυπά την πόρτα και του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του είναι Έλληνας, με τον ίδιο να δηλώνει αδερφός του. Ο Tan θα βρεθεί σύντομα στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Εκεί, μεταξύ άλλων, θα συναντήσει και τις ανιψιές του. 

Ο Γιάννης από τον Πειραιά του χτυπά την πόρτα και του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του είναι Έλληνας, με τον ίδιο να δηλώνει αδερφός του. Ο Tan θα βρεθεί σύντομα στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Εκεί, μεταξύ άλλων, θα συναντήσει και τις ανιψιές του. 

Οι τελευταίες τον υποδέχτηκαν στα νοτιοδυτικά της ελληνικής πρωτεύουσας, τον γνώρισαν και τον λάτρεψαν. Fast forward στο σήμερα. Οι δύο κόρες του Γιάννη αποφασίζουν να τιμήσουν τον εκ Σιγκαπούρης συγγενή τους, δίνοντας το όνομά του σε ένα πολύ ιδιαίτερο στέκι.

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.gr

Φωτογραφίες: ©Νεφέλη Καραφυλλάκη

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS