Είναι ένα πρόσωπο θρυλικό που μάλλον δύσκολα μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει ότι υπήρξε στην πραγματικότητα. Εκτός βέβαια από αυτούς που είχαν την τύχη να τη συναντήσουν, οι οποίοι λογικά δεν βρίσκονται εν ζωή.

Υπήρξε αναμφισβήτητα η πιο εμβληματική φιγούρα του αμερικανικού κινηματογράφου, με το λουκ της να αποτελεί έμπνευση ακόμα και σήμερα, και το σέξι της παρουσιαστικό να θαυμάζεται τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες. Αναφερόμαστε φυσικά στην Μέριλιν Μονρόε την οποία ήρθε σε αυτόν τον κόσμο ως Νόρμα Τζιν και μάλλον κανείς δεν περίμενε ότι το μελαχρινό όμορφο κορίτσι θα γινόταν μέσα σε ελάχιστα χρόνια ένας ζωντανός θρύλος.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Μέριλιν Μονρόε την οποία ήρθε σε αυτόν τον κόσμο ως Νόρμα Τζιν και μάλλον κανείς δεν περίμενε ότι το μελαχρινό όμορφο κορίτσι θα γινόταν μέσα σε ελάχιστα χρόνια ένας ζωντανός θρύλος.

Είναι λογικό, και μιας και η Μέριλιν άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 36 ετών στις 4 Αυγούστου του 1962, το κοινό να «διψάει» για περισσότερα ντοκουμέντα, πληροφορίες και στιγμές από τη ζωή της μεγάλης ντίβας.

Όπως το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο τη δείχνει σε ηλικία 15 ετών να παίζει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της στην παραλία.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS