Αυτή η ιστορία είχε καταντήσει σήριαλ πιο κουραστικό και από το άλλο, το εξίσου γνωστό, στο σενάριο του οποίου οι δημοσιογράφοι ρωτούν μέρα παρά μέρα την Τζένιφερ Άνιστον αν είναι έγκυος, αν θα ξαναπαντρευτεί και αν αγαπάει ακόμα τον Μπραντ Πιτ, ενώ κανονικά θα έπρεπε να την ρωτούν: «Πώς, στο καλό, έχεις καταφέρει να αποτινάξεις από πάνω σου τα σκληρά σου παιδικά χρόνια» ή «Πώς, στο καλό, έχεις τέτοιο σώμα σε κάθε ηλικία» κ.τ.λ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται ότι εξελίσσονται, όντως, θετικά για τους ορκισμένους fans των Friends, οι οποίοι όσα χρόνια κι αν περάσουν ζητούν ένα reunion τρελά και παθιασμένα. Πολλά έχουν ακουστεί, λοιπόν, κατά καιρούς σχετικά με μία πιθανή επανένωση της πιο διάσημης παρέας των 90's, αλλά φαίνεται ότι τώρα η συμφωνία έχει πράγματι κλείσει και είναι οριστική.

Η αρχή έγινε με μία ανάρτηση στου Matthew Perry στην οποία έγραφε «Έρχονται μεγάλα νέα», και τότε πράγματι όλοι είχαν υποψιαστεί ότι το reunion είναι γεγονός. Μέχρι που πριν από λίγες μόλις ώρες η Τζένιφερ Άνιστον ανέβασε μία χαρούμενη, φωτογενή φωτογραφία με τους έξι τους, στις παλιές καλές μέρες της δημοφιλούς σειράς, με την ξεκάθαρη λεζάντα: «Συμβαίνει». Φυσικά τάγκαρε και τα προφίλ όλων των υπολοίπων στο ίνστα και από εκείνη την ώρα το παγκόσμιο διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά.

Ακολούθησε μία επίσημη ανακοίνωση του καναλιού HBO, σύμφωνα με την οποία τα Φιλαράκια θα επιστέψουν πράγματι για μία ολόκληρη ώρα στις οθόνες μας, και οι έξι μαζί, όπως ακριβώς τους ξέρουμε και τους θυμόστε. Το reunion θα γίνει στο πλαίσιο ενός 60λεπτου επεισοδίου το οποίο δεν θα έχει συγκεκριμένη πλοκή και γραμμένο σενάριο, αλλά θα αφήνει τους 6 χαρακτήρες ελεύθερους σε αυτοσχεδιαστικά μονοπάτια. Ο λόγος που έγινε η συγκεκριμένη επιλογή ήταν για να μην χαλάσει το ήδη υπάρχων τέλος της σειράς και για να μείνει ανέπαφη η παλαιότερη ανάμνηση. «Ίσως να το ονομάσουμε "The One Where They All Got Back Together".» πρόσθεσε χαριτολογώντας ο Kevin Reilly, υπεύθυνος περιεχομένου του HBO.

Το νέο επεισόδιο θα προβληθεί από την ολοκαίνουργια ιντερνετική πλατφόρμα του HBO Max, μαζί με τα υπόλοιπα 236 επεισόδια της σειράς που προβλήθηκε από το 1994 έως το 2014, τα οποία το HBO πήρε πίσω από το Netflix που είχε πληρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια για να προβάλει για ένα συγκεκριμένο διάστημα.

Δείτε την ανάρτηση της Άνιστον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS