Η βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence είναι μυστηριώδης και υπερβολικά πολύ τρομαγμένη στη νέα ταινία ενός πραγματικού μάγου της σκηνοθεσίας, του Αμερικανού, Darren Aronofsky.

O 49χρονος κινηματογραφιστής επιστρέφει στις αίθουσες των σινεμά στα τέλη του φετινού καλοκαιριού και συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη με ένα πολυαναμενόμενο θρίλερ από αυτά που παίζουν περίπλοκα με το μυαλό σου, κάνουν τις παλάμες σου να ιδρώνουν και σε τρομάζουν τόσο που ακόμα κι αν δεν το αντιληφθείς επαρκώς εκείνη τη δεδομένη στιγμή, οι εικόνες επιστρέφουν αρκετή ώρα μετά και σε ταράζουν με την επιβλητικότητα τους.

Αυτά τουλάχιστον περιμένουμε να δούμε στο "Mother!" αν κρίνουμε από την πρώτη γεύση που πήραμε μέσα από ένα μικρό teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε, και στο οποίο βλέπουμε μία παγωμένη από τον τρόμο Jennifer Lawrence να περιφέρεται με ένα λευκό νυχτικό μέσα σε ένα σκυνθρωπό, άδειο σπίτι.

Σε λίγες μέρες αναμένεται και το πλήρες τρέιλερ ενώ στη ταινία εκτός από την Lawrence αναμένουμε να δούμε τους Εντ Χάρις, Χαβιέ Μπαρδέμ και Μισέλ Φάιφερ.   

Πάρε μία πρώτη γεύση στο taiser που ακολουθεί.

 

TAGS