Ποιος δεν αγαπάει το γλάσο σοκολάτας; Μάλλον ουδείς.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ κουβερτούρα 52% κακάο ψιλοκομμένη
200-220 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Βάζουμε σε ένα κατσαρολακι την κρέμα γάλακτος σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει βράση
2) Όταν έχει πάρει βράση η κρέμα γάλακτος την ρίχνουμε πάνω από την ψιλοκομμένη σοκολάτα και το αφήνουμε ένα λεπτό
3) Ανακατευουμε με ένα κουτάλι η με μια σπάτουλα από μέσα προς τα έξω μέχρι να ομογενοποιηθει όλο το γλάσο
Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τη συνταγή:
Πηγή: BakingWith JV
Φωτό: Dilyara Garifullina