Στεγασμένο στο μοντέρνο 16ο διαμέρισμα, και συγκεκριμένα στην Αvenue Μontaigne, το L'Avenue έχει γίνει το σημείο συνάντησης των λαμπερών ανθρώπων της μόδας και της σόου μπιζ, στο Παρίσι. Με αφορμή τον καφέ, το φαγητό, το ποτό, άπαντες αναζητούν μια θέση στον κοσμικό χώρο του.

Όμορφοι άνθρωποι, όπως λέμε δηλαδή beautiful people, ντυμένοι με τα τελευταία Gucci και άλλα ρούχα σχεδιαστών, περιφέρουν τη στιλπνή αύρα τους έξω από το καφέ, πίσω από τους καλοκουρεμένους διακοσμητικούς θάμνους, αλλά και στη σάλα με τις βελούδινες καρέκλες και τους καναπέδες. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσει κάποιος για μια ώρα ή δύο μεταξύ επαφών, επισκέψεων, αξιοθέατων και ψώνια στο Παρίσι.

Πλούσια γαλλική κουζίνα, γκουρμέ κοκτέιλ και μερικά από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχετε δει ποτέ ενώ γευματίζετε. Η Jessica Alba, η Kate Moss, η Kris Jenner, η Kendall Jenner, η Kim Kardashian, η Cara Delevigne, η Rihanna, η Lana Del Rey, ο Denzel Washington και η Kanye West.

Φροντίστε τι θα φορέσετε για να εντυπωσιάσετε για το γεύμα / δείπνο σας. Προσοχή όμως: εάν δεν αγαπάτε τους παραράτσι στο L'Avenue πιθανότατα θα έρθετε αντιμέτωποι με πλήθος από αυτούς, ανάλογα με το ποιος διάσημος θα δειπνήσει δίπλα σας. À Suivre. 

Η Μπέλα Χαντίντ φεύγει από το  L'Avenue
Η Χάλεϊ Μπόλντουϊν έξω από το L'Avenue
Η JOSEPHINE SKRIVER έξω από το καφέ

Δείτε το χαζευτικό βίντεο:

 

TAGS