Το Birbilon είναι η ψηφίδα του entertainment πάζλ που θα κάνει την πλατεία του Προφήτη Ηλία Παγκρατίου κάτι αντίστοιχο με αυτήν της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο. Ο Τάσος Πρωτόπαπας, ή Κέλλυ Σπαβέρα, και ο Νίκος Kορδαλής χτυπούν στο μέρος που έχουν ζήσει και βιώσαν την εφηβεία τους. Έτσι προέκυψε ένα μέρος στο οποίο αισθάνονται άνετα, «σαν την αυλή του σπιτιού μας» μας λένε χαρακτηριστικά οι ίδιοι.

Και πράγματι αυτό είναι το συναίσθημα που εισπράττεις στο συγκεκριμένο μέρος μια ανεξήγητη οικειότητα, από αυτές που σε κάνουν να νιώθεις ότι το τρόλεϊ της γραμμής 4 είναι το πλοίο Blue Star της γραμμής. Ναι το Birbilon σε κάνει να νιώθεις ότι κάνεις διακοπές στην καρδιά της πόλης. Και φέρει την αισθητική εγγύηση του Στράτου Χιοτέλη τον διακοσμητή που διαθέτει για την αθηναϊκή διασκέδαση το άγγιγμα του Μίδα αφού ότι πιάνει το χέρι του γίνεται χρυσός.

Εκτός από bar με dj τα βράδια λειτουργεί καθημερινά και ως καφέ.

Εκτός από bar με dj τα βράδια λειτουργεί καθημερινά και ως καφέ αλλά και ποτά για τους σκληροπυρηνικούς συνοδεύοντας τα με ψωμί αντικριστό (με γραβιέρα καπνιστή, γαλοπούλα, ντομάτα ελαιόλαδο), επίσης καγιανά (ομελέτα, ντομάτα, φέτα, σύγκλινο) σαλάτα Κινόα (με ντομάτα, κόκκινες πιπεριές, κρεμμύδι και λαδολέμονο κολιάνδρου), Quesadillas&Buritos, αυγά και γλυκά.

Πρέπει να δοκιμάσετε τα αυγά του πρωινού που συνοδεύονται από μια σειρά γευστικών επιλογών που θα σας δώσουν ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.

Το Σαββατοκύριακο γίνεται η δημιουργική εκδοχή της φράσης «του αυγού το κάγκελο» αφού το κατάστημα σερβίρει brunch που θα κάνουν την περιοχή σε ναό του brunch στην Αθήνα. Tα πιάτα του Birbilon επιμελείται ο γνωστός σεφ Γιάννης Στανίτσας.

Το Birbilon έκανε τα εγκαίνια του το τελευταίο βράδυ του Μαίου και είναι έτοιμο να γίνει το πιο εμβληματικό entertainment στέκι του Παγκρατίου. 

Το Σαββατοκύριακο γίνεται η δημιουργική εκδοχή της φράσης «του αυγού το κάγκελο» αφού το κατάστημα σερβίρει brunch που θα κάνουν την περιοχή σε ναό του brunch στην Αθήνα.

Ακολουθήστε στο WomanToc στο Instagram

TAGS