Σε μια ερημιά που κατά τους ντόπιους δεν πατάει πόδι βρέθηκαν νεκροί ο 68χρονος  Κώστας Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη που αγνοούνταν 23 ολόκληρες μέρες.

Οπως όλα δείχνουν ένα  λάθος στο δρόμο ήταν αρκετό για να βρεθούν 40 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της εξαφάνισής τους σε μία άγνωστη γι αυτούς περιοχή στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και να τελικά να ζήσουν μία απίστευτη τραγωδία.

Πρώτος πέθανε ο πατέρας, η κόρη προσπάθησε περπατώντας να βρει βοήθεια

Σύμφωνα με το ilialive  οι πρώτες εκτιμήσεις για το τι μπορεί να είχε συμβεί στους δύο άτυχους ανθρώπους αναφέρουν πως πατέρας και κόρη χάθηκαν και μετά την αδυναμία να βρουν το σπίτι που διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, επιχείρησαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας. 

Ωστόσο μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όμως 800 μέτρα πιο κάτω βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να τους έπιασε η νύχτα και να τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους. Οπως φαίνεται πρώτος έχασε τη ζωή ή έχασε τις αισθήσεις του ο 68χρονος.

Η κόρη επιχείρησε να ακολουθήσει το δρόμο που είχαν κάνει με το αυτοκίνητο προκειμένου να φτάσει κάπου και να καλέσει σε βοήθεια, ωστόσο σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και που μέσα στη θέση του οδηγού βρέθηκε νεκρός ο πατέρας, εντοπίστηκε και η κόρη, πεσμένη στο χώμα κρατώντας ένα παγούρι σύμφωνα με πληροφορίες.

Προφανώς εκεί την εγκατέλειψαν οι αισθήσεις της και εκτιμάται ότι έσβησε αβοήθητη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη, ο Δημήτρης Τσαούσης ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο κ. Τσαούσης πήγε προς το χωράφι του μετά απο ένα μήνα για πρώτη φορά και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα της 44χρονης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

Οι δύο ημεδαποί (πατέρας και κόρη) που είχαν εξαφανισθεί το απόγευμα της 16ης Ιουλίου στα Δουναίικα Ηλείας, βρέθηκαν νεκροί σήμερα (8 Αυγούστου 2016) στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας.
Για τους δυο ημεδαπούς είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17η Ιουλίου, το απόγευμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, από συγγενικό τους πρόσωπο.
Σήμερα το πρωί, ιδιοκτήτης ακαλλιέργητου χωραφιού, στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας, εντόπισε πτώμα γυναίκας σε σήψη και ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, που μετέβηκαν άμεσα στο σημείο, ταυτοποίησαν ότι το πτώμα ανήκει στην 44χρονη, ενώ σε απόσταση περίπου 400 μέτρων, βρέθηκε  μέσα στο όχημα του, ο 68χρονος πατέρας της.

Το σημείο που βρέθηκε το όχημα είναι σε δύσβατη περιοχή, μέσα σε μη καλλιεργήσιμη γεωργική έκταση και σε μεγάλη απόσταση από τον κοντινότερο χωματόδρομο, ενώ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ημεδαπών.

TAGS