Αυτή είναι η ιστορίας της περιπέτειας της Lauren Wasser που φαίνεται να μην έχει τέλος. Η Lauren που μέχρι του 2012 εργαζόταν ως μοντέλο στην Καλιφόρνια χρησιμοποίησε ένα ταμόν της εταιρίας Kotex. έπαθε Σύνδρομο Τοξικού Σοκ (δες εδώ) το οποίο αρχικά εμφανιστήκε παρουσιάζοντας συμπτώματα ίωσης, και οι γιατροί μετά από έναν τεράστιο ιατρικό Γολγοθά αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το ένα πόδι της προκειμένου να σώσουν τη ζωή της.

 

 

Monday’s are for the savages! 

A post shared by Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) on

Από εκείνη την ημέρα η Wasser  δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να παλεύει τόσο για τη καριέρα της όσο για την επιβίωση της αφού από το πρώτο λεπτό οι γιατροί την έβαλαν σε συστηματικό πρόγραμμα παρακολούθησης ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση υποτροπιασμού και πιθανότητα να χρειαστεί να ακρωτηριαστεί και το άλλο πόδι της.

Το 29χρονο, σήμερα, μοντέλο που πρόσφατα ανέβηκε στο βάθρο του TEDx που έλαβε χώρα στο Tel Aviv βγάζοντας έναν πολύ εμπνευστικό λόγο με το βασικό μότο «Don't look for fashion models, look for role models» («μην αναζητάτε πρώτυπα στη μόδα, αναζητήστε πρώτυπα στη ζωή») βλέπει ξαφνικά τον μεγαλύτερο φόβο της να παίρνει σάρκα και οστά και παρόλα αυτά μιλάει ακόμα με γενναιότητα για το γεγονός ότι η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί της ανακοίνωσε πως τελικά πράγματι θα χρειαστεί να χάσει και το δεξί της πόδι.

Όπως εξηγεί η ίδια οι γιατροί είχαν προτείνει εξ'αρχής τον διπλό ακρωτηριασμό αλλά η ίδια προτίμησε να πάρει το ρίσκο και να προσπαθήσει να σώσει το ένα της πόδι. «Σε λίγους μήνες θα υποβληθώ σε νέα επέμβαση ακρωτηριασμού του δεξιού μου ποδιού. Έκανα ό,τι μπορούσα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο,» δηλώνει η Wasser που δεν σταματά παράλα αυτά να τονίζει πόσο τυχερή αισθάνεται για το γεγονός ότι είναι ακόμα ζωντανή και συνεχίζει μία πορεία στον κόσμο του μόντελινγκ.

Δες την ομιλία της στο TEDx του TelAviv

 

 

 

Rise & Grind #mondaymotivation

A post shared by Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) on

 

 

It's FRIDAY and you just told all the homies you wanna go out but 9 rolls around...

A post shared by Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) on

 

TAGS