Μπορεί η Κίρα Νάιτλι να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της ταινίας της Colette, αλλά είναι το επόμενο πρότζεκτ της που περιμένουμε με τη μεγαλύτερη ανυπομονησία. 

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “The Aftermath”, ένα ερωτικό κατασκπικό δράμα που λαμβάνει χώρα κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο best seller του Ρίντιαν Μπρουκ. Τη σκηνοθεσία άναλαμβάνει ο σπουδαίος Ρίντλεϊ Σκοτ. 

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Αμβούργο το 1946, με την Ρέιτσελ Μόργκαν να επιχειρεί να συναντηθεί με τον σύζυγό της, έναν Βρετανό αξιωματικό, ο οποίος έχει επιφορτιστεί με την ανοικοδόμηση της πόλης. Όμως, ο σύζυγός της έχει πάρει μια σημαντική απόφαση: να μοιραστεί το σπίτι στο οποίο μένει με την οικογένειά του, με τους προηγούμενους ενοίκους του, μια Γερμανίδα χήρα και την κόρη της. Η απόφασή του θα προκαλέσει εντάσεις και θα ταράξει τη συναισθηματική ζωή των εμπλεκομένων.

Στο πλευρό της Νάιτλι βρίσκεται ο ταλαντούχος Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και το trailer, που μόλις κυκλοφόρησε, μας προϊδεάζει για μια δυνατή κινηματογραφική εμπειρία. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2019.  

Δες το trailer. 

 

TAGS