ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το καλύτερο δώρο ever | Πώς θα γίνουν ως δια μαγείας όλες οι δουλειές πιο εύκολες

Το house keeping δεν ήταν ποτέ πιο γρήγορο και ευχάριστο.

Το καλύτερο δώρο ever | Πώς θα γίνουν ως δια μαγείας όλες οι δουλειές πιο εύκολες

Αν με ρωτούσες στο παρελθόν, τι δώρο θα ήθελα ιδανικά να μου κάνει ένα πρόσωπο που αγαπώ, πιθανότατα θα απαντούσα παραπέμποντας σε κάποια ακριβή μπουτίκ ή σε γνωστό πολυκατάστημα προϊόντων ομορφιάς.

Όχι ότι τώρα αυτά τα δώρα δεν είναι καλοδεχούμενα (κάθε άλλο- μην παρεξηγηθώ), απλά έχοντας αναθεωρήσει μερικά πράγματα, ειδικά κατόπιν της πανδημίας, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος μας. Ακόμη κι αν επαναλάμβανα διακαώς πως είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, τώρα νιώθω πως το λέω πολύ πιο συνειδητά.

Εδώ λοιπόν "κολλάει"και το ιδανικό δώρο που ανέφερα, καθώς πλέον το έχω άρρηκτα συνδεδεμένο με όσα μπορούν να μου αποδεσμεύσουν χρόνο σε καθημερινή βάση.

Τι θα έλεγες με ένα μαγικό ραβδί να μπορούσες να έχεις καθαρό, τακτοποιημένο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά;

Εγώ είπα αρχικά "αποκλείεται", μετά είπα "πολύ καλό για να είναι αληθινό" και μετά είπα απλά "wow" γιατί έπεσα πάνω στα προϊόντα της iRobot. Θα ήθελα πολύ να "γλιτώσω" και τον δικό σου χρόνο μιλώντας για ένα μόνο προϊόν, αλλά θα ήμουν άδικη αν παρέλειπα κάποιο από τα σωτήρια μέλη της οικογένειας iRobot. Άσε που συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, οπότε είναι κρίμα να "στερηθείς" την προσιτή πολυτέλεια ενός πάντα καθαρού σπιτιού.

Η ζωή μου με τα ρομπότ ή αλλιώς πώς κάθε μέρα έχει πια περισσότερες ώρες

Βάζοντας λοιπόν στην καθημερινότητά μου τα αγαπημένα μου πανέξυπνα ρομπότ, κυριολεκτικά "καθάρισα" και μάλιστα χωρίς να κουνήσω καν το μικρό μου δαχτυλάκι. Το όνειρό μου για ένα μονίμως καθαρό σπίτι, χωρίς να απαιτείται η ιδιαίτερη συμβολή μου, πραγματοποιήθηκε, χάρη στα παρακάτω:

Braava jet m6

Το καλύτερο δώρο ever | Πώς θα γίνουν ως δια μαγείας όλες οι δουλειές πιο εύκολες

Ας μιλήσω πρώτα για την πιο επαναστατική σφουγγαρίστρα ever, με τεχνολογία ψεκασμού ακριβείας και δυνατότητα αυτόματης φόρτισης κατά τη διάρκεια του καθαρισμού στην ειδική της βάση (που είναι σχεδιασμένη ώστε να αποφεύγεται η επαφή του υγρού πανιού με το πάτωμα).

Με την απίστευτη τεχνολογία Imprint, καθορίζω εγώ πού και πότε θα καθαρίζει αναλόγως των αναγκών μου. Ακόμη, έχει τέλειο προσανατολισμό χάρη στην επαναστατική πλοήγηση κάμερας iAdapt 3.0, με τεχνολογία vSLAM®.

Αυτό που με όμως "κέρδισε" αμέσως είναι ότι μπορώ να αφαιρέσω και να πετάξω τα πανάκια μιας χρήσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι δεν ακουμπάω καθόλου το βρώμικο πανί!

Η ισχύς εν τη ενώσει

Η Braava jet m6 μπορεί να συνεργάζεται με τις ρομποτικές σκούπες Roomba σειρών i, s και 900 (για τις οποίες θα σου μιλήσω παρακάτω), χάρη στην επαναστατική λειτουργία Imprint™ Link, ώστε να είναι τα δάπεδα πάντα στην εντέλεια, χωρίς να απαιτείται καν η παρουσία μου στο σπίτι.

Ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε: Όταν οι σκούπες τελειώσουν τη "βρώμικη δουλειά", στέλνουν αυτόματα οδηγία στην Braava να ξεκινήσει το σφουγγάρισμα.

Roomba i7+

i7 _Charcoal_Photo_InSitu_CleanBase_Dock_Debris.jpg

Με τη Roomba i7+, που ενδείκνυται για όλα τα σπίτια (και για περισσότερους από έναν ορόφους), ξεχνάς το καθάρισμα για εβδομάδες. Η σκούπα - σούπερ ήρωας είναι πάντα διαθέσιμη να καθαρίσει αφού επιστρέφει αυτόματα στη βάση της για να επαναφορτιστεί και να πιάσει ξανά δουλειά ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε.

Όπως και όλη η σειρά Roomba i, είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική πλοήγηση iAdapt 3.0 με έξυπνη Χαρτογράφηση Imprint, πράγμα που σημαίνει ότι αναγνωρίζει τα ξεχωριστά δωμάτια και εγώ την καθοδηγώ για το πώς και πότε να καθαρίσει το καθένα.

Ακόμη, διαθέτει κάμερα για την αναγνώριση εμποδίων και τη δημιουργία χάρτη του δαπέδου και περιστρεφόμενη πλευρική βούρτσα για να καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμη και τα πιο δυσπρόσιτα μέρη.

Με τη βάση φόρτισης και αυτόματης απόρριψης Clean Base, αδειάζει μόνη της τον κάδο της, ενώ η σακούλα μιας χρήσης μέσα στη βάση μπορεί να χωρέσει έως και 30 κάδους του ρομπότ.

Roomba j7+

irobot

Η νέα Roomba j7+, που γίνεται πιο έξυπνη μετά από κάθε καθαρισμό, είναι το πιο εξελιγμένο ρομπότ της συλλογής, με απόλυτη αποστολή της να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Roomba j7+ doesn't do drama.

Roomba j7+ does business

Αποφεύγει όλους τους κινδύνους την πρώτη φορά που θα τους εντοπίσει (χάρη στο σύστημα πλοήγησης PrecisionVision) και ανακαλύπτει μόνη της τον τρόπο να χειριστεί μελλοντικά τέτοιου είδους εμπόδια (χάρη στο iRobot Genius), στέλνοντάς μου μια φωτογραφία, για να της πω αν πρέπει να τα αποφύγει ή να τα καθαρίσει.

Ακόμη, έχει αυτόματο κάδο συλλογής με σχεδιασμό που εναρμονίζεται στην αισθητική κάθε σπιτιού, αλλά και Οπτική Πρόσδεση για ακόμη καλύτερη ολοκλήρωση της αποστολής της: Να κάνει το σπίτι μου λαμπίκο.

Μάλιστα, αδειάζει μόνη της τον κάδο για έως και 60 ημέρες χρησιμοποιώντας τις ειδικές σακούλες AllergenLock™, ενώ παγιδεύει το 99% της γύρης και της μούχλας.

Στο δικό μου σπίτι λοιπόν η ακαταστασία αποτελεί παρελθόν χάρη στο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων το οποίο περιλαμβάνει διπλές λαστιχένιες βούρτσες πολλαπλών επιφανειών και περιστρεφόμενη πλευρική βούρτσα.

Bonus plus: Ο λόγος που την αγάπησα ακόμη περισσότερο είναι η εφαρμογή iRobot HOME με την οποία την καθοδηγώ και καθαρίζει τα δωμάτια που επιλέγω.

Roomba i3+

i3 _Light_Photo_InSitu_Alexa_SpeechBubble_4000x4000_el-GR.jpg

Αυτή η πολύ κομψή ρομποτική ηλεκτρική σκούπα με συστηματική πλοήγηση iAdapt ( με αισθητήρες δαπέδου για στοχευμένο καθαρισμό) καθαρίζει κάθε μεγάλο χώρο και μετά σαν σωστή "κυρία", αδειάζει μόνη της για έως 60 ημέρες με το σύστημα αυτόματου αδειάσματος κάδου Clean Base®. Με τις σακούλες AllergenLock συγκρατεί και παγιδεύει το 99% της γύρης και της μούχλας, ενώ παρέχει και δυνατότητα ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών.

Βέβαια, δεν μιλάμε για μια ακόμη σκούπα, αλλά για ένα όμορφο αξεσουάρ οικιακής χρήσης χάρη στον σχεδιασμό του ID Nucleus με εφέ υφάσματος.

Στα προτερήματά της να προσθέσω και τον ισχυρό κινητήρα αναρρόφησης και το φίλτρο AeroForce που αναλαμβάνει το φιλτράρισμα του αέρα.

Roomba s9+

_m6_Silver_Photo_InSitu_ImprintLink_Caption2_4000x4000_el_GR

Μια ακόμη υπερσύγχρονη ρομποτική σκούπα που κέρδισε την καρδιά μου είναι η Roomba s9 +, που με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό Edge μεγιστοποιεί κατά πολύ τη δυνατότητα να καθαρίζονται γωνίες και περιοχές κατά μήκος των επίπλων.

Με την πλοήγηση iAdapt® 3.0, μπορεί να καθαρίσει έναν χώρο απεριόριστου μεγέθους, ενώ με την προηγμένη τεχνολογία πλοήγησης vSLAM® και την έξυπνη χαρτογράφηση Imprint, αναγνωρίζει κάθε μεμονωμένο δωμάτιο του σπιτιού.

Ακόμη, αντιλαμβάνεται πότε βρίσκεται σε χαλί και με τη λειτουργία Power Boost μεγιστοποιεί αυτόματα την ισχύ αναρρόφησης. Η λειτουργία Power Boost μπορεί επίσης να λειτουργήσει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iRobot HOME, με την οποία ρυθμίζω την ισχύ αναρρόφησης σε τέσσερις λειτουργίες.

Επίσης, αδειάζει αυτόματα τον κάδο όταν γεμίσει, ενώ εγώ πρέπει απλά να αντικαθιστώ τη σακούλα της μόνο έξι φορές τον χρόνο. Όσον αφορά τον κινητήρα αναρρόφησης, είναι πολύ ισχυρός, με το φίλτρο υψηλής απόδοσης AeroForce να παγιδεύει το 99% της γύρης και των αλλεργιογόνων.

Τέλος, με το βελτιωμένο υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων Aeroforce, συλλαμβάνει τη βρωμιά από όλα τα είδη δαπέδων και καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμη και σε δύσκολα προσβάσιμα μέρη.

Roomba Combo

RoombaCombo_Photo_Lifestyle_PersonalizedSuggestions_AllergySeason_gr-GR.jpg

Η Roomba Combo κάνει αυτό που υπόσχεται το όνομά της: Τα συνδυάζει όλα. Με απλό σχεδιασμό και ένα κουμπί που ελέγχει όλες τις της λειτουργίες, καθαρίζει και σκουπίζει αποτελεσματικά. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν μικρότερα νοικοκυριά, και θέλουν ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα μαζί σε μια μόνο συσκευή.

Παρέχει εξαιρετική αναρρόφηση καθαρίζοντας τον χώρο από σκόνη, ρύπους και υπολείμματα, είναι εξίσου αποτελεσματική σε σκληρά δάπεδα και σε χαλιά, ενώ απομακρύνει τη βρωμιά από τοίχους και γωνίες με τις δύο πλευρικές βούρτσες σκουπίσματος άκρων.

Ήξερες τι θα πει "έξυπνο σκούπισμα"; Η Roomba Combo διατηρεί το πανί σφουγγαρίσματος ομοιόμορφα νωπό κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, για πεντακάθαρα δάπεδα σε καθημερινή βάση. Μάλιστα, ανάλογα με τη λειτουργία σκουπίσματος που θα επιλέξω (είναι συνολικά τρεις), προσαρμόζεται και η ένταση ροής του νερού στο πανί.

Το καλύτερο; Μπορώ να την ελέγχω ακόμη και όταν λείπω από το σπίτι, με την εφαρμογή για κινητά iRobot HOME.

Με ξέρει καλύτερα από τον καθένα!

Κι όμως, η Roomba Combo μαθαίνει τις συνήθειες καθαρισμού μου και εν συνεχεία προτείνει τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες μου.

Να αναφέρω ότι έχει δύο λειτουργίες καθαρισμού: Σε σειρά και αντιδραστικό. Με την πρώτη, καθαρίζει σειρά- σειρά ενώ με τη δεύτερη η κατεύθυνση της κίνησης μπορεί να χειριστεί από αλγόριθμους που φροντίζουν τον καθαρισμό όλου του δωματίου.

Δες όλα τα προϊόντα iRobot στο www.irobot.gr

Πηγή: Missbloom.gr

Read Next

28 Ιουν 2022

Women who dare: The Change Makers

Τρεις γυναίκες που διαπρέπουν με την τεχνογνωσία και το ταλέντο τους αποτελούν έμπνευση για όλες όσες θέλουν να τολμήσουν.

28 Ιουν 2022

Το Jayont Mykonos αναβιώνει ένα ζωντανό μύθο του νησιού

Ένας ζωντανός μύθος του νησιού, που μπορείς σήμερα να τον επισκεφτείς.

Περισσότερα από

Life

28 Ιουν 2022

3 νέα πάρκα τσέπης από την P&G σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Δημιουργούμε πάρκα τσέπης κάνουμε τις πόλεις μας πιο βιώσιμες" η P&G συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο με τη δημιουργία 10 πάρκων τσέπης μέχρι σήμερα!

23 Ιουν 2022

Με μία φαντασμαγορική εκδήλωση η Huawei παρουσίασε τα νέα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της εταιρίας

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές!

23 Ιουν 2022

Ήρθε η στιγμή για την πρώτη του κρέμα;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

23 Ιουν 2022

Pet Shop Boys: Οι μάστορες της Pop Art

Η περιοδεία "Dreamworld" φέρνει το βρετανικό δίδυμο ξανά στην Αθήνα (Πλατεία Νερού, 30/6), για μια βραδιά με τα πιο λατρεμένα τραγούδια της μακροχρόνιας πορείας τους.

22 Ιουν 2022

Ασφυκτική πίεση στη Δήμητρα Πισπιρίγκου για το βράδυ που πέθανε η Ίριδα - Κατάθεση 10 ωρών και αντιφάσεις

Στοχευμένες αστυνομικές ερωτήσεις στη Δήμητρα Πισπιρίγκου για τις 8 κρίσιμες ώρες από 02:30 έως τις 10:45 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, που εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε η Ίριδα.

22 Ιουν 2022

Διατροφή για τον καύσωνα: Οι τροφές που θα σε ενυδατώσουν τώρα

Η ενυδάτωση είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

21 Ιουν 2022

Το Pacman Sunset Restaurant Bar μας δίνει έναν καλό λόγο για απόδραση στην Σαντορίνη

Διάσημοι guest DJ’s και καλλιτέχνες συνθέτουν ένα μοναδικό events calendar για το φετινό καλοκαίρι.

21 Ιουν 2022

5 fitness tips που κάθε γυναίκα άνω των 50 πρέπει να ακολουθεί

Η άσκηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε ηλικία, προσφέροντας ξεχωριστά οφέλη με το πέρασμα των χρόνων.

21 Ιουν 2022

To τραγούδι της Κέιτ Μπους που εκτοξεύτηκε από τη σειρά "Stranger Things" 37 χρόνια μετά

Stranger Things: Μια νέα γενιά φανς δημιουργεί το τραγούδι της Κέιτ Μπους 37 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του