Η κορυφαία ιστοσελίδα αξιολόγησης ξενοδοχείων του κόσμο, το TripAdvisor, έδωσε εχθές στη δημοσιότητα τη λίστα με τα καλύτερα all inclusive θέρετρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Και την πρώτη θέση κρατάει ένα υπερπολυτελές συγκρότημα που βρίσκεται στη χώρα μας. 

Συγκεκριμένα το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Ikos Olivia στη Γερακινή της Χαλκιδικής ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά στη λίστα -πέρυσι ήταν δεύτερο, και βρίσκεται στην πρώτη θέση με τις ανέσεις και την πολυτέλειά του να αποτελούν ιδανικό προορισμό.


Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο Ikos Resort που βρέθηκε στη λίστα. Την τρίτη θέση έλαβε το Ikos Oceania, το οποίο βρίσκεται επίσης στη Χαλκιδική.

«Τα Ikos Oceania και Ikos Olivia βρίσκονται σε πλεονεκτική τοποθεσία στη μαγευτική χερσόνησο της Χαλκιδικής, και αποτελούν ιδανική βάση για εξορμήσεις σε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές φυσικές ομορφιές και σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα των ξενοδοχείων.

Και τα δύο ξενοδοχεία συνδυάζουν κομψότητα και πολυτέλεια χωρίς ακρότητες, με τον φιλοξενούμενο να απολαμβάνει μια εμπειρία διακοπών.

Ολόκληρη η λίστα του TripAdvisor:

ΙKOS OLIVIA, Γερακινή, Χαλκιδική

LUX* BELLE MARE, Belle Mare, Μαυρίκιος

IKOS OCEANIA, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική

BELOVED PLAYA MUJERES, Πλάγια Μουχέρες, Μεξικό

LE BLANC SPA RESORT, Κανκούν, Μεξικό

EXCELLENCE PLAYA MUJERES, Πλάγια Μουχέρες, Μεξικό

EXCELLENCE RIVIERA CANCUN, Puerto Morelos, Μεξικό

EXCELLENCE RIVIERA CANCUN, Puerto Morelos, Μεξικό

ANDILANA BEACH RESORT, Νόσι Μπε, Antsiranana Province

KURUBA RESORT, Vihamanafushi, Μαλδίβες

To Ikos Olivia

Το Ikos Oceania

 

 

TAGS