Οι διακοπές στο νησί, η καλοκαιρινή απόδραση με αυτοκίνητο, οι νύχτες στο εξοχικό ή ακόμα και στο διαμέρισμα, μπορούν να είναι αξέχαστες αρκεί να έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Φέτος το καλοκαίρι θα τον έχουμε γιατί τα Public αγκαλιάζουν την καλοκαιρινή περίοδο και μας προσκαλούν να γνωρίσουμε το public.gr/summer, μια ολοκληρωμένη online πρόταση, για να σχεδιάσουμε ένα όμορφο και χαλαρό καλοκαίρι, να ενημερωθούμε και να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία μας.

Στο ειδικά διαμορφωμένο microsite του Public, public.gr/summer, θα ανακαλύψουμε προτάσεις ανάλογα με το τι θα κάνουμε, πού θα ταξιδέψουμε ή με ποιο μέσο θα μετακινηθούμε, ενώ παράλληλα μπορούμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά μας.

Καλοκαιρινές βραδιές με φίλους στο σπίτι; Ταξίδια σε όμορφους προορισμούς ή βόλτες στην πόλη; Ψάχνουμε τον καλύτερο εξοπλισμό παραλίας για παιδιά, το καλύτερο βιβλίο για να διαβάζουμε στη θάλασσα και πολλά άλλα. Όποια και αν είναι η περίσταση και η διάθεση, το Public Summer φροντίζει όχι μόνο για τις διακοπές αλλά και για τις δραστηριότητες εντός του σπιτιού.

H ευρεία γκάμα προϊόντων ειδικά προσαρμοσμένων για τις καλοκαιρινές ανάγκες ποικίλει: από τον εξοπλισμό της παραλίας, τα αξεσουάρ ταξιδιού, φορητούς φορτιστές και αδιάβροχα gadgets μέχρι projectors, κονσόλες παιχνιδιών αλλά και fitness gadgets.

Για όσες θέλουν να ζήσουν το καλοκαίρι 24/7, έφτασε η ώρα να ανακαλύψουν ξεχωριστές προτάσεις για κάθε ανάγκη και δραστηριότητα, που θα ανανεώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών μηνών του καλοκαιριού με το public.gr/summer/

TAGS