ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το Fairy ανατρέπει τα δεδομένα

Το Fairy ανατρέπει τα δεδομένα στην κατηγορία του με νέο ανάποδο μπουκάλι.

Το Fairy ανατρέπει τα δεδομένα

To Fairy παρουσιάζει το νέο Fairy Max Power, το οποίο αποτελεί την πιο πρόσφατη καινοτομία της P&G και έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα της κατηγορίας. Το Fairy Max Power με ένα πρωτοποριακό ανάποδο μπουκάλι, υπόσχεται λιγότερο χρόνο στην κουζίνα, αφού το πλύσιμο των πιάτων γίνεται εύκολα και γρήγορα. Ο νέος σχεδιασμός του, προσφέρει καλύτερη και ελεγχόμενη χρήση από την πρώτη έως την τελευταία σταγόνα.

Το πλύσιμο των πιάτων μπορεί να είναι μια καθημερινή δουλειά την οποία οι περισσότεροι πλέον την κάνουν στον «αυτόματο», συνεχίζει όμως να μην είναι πάντα ευχάριστη. Από έρευνα που διεξήγαγε το Fairy σε καταναλωτές*, αποκαλύφθηκε ότι στο 76% των καταναλωτών, δημιουργεί εκνευρισμό η προσπάθεια να βγάλουν την τελευταία σταγόνα από το Fairy τους, θέλοντας να χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο προϊόν , στο 73% των καταναλωτών , δημιουργεί επιπλέον εκνευρισμό η αντίληψη ότι το πλύσιμο των πιάτων απαιτεί πολύ χρόνο, ενώ το 78% ενοχλείται από τα υπολείμματα που συσσωρεύονται στο καπάκι με την πάροδο του χρόνου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της έρευνας το Fairy, δημιούργησε το νέο Fairy Max Power, με νέο ανάποδο μπουκάλι. Είναι εύκολο και βολικό στη χρήση, τοποθετείται ανάποδα και με καπάκι που δεν χρειάζεται ξεβίδωμα, για γρήγορη και εύκολη δοσολογία.

Το Fairy ανατρέπει τα δεδομένα

Όπως είπε η κα. Μαριάννα Κορδοπάτη , Senior Marketing Director P&G Νοτιοανατολικής Ευρώπης,

«Στην P&G είμαστε ενθουσιασμένοι που το Fairy, ένα βασικό προϊόν που υπάρχει στα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα, θα πρωτοστατήσει με αυτήν τη συναρπαστική καινοτομία. Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να δημιουργούμε προϊόντα που κάνουν τις καθημερινές δουλειές πιο εύκολες και γρήγορες χωρίς κανένα συμβιβασμό στο καθαριστικό αποτελέσματα. Είμαστε χαρούμενοι που το πετυχαίνουμε αυτό με το νέο Fairy Max Power»

Το Fairy Max Power χάρη στη νέα συμπυκνωμένη σύνθεσή του, εισχωρεί γρήγορα και διασπά ακόμα και τους πιο σκληρούς λιπαρούς λεκέδες με 4 φορές λιγότερο τρίψιμο στα ξεραμένα λίπη, και χωρίς μούλιασμα.

* 2020 Hνωμένο Βασίλειο – online έρευνα καταναλωτών από την Toluna για λογαριασμό της P&G

**Σε σύγκριση με το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.