Υπάρχει ένα βιβλίο που μοιάζει να έχει όλες τις λύσεις σε 247 σελίδες. 

ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Θέλεις λιγότερους περισπασμούς και λιγότερα εμπόδια στον δρόμο σου. O καταιγισμός από e-mails, μηνύματα, τηλέφωνα και συσκέψεις σε αποσπούν από την πιο σημαντική εργασία σου. Οι ταυτόχρονες επαγγελματικές και οικογενειακές απαιτήσεις έχουν επιπτώσεις. Και 
ποιο είναι το τίμημα; Μέτρια δουλειά, χαμένες προθεσμίες, μικρότερες αμοιβές και πολύ άγχος.

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να αποδίδεις καλύτερα στη δουλειά σου. Θέλεις περισσότερα χρήματα για να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής. Θέλεις μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη ζωή και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, την οικογένειά σου και τους φίλους σου.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο ΕΝΑ Πράγμα, θα μάθεις να

• ξεχωρίζεις από τον σωρό

• πετυχαίνεις καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο

• ελαχιστοποιείς το άγχος

• μη νιώθεις καταβεβλημένος

• ξαναγεμίζεις τις μπαταρίες σου

• παραμένεις στον δρόμο σου

Το ΕΝΑ Πράγμα θα προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε πτυχή της ζωής σου -επαγγελματική, προσωπική, οικογενειακή και πνευματική.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ;

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο εδώ: Το ΕΝΑ Πράγμα

H Επίδραση του βιβλίου Το ΕΝΑ Πράγμα

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή την απλή και συνάμα ισχυρή μέθοδο για να εστιάσουν σε όλα εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους. Οι εταιρείες που εφαρμόζουν τη μέθοδο βοηθούν τους υπαλλήλους τους να είναι πιο παραγωγικοί και πιο δεκτικοί στην έρευνα και στην εκπαίδευση. Οι πωλητές απογειώνουν τις επιδόσεις τους. Όσοι επικεντρώνουν την ενέργεια και την προσοχή τους σε ένα πράγμα τη φορά, ζουν πιο γεμάτες ζωές - εξελίσσουν την καριέρα τους, βελτιώνουν τα οικονομικά τους, βρίσκουν τη φόρμα τους, εξελίσσουν τον γάμο τους και αποκτούν πιο ουσιαστικές σχέσεις με τα παιδιά, τους φίλους και τους συνεργάτες τους.

TAGS