Ένας ακροδεξιός καλλιτεχνής με το όνομα Sabo, ο οποίος δηλώνει θερμός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τις αφίσες «της ντροπής» που εμφανίστηκαν στο Λος Άντζελες πριν από λίγες ημέρες με στόχο να διαπομπεύσουν την Μέριλ Στριπ, κατηγορώντας την πως γνώριζε τα πάντα σχετικά με τα σκάνδαλα του κολλήτου της φίλου, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία οπυ τους απεικονίζει μαζί γελαστούς και μία κόκκινη λωρίδα με τη φράση “She Knew” («Ήξερε») να καλύπτει τα μάτια της Στριπ και να στείλει παντού το μήνυμα που θέλει την πολυβραβευμένη ηθοποιό να ξέρει και να συγκαλύπτει την συμπεριφορά του διάσημου και ισχυρού παραγωγού.

Ο άνθρωπος πίσω από τις 12 αφίσες που έκαναν την εμφάνιση της ένα συνηθισμένο πρωινό του Δεκεμβρίου σε επιλεκτικά σημεία της πόλης των Αγγέλων (ανάμεσα τους η γειτονιά της ηθοποιού και τα κινηματογραφικά στούντιο της Century Fox) μίλησε στη βρετανική εφημερίδα The Guardian, δηλώνοντας εξαιρετικά περήφανος και αμετανόητος για τον τρόπο με τον οποίο διέσυρε την μεγάλη ηθοποιό, απλά και μόνο επειδή διατηρούσε για χρόνια μία πολύ στενή φιλία με τον Γουάινστιν.

Μάλιστα όλο αυτό δείχνει να μην έχει τελικά καμία απολύτως σχέση με το σεξουαλικό σκάνδαλο αυτό καθεαυτό αλλά να έχει να κάνει εξ'ολοκλήρου με το γεγονός ότι η Στριπ υπήρξε πολέμια του Τραμπ, τόσο κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα της Χίλαρι Κλίντον όσο και μετά την εκλογή του. «Μας χτύπησε και τώρα χτυπήσαμε πίσω. Ονομάζεται εκδίκηση».

Ο 49χρονος Sabo, ο οποίος δηλώνει απερίφραστα πως το να «είναι κανείς αριστερών πεποιθήσεων είναι ανωμαλία» αποδεικνύεται ορκισμένος εχθρός της οσκαρικής ηθοποιού, την έχει βάλει στο μάτι και θέλει να την πλήξει με κάθε τρόπο. Την ίδια στιγμή δεν ντρέπεται να παραδεχθεί πως «δεν έχω ιδέα αν η Στριπ γνώριζε πράγματι για τις πράξεις του παραγωγού, δεν καθόμουν στο ίδιο δωμάτιο μας της για να ξέρω. Θέλω να πω, δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος. Σε μία βιομηχανία όμως όπως αυτή του κινηματογραφού όλοι έχουν μία ιδέα του τι ακριβώς συμβαίνει. Οπότε ναι θεωρώ ότι γνώριζε». 

Για την ιστορία η Στριπ δεν είναι η μόνη ηθοποιός που έχει ταχθεί στρατευμένα κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Στο πλευρό της έχουν ταχθεί και ο Steven Spielberg αλλά και ο Τom Hanks, οι οποίο δηλώνουν επίσης φανατικοί εχθροί της πολιτικής του νυν αμερικανού Προέδρου.

 

TAGS