ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Το έκανα για εκδίκηση. Δεν μπορώ να ξέρω αν γνώριζε ή όχι». Ποιος κρύβεται πίσω από τις αφίσες

Ποιος είναι πίσω από τις αφίσες «της ντροπής» που εκθέτουν τη Μέριλ Στριπ για το σκάνδαλο Γουάινστιν.

«Το έκανα για εκδίκηση. Δεν μπορώ να ξέρω αν γνώριζε ή όχι». Ποιος κρύβεται πίσω από τις αφίσες

Ένας ακροδεξιός καλλιτεχνής με το όνομα Sabo, ο οποίος δηλώνει θερμός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τις αφίσες «της ντροπής» που εμφανίστηκαν στο Λος Άντζελες πριν από λίγες ημέρες με στόχο να διαπομπεύσουν την Μέριλ Στριπ, κατηγορώντας την πως γνώριζε τα πάντα σχετικά με τα σκάνδαλα του κολλήτου της φίλου, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία οπυ τους απεικονίζει μαζί γελαστούς και μία κόκκινη λωρίδα με τη φράση “She Knew” («Ήξερε») να καλύπτει τα μάτια της Στριπ και να στείλει παντού το μήνυμα που θέλει την πολυβραβευμένη ηθοποιό να ξέρει και να συγκαλύπτει την συμπεριφορά του διάσημου και ισχυρού παραγωγού.

Ο άνθρωπος πίσω από τις 12 αφίσες που έκαναν την εμφάνιση της ένα συνηθισμένο πρωινό του Δεκεμβρίου σε επιλεκτικά σημεία της πόλης των Αγγέλων (ανάμεσα τους η γειτονιά της ηθοποιού και τα κινηματογραφικά στούντιο της Century Fox) μίλησε στη βρετανική εφημερίδα The Guardian, δηλώνοντας εξαιρετικά περήφανος και αμετανόητος για τον τρόπο με τον οποίο διέσυρε την μεγάλη ηθοποιό, απλά και μόνο επειδή διατηρούσε για χρόνια μία πολύ στενή φιλία με τον Γουάινστιν.

«Το έκανα για εκδίκηση. Δεν μπορώ να ξέρω αν γνώριζε ή όχι». Ποιος κρύβεται πίσω από τις αφίσες

Μάλιστα όλο αυτό δείχνει να μην έχει τελικά καμία απολύτως σχέση με το σεξουαλικό σκάνδαλο αυτό καθεαυτό αλλά να έχει να κάνει εξ'ολοκλήρου με το γεγονός ότι η Στριπ υπήρξε πολέμια του Τραμπ, τόσο κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα της Χίλαρι Κλίντον όσο και μετά την εκλογή του. «Μας χτύπησε και τώρα χτυπήσαμε πίσω. Ονομάζεται εκδίκηση».

Ο 49χρονος Sabo, ο οποίος δηλώνει απερίφραστα πως το να «είναι κανείς αριστερών πεποιθήσεων είναι ανωμαλία» αποδεικνύεται ορκισμένος εχθρός της οσκαρικής ηθοποιού, την έχει βάλει στο μάτι και θέλει να την πλήξει με κάθε τρόπο. Την ίδια στιγμή δεν ντρέπεται να παραδεχθεί πως «δεν έχω ιδέα αν η Στριπ γνώριζε πράγματι για τις πράξεις του παραγωγού, δεν καθόμουν στο ίδιο δωμάτιο μας της για να ξέρω. Θέλω να πω, δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος. Σε μία βιομηχανία όμως όπως αυτή του κινηματογραφού όλοι έχουν μία ιδέα του τι ακριβώς συμβαίνει. Οπότε ναι θεωρώ ότι γνώριζε».

Για την ιστορία η Στριπ δεν είναι η μόνη ηθοποιός που έχει ταχθεί στρατευμένα κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Στο πλευρό της έχουν ταχθεί και ο Steven Spielberg αλλά και ο Τom Hanks, οι οποίο δηλώνουν επίσης φανατικοί εχθροί της πολιτικής του νυν αμερικανού Προέδρου.

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.