ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το 15λεπτο ανακουφιστικό μασάζ που θα διώξει το λίπος από την κοιλιά μέσα σε 3 ημέρες

Θα νιώσεις όμορφα και θα ενεργοποιηθεί το «κέντρο» σου.

Το 15λεπτο ανακουφιστικό μασάζ που θα διώξει το λίπος από την κοιλιά μέσα σε 3 ημέρες

Σε μια μελέτη του 2015 που διεξήχθη στο Εθνικό Πανεπιστημίου Νοσηλευτικής και Επιστήμης Υγείας της Ταϊπέι, οι ερευνητές δούλεψαν με συμμετέχοντες που υποφέρουν από φούσκωμα και περίσσεια κατακράτησης υγρών. Δούλεψαν μαζί τους κάνοντας ένα 15-λεπτό μασάζ στο στομάχι δύο φορές την ημέρα. Μετά από μόλις 3 ημέρες, οι συμμετέχοντες ανέφεραν μειωμένο φούσκωμα της κοιλιάς.

- Όταν αρχίσετε να κάνετε το μασάζ, οι ειδικοί συνιστούν να πάτε αργά και με ήπιες κινήσεις, με το σώμα σας. Εάν διαπιστώσετε ότι ορισμένες περιοχές της κοιλιάς σας είναι λίγο ευαίσθητες, ελαφρύνετε την πίεση σας.

- Οι τοξίνες στο σώμα σας απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του μασάζ. Γι 'αυτό συνιστάται ιδιαίτερα να αυξήσετε την πρόσληψη υγρών, ειδικά νερού, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό θα βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από αυτές τις απελευθερωμένες τοξίνες πιο αποτελεσματικά και γρήγορα.

- Προσπαθήστε να κάνετε 15 με 20 λεπτά μασάζ κάθε μέρα. Μπορείτε να το κάνετε όταν ξυπνάτε το πρωί και πριν πάτε για ύπνο το βράδυ.

- Όσον αφορά τα έλαια, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Όταν ρίχνετε το λάδι στα χέρια σας, τρίψτε τα πάντα για να τα ζεστάνετε.

- Μην κάνετε το μασάζ αμέσως μετά το φαγητό ή εάν έχετε πόνο στο στομάχι ή γρίπη. Εάν εκτελείτε τα μασάζ για ανακούφιση της εμμηνόρροιας, λάβετε υπόψη ότι αυξάνει τη ροή του αίματος.

- Είναι πάντα καλή ιδέα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού δοκιμάσετε οποιαδήποτε θεραπε'ια στο σπίτι, όπως αυτό το μασάζ.

- Θυμηθείτε, αυτά τα μασάζ στην κοιλιά δεν είναι μόνο αποτελεσματικά για την καταπολέμιση του φουσκώματος και του λίπους της κοιλιάς. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανακούφιση της δυσφορίας που προκαλείται από προβλήματα όπως η δυσπεψία, η δυσκοιλιότητα ή το PMS.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με το μασάζ:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.