Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου έχει καταφέρει να γίνει μια διακεκριμένη αθλήτρια κολύμβησης, παρά τη σωματική της αναπηρία. Μέλος της Εθνικής ομάδας, της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας, κάτοχος των πανελληνίων ρεκόρ στις κατηγορίες των 50 και των 100 μέτρων στο ελεύθερο και το ύπτιο, η συγκεκριμένη κολυμβήτρια έχει ήδη αποδείξει την αξία της (και) με τη συμμετοχή της σε πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες. Χάρη στις εντυπωσιακές επιδόσεις της, εξάλλου, έχει εξασφαλίσει και τη συμμετοχή της για το 2016 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία, καθώς και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς της, ωστόσο, και προκειμένου η ίδια να έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για τους Παραολυμπιακούς, είναι απαραίτητη η εξασφάλιση οικονομικής βοήθειας. Κι αυτό διότι τα έξοδα της καθημερινής προπόνησής της, της αγοράς του αναγκαίου αθλητικού εξοπλισμού, καθώς και το κόστος της μετακινήσεών της δεν καλύπτονται από το Κράτος. 

Οποιοσδήποτε, λοιπόν, επιθυμεί να υποστηρίξει την προσπάθεια της Αλεξάνδρας, μπορεί να  συνεισφέρει στην πορεία της. Εξάλλου, η συγκέντρωση των απαραίτητων οικονομικών πόρων για τη συνέχιση των προπονήσεων και τη συμμετοχή της στους Αγώνες θα της δώσουν την ευκαιρία να μας χαρίσει, σε εθνικό επίπεδο, μια ακόμα σημαντική διάκριση. 

Ας την βοηθήσουμε όσοι μπορούμε και ας της ευχηθούμε καλή επιτυχία. 

Η καμπάνια για την Αλεξάνδρα βρίσκεται εδώ
 

TAGS