ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τι λέει το σχήμα των χειλιών σου για την προσωπικότητά σου

Τι παραπάνω έχει να δείξει άραγε το σχήμα των χειλιών σου για την προσωπικότητα σου; 

Τι λέει το σχήμα των χειλιών σου για την προσωπικότητά σου

Τα χείλη σου αποτελούν το Α και το Ω για το πρόσωπο σου. Διαμορφώνουν το σχήμα του, έχουν τη δύναμη να γοητεύουν ακόμη κι όταν δεν τα έχεις βάψει, ενώ ο τρόπος που μιλάς και οι εκφράσεις σου αποτελούν κομμάτι του ποια είσαι. Τι παραπάνω έχει να δείξει άραγε το σχήμα των χειλιών σου για την προσωπικότητα σου;

1. Μεσαίο μέγεθος. Ούτε μεγάλα, ούτε μικρά, αλλά κάπου στη μέση. Έχεις μέτρο στη ζωή σου, στις σχέσεις σου και στις αντιδράσεις σου. Ούτε πολύ δραματική, ούτε η χαρά της ζωής. Κάτι στη μέση όμως.

2. Μεγαλύτερο το πάνω από το κάτω χείλος. Είσαι μια drama queen, φίλη μου. Τα χείλη σου σε κάρφωσαν.

3. Μεγαλύτερο το κάτω από το πάνω χείλος. Κι αν κρίνω από την εικονιζόμενη σίγουρα ισχύει αυτό που θα πω, κυνηγάς όλες τις απολαύσεις της ζωής και αυτή είναι η μόνη προτεραιότητα σου. Πάρτι, έξοδοι, βόλτες, ανέμελη ζωή. Γι' αυτά ζεις και υπάρχεις.

4. Μεγάλα και τα δυο χείλη. Κάτι τέτοιο ξέρεις τι δείχνει; Ότι έχεις έντονη επιθυμία να γίνεις μάνα - τώρα πως εξηγείται επιστημονικά αυτό, δεν έχω ιδέα. Εσύ θα μας πεις αν ισχύει όμως.

5. Λεπτά χείλη. Μοναχικό άτομο είσαι εσύ που έχεις τέτοια χείλη. Σου αρέσει πολύ η μοναξιά και την απολαμβάνεις. Δε χρειάζεσαι σχέση ή δεσμεύσεις για να είσαι ευτυχισμένη. Ανεξαρτησία ολέ.

6. Έντονη καμπύλη στο πάνω χείλος. Αυτό δείχνει ότι επικοινωνείς τέλεια με τους άλλους, είσαι δημιουργικό άτομο αλλά πολλές φορές δε σκέφτεσαι αυτό που θα πεις πριν το πεις.

7. Στρογγυλεμένη καμπύλη στο πάνω χείλος. Πάντα σε νοιάζουν τα συναισθήματα των άλλων. Είσαι πολύ ευγενική και τρυφερή μαζί τους. Και μπράβο σου.

8. Ακαθόριστη καμπύλη στο πάνω χείλος. Εσύ που έχεις τέτοιο σχήμα στα χείλη, δίνεις μεγάλη βάση στις ανάγκες των άλλων, ξεχνώντας τις δικές σου. Νοιάζεσαι για τους γύρω σου σε τέτοιο βαθμό, που δε θυμάσαι καν να φροντίσεις εσένα την ίδια.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Πηγή: y-olo.gr

Read Next

Περισσότερα από

Life

27 Σεπ 2022

Μια αγκαλιά για πάντα: Πώς ένα αδεσποτάκι μου έσωσε, κυριολεκτικά, τη ζωή

Τα Pet City σε συνεργασία με το Dogs' Voice διοργανώνουν μία ξεχωριστή Ημέρα Υιοθεσίας. το Σάββατο 1 Οκτωβρίου (11:00 - 14:00) στο κατάστημα Pet City Κηφισιά (Τατοΐου 161). Μαζί τους, ο 95,2 Athens Deejay και το Missbloom.gr.

26 Σεπ 2022

Η Τζέσικα Άλμπα έχει την καλύτερη συμβουλή για έναν καλό ύπνο

Η ηθοποιός και ιδρύτρια του brand, Honest, μοιράστηκε κάποια πολύ ενδιαφέροντα wellbeing tips.

22 Σεπ 2022

Εμμηνόπαυση: Κάποιος γιορτάζει κι ησυχάζει...είμαι εγώ

Η Ναόμι Γουότς γιορτάζει την εμμηνόπαυσή της. Κι εμείς είμαστε μαζί της.

22 Σεπ 2022

Η εξέλιξη της νευροδιέγερσης στη χειρουργική του θυρεοειδούς

Η διαρκής εκπαίδευση των Ελλήνων χειρουργών στη σύγχρονη τεχνολογία επιφέρει θεαματικές αλλαγές στις επεμβάσεις θυρεοειδεκτομής.

22 Σεπ 2022

Στη νέα College Collection της Carpisa θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά

Η Carpisa παρουσιάζει την College Collection, μια συλλογή από ισχυρό και ανθεκτικό νάιλον με cool τσάντες, κασετίνες, σακίδια και νεσεσέρ.