Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 το TheTOC Merrython δίνει ξανά ραντεβού με τους χιλιάδες πιστούς φίλους του στο πιο γιορτινό δρομικό event της πόλης, σε μια πανέμορφη διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μετά την τεράστια επιτυχία των τελευταίων χρόνων, το TheTOC Merrython συνδιοργανώνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά από το ΤheTOC. gr και τον Δήμο Αθηναίων, ενώνοντας ξανά επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, περιπατητές αλλά και οικογένειες για έναν κοινό σκοπό: Την προσφορά μέσω της άθλησης.

Με δύο αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων μέσα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία, στηρίζοντας παράλληλα το ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων), που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια με επιτυχία τα προβλήματα στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης των αστέγων, καθώς και τους πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο αθηναϊκός δρομικός θεσμός αλλά και θεσμός προσφοράς TheTOC Merrython, με τη βοήθεια των χιλιάδων φίλων-δρομέων, έχει ήδη παραδώσει τόνους τροφίμων στη δομή αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων για τη στήριξη των συνανθρώπων μας.

Περισσότεροι από 10.000 πολίτες έχουν βιώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία ευεξίας και προσφοράς, με ρεκόρ συμμετοχών που κάθε χρόνο «σπάει» το προηγούμενο.

Στο πλευρό τους πάντα οι μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές που χωρίς αυτούς, η πραγματοποίηση του TheTOC Merrython δεν θα ήταν εφικτή. Επιχειρήσεις που έχουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στο DNA τους στηρίζουν αυτόν τον θεσμό από τα πρώτα του βήματα.

Με στόχο η φετινή γιορτή προσφοράς να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη, το TheTOC Merrython, καλεί όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βιώνοντας παράλληλα μια μοναδική εμπειρία, να δηλώσουν συμμετοχή.

Το σήμα για την εκκίνηση του TheTOC Merrython θα δοθεί στις 9 το πρωί της 8ης Δεκεμβρίου 2019.

Όλοι οι δρομείς θα πάρουν αριθμό συμμετοχής, τεχνικό μπλουζάκι και αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι εγγραφές για το TheTOC Merrython 2019 άνοιξαν.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS