Μία ιδιαίτερη, στενάχωρη και συγκινητική εξομολόγηση έκανε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το κανάλι της στο Youtube. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμαφνίστηκε ατημέλητη και προβληματισμένη, μιας και όπως είπε, τον τελευταίο καιρό η ίδια και η οικογένειά της περνούν δύσκολα.

«Δεν σας είχα πει τι ακριβώς συμβαίνει γιατί περίμενα να ολοκληρωθεί η σεζόν και να τελειώσει η εκπομπή» ξεκίνησε να λέει ιδιαιτέρως φορτισμένη. Αυτά που ακολούθησαν δυστυχώς δεν ήταν ευχάριστα, μιας και όπως αποκάλυψε η Σίσσυ, η μητέρα της τον περάσμένο Νοέμβριο, διαγνώστηκε με μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.

Αυτά που ακολούθησαν δυστυχώς δεν ήταν ευχάριστα, μιας και όπως αποκάλυψε η Σίσσυ, η μητέρα της τον περάσμένο Νοέμβριο, διαγνώστηκε με μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.

«Πρόκειται για έναν καρκίνο στο αίμα και στο μυελό. Η θεραπεία που υπάρχει για αυτή την ασθένεια είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Γύρω στον Δεκέμβριο ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα. Στην αρχή είχε μεγάλο πόνο στο στήθος και πήγε σε μια μεγάλη κλινική. Εκεί μέσα βγαίνοντας από την κλινική της έκαναν τεστ COVID και βγήκε θετική και ήδη είχε περάσει αρκετές ώρες με τον πατέρα μου. Κόλλησε και ο πατέρας μου COVID και το πέρασε βαριά. Μπήκε στο ΑΧΕΠΑ. Χαιρετούσαμε και τον έναν και τον άλλον τα Χριστούγεννα από τα παράθυρα. Ο ένας στο ΑΧΕΠΑ και ο άλλος στο Παπανικολάου. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε με ο οξυγόνο και τα κατάφερε. Και η μαμά το αντιμετώπισε αρκετά καλά και καλύτερα από τον μπαμπά».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS