Για κάποιους οι ουλές αποτελούν παράσημα νίκης και επιβίωσης, ενώ για άλλους ντοκουμέντα μιας εμπειρίας που θα ήθελαν να ξεχάσουν. Στους τελευταίους απευθύνεται μια tattoo artist από το Βιετνάμ, με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ngoc Like Tattoo, που καμουφλάρει τα σημάδια στο σώμα των πελατών της με υπέροχες παραστάσεις εμπνευσμένες από τη φύση.

Όπως είπε πρόσφατα σε δημοσιογράφους: «Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, δεν θέλω καμία να αγωνίζεται να αποδεχτεί τις ουλές της». Έτσι, αναλαμβάνει να καλύψει σημάδια από καισαρικές τομές, εγκαύματα ή επεμβάσεις, με ζωηρόχρωμα λουλούδια και τα ομορφότερα ζώα του πλανήτη. Η δουλειά της είναι τόσο καλή, που κανένας δεν μπορεί να καταλάβει ότι προηγουμένως στη ζωγραφική περιοχή υπήρχε κάποια σωματική «ατέλεια».

«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, δεν θέλω καμία να αγωνίζεται να αποδεχτεί τις ουλές της».

Παρόλο που το έργο της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λειτούργημα, η ίδια έχει να αντιμετωπίσει την προκατάληψη που συνοδεύει το τατουάζ στην πατρίδα της. «Ελπίζω οι ιστορίες μας να δώσουν στον κόσμο μια νέα οπτική σχετικά με αυτή την τέχνη, που δεν είναι επιφανειακή αλλά έχει πνευματική θεραπευτική δύναμη» όπως σχολίασε η ίδια στα social media. 

Δείτε περισσότερα έργα της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS