Με μια φωτογραφία απο τα παλιά, η Τατιάνα Μπλάτνικ ξεκίνησε την εβδομάδα της, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα αλλά και τον σύζυγο της. Η πρόσφατη ανάρτηση της Μπλάτνικ στον λογαριασμό της στο Instagram, μας γυρίζει πίσω στο 2003, όπου ξεκίνησαν οι πρώτες εμφανίσεις της με το τότε φίλο της και μετέπειτα σύζυγό της πρίγκιπα Νικόλαο. Στη δημοσίευση βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο κάτω απο τον βράχο της Aκρόπολης, στο πρώτο τους κοινό ταξίδι στην χώρα μας.

Στη δημοσίευση βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο κάτω απο τον βράχο της Aκρόπολης, στο πρώτο τους κοινό ταξίδι στην χώρα μας.

«Μόλις βρήκα αυτή τη φωτογραφία τυχαία. Το πρώτο μας ταξίδι στην Ελλάδα – το 2003. Ποιος θα το πίστευε ότι θα έκανα αυτή την όμορφη χώρα πατρίδα μου. Τα σαββατοκύριακα τα περνάω στην Αθήνα και απολαμβάνω όλα όσα έχει να προσφέρει...Λατρεύω την μαγεία αυτής της χώρας και η αγάπη μου για αυτή μεγαλώνει διαρκώς», αναφέρει χαρακτηριστικά στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Η Tatiana Blatnik μέσα απο το post της θέλησε να περάσει και ένα σημαντικό μήνυμα στους followers της: Να προσέχουν περισσότερο τις καθημερινές ομορφιές που κρύβει ο τόπος στον οποίο κατοικούν. Συγκεκριμένα έγραψε «Αυτή τη Δευτέρα, σε ενθαρρύνω να δώσεις περισσότερη προσοχή στην πόλη που ζεις και στις ομορφιές της, τις οποίες συχνά έχουμε ως δεδομένες». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κεντρική Φωτογραφία @tatianablatnik

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS