Ψάχνοντας στο πατάρι του σπιτιού μας ή στις σφραγισμένες και σκονισμένες κούτες στην αποθήκη, είναι πολύ πιθανόν να ξεθάψουμε έναν κρυμμένο θησαυρό, ο οποίος θα μας ξυπνήσει μνήμες από την παιδική μας ηλικία και θα μας γυρίσει αρκετές δεκαετίες πίσω. Και αυτός ο θησαυρός δεν είναι άλλος, από ένα ξεχασμένο παλιό παιχνίδι με το οποίο έχουμε περάσει ώρες ατελείωτες παρέα με τους φίλους μας. Αυτό ίσως που δε μας πέρασε καθόλου από το μυαλό, ύστερα από τόσο χρόνια, είναι να το πουλήσουμε στο eBay και να κάνουμε την τύχη μας.

Ψάχνοντας στο πατάρι του σπιτιού μας ή στις σφραγισμένες και σκονισμένες κούτες στην αποθήκη, είναι πολύ πιθανόν να ξεθάψουμε έναν κρυμμένο θησαυρό, ο οποίος θα μας ξυπνήσει μνήμες από την παιδική μας ηλικία και θα μας γυρίσει αρκετές δεκαετίες πίσω.

Κάρτες Πόκεμον

Οι κάρτες Πόκεμον ήταν ένα trend που ξεκίνησε τη δεκαετία του '90. Ξαφνικά ένα πρωί, όλα τα παιδιά αντάλλασσαν μετά μανίας στο προαύλιο του σχολείου τις διπλές κάρτες για να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους. Σε περίπτωση που θυμάστε που τις έχετε καταχωνιάσει, ρίξτε μια ματιά μήπως και έχετε κάποιες σπάνιες όπως ένα Charizard με ολογράφημα Charizard το οποίο πωλήθηκε για 12 χιλιάδες δολάρια. Ναι, καλά ακούσατε. 12 χιλιάδες δολάρια. Γι' αυτό μη χάνετε χρόνο. Ανατρέξτε στην παλιά σας συλλογή.

Οι κάρτες Πόκεμον ήταν ένα trend που ξεκίνησε τη δεκαετία του '90.

Παλιές κούκλες G.I. Joe και Transformers

Δεν υπάρχει αγόρι, που να μην κλειδωνόταν με τους φίλους του στο δωμάτιο, παίζοντας με τις ώρες G.I. Joe και Transformers. Αυτοί οι αγαπημένοι ήρωες μεγάλωσαν γενιές και γενιές παιδιών τη δεκαετία του ’80. Μάλιστα σήμερα, εάν αγοραστούν από κάποιο συλλέκτη, μπορούν να πιάσουν μια αρκετά καλή τιμή. Ανάλογα με την κατάστασή τους, οι τιμές ξεκινούν από 50 και μπορεί να αγγίξουν και τα 250 δολάρια. Αν βέβαια, έχετε ξεχασμένο στο πατάρι σας ένα σετ του Masters of the Universe Eternia, τότε μάλλον κάνατε την τύχη σας, καθώς ένα αντίστοιχο πωλήθηκε στο eBay για 10 χιλιάδες δολάρια.

Δεν υπάρχει αγόρι, που να μην κλειδωνόταν με τους φίλους του στο δωμάτιο, παίζοντας με τις ώρες G.I. Joe.
Τα Transformers

Παιχνίδια Polly Pocket

Θυμάσαι που έχεις φυλάξει τα αγαπημένα σου Polly Pocket; Τα λατρεμένα αυτά κοριτσίστικα παιχνίδια της Mattel πωλούνται αυτή τη στιγμή στο eBay σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές. Μια γρήγορη αναζήτηση έδειξε ότι η συλλογή Peter Pan Polly Pocket φτάνει τα 300 δολάρια, ενώ ένα μικροσκοπικό σπίτι Polly Pocket μπορεί να ξεπεράσει και τα 250 δολάρια.

Cinderella polly pocket
Peter Pan polly pocket

Με πληροφορίες από το mentalfloss.com

 

TAGS