ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα δίδυμα παλάτια: Το σχήμα των φρυδιών μας φανερώνει κάτι για εμάς

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες φυσιογνωμιστές, είναι σημαντικοί δείκτες της αυτοπεποίθησή μας, της λογικής, των οργανωτικών ικανοτήτων μας και του πώς αποφασίζουμε.

Τα δίδυμα παλάτια: Το σχήμα των φρυδιών μας φανερώνει κάτι για εμάς

Πολλοί από εμάς σπαταλάμε πολύ χρόνο (ίσως και χρήμα) να διατηρήσουμε ή να φτιάξουμε τα φρύδια μας, από την αποτρίχωση μέχρι το τσιμπιδάκι ή τη συμπλήρωσή τους στα κενά σημεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι, όμως, δεν ξέρουμε γιατί ακριβώς έχουμε αυτά τα τρίχινα τόξα στο μέτωπό μας και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν. Πέρα λοιπόν απ' ότι μας βοηθούν να βλέπουμε με το να κρατούν την υγρασία μακριά από τα μάτια μας όταν βρέχει ή όταν ιδρώνουμε, το σχήμα των φρυδιών καθορίζει το ποιοι είμαστε.

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες φυσιογνωμιστές, είναι σημαντικοί δείκτες της αυτοπεποίθησή μας, της λογικής, των οργανωτικών ικανοτήτων μας και του πώς λαμβάνουμε αποφάσεις. Στην κινεζική ανάγνωση του προσώπου, τα φρύδια μας είναι επίσης γνωστά ως Sibling Palace. Η περιοχή αυτή υποδηλώνει τη σχέση ανάμεσα σε εμάς και τα αδέλφια μας, την προσωπικότητα των αδελφών μας, την κατάσταση της υγείας τους, καθώς και το επίπεδο της υποστήριξης που υπάρχει.

Αν είμαστε άτομα με πυκνά φρύδια μπορούμε να κάνουμε πολλές εργασίες ταυτόχρονα και παθιαζόμαστε πολύ με αυτό που κάνουμε, ενώ είμαστε γενναιόδωροι προς τους αγαπημένους μας. Τα θαμνώδη φρύδια ανήκουν σε πιο διανοητικά, ενεργά άτομα, που χαρακτηρίζονται από μια συνεχόμενη ροή σκέψεων και ιδεών. Αν ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων με λεπτά φρύδια, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε εξίσου ευφυείς, αλλά προτιμούμε να κάνουμε ένα πράγμα τη φορά. Επίσης, είμαστε πιο ήρεμοι, αλλά λιγότερο παθιασμένοι με τα συμφέροντά μας.
Αν τα φρύδια μας εκτείνονται πολύ πέρα από τα μάτια μας, φαίνεται να έχουμε πολλά αδέλφια, ενώ τα πιο κοντά φρύδια δείχνουν λιγότερα αδέλφια.
Σύμφωνα επίσης με την παραδοσιακή κινεζική ανάγνωση πρόσωπου, όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση ανάμεσα στα φρύδια και τα μάτια μας, τόσο η ζωή μας θα είναι πιο ευτυχισμένη. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύουν ότι μια μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα φρύδια και τα μάτια, δηλώνει ότι είμαστε σε θέση να ζητάμε και να λαμβάνουμε βοήθεια από άλλους, ενώ με μια μικρότερη απόσταση λαμβάνουμε σπάνια αυτό το είδος της βοήθειας και πρέπει να εργαστούμε σκληρότερα για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ας πάμε να δούμε διάφορα είδη φρυδιών και τι ακριβώς σημαίνουν για εμάς:

1. Κοντά φρύδια
Εκτείνονται πάνω από την εξωτερική γωνία του ματιού προς την εσωτερική γωνία του ματιού. Αν έχουμε μικρά, κοντά φρύδια διακατεχόμαστε από αρκετή ένταση στη ζωή, ενώ προφανώς δεν επικοινωνούμε εύκολα. Μάλιστα μπορεί να στερούμαστε ρομαντικών συναισθημάτων και έχουμε συνήθως δύσκολες σχέσεις με την οικογένειά μας, επειδή είμαστε ανεξάρτητοι από τους άλλους.

2. Μακριά Φρύδια
Αν ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουμε μακριά φρύδια, είμαστε πολύ εγκάρδιοι και εξαιρετικά φιλικοί σε καταστάσεις στο χώρο εργασίας. Πιθανό να είμαστε ο μεγαλύτερος/η αδελφός/η στην οικογένεια. Η κύρια αδυναμία μας είναι ότι είμαστε πολύ συντηρητικοί και τείνουμε να καθυστερούμε τις εξελίξεις στη ζωή. Το θέμα δεν είναι ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τις τρέχουσες υποθέσεις, απλά δεν ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις στην καριέρα μας, όμως αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις αλλαγές, όταν αυτές προκύψουν. Αν είμαστε γυναίκες με μακριά φρύδια, έχουμε την τάση να σεβόμαστε τους άλλους ανθρώπους και πάντα ανεβαίνουμε τα σκαλιά της επιτυχίας στον επιλεγμένο τομέα της σταδιοδρομίας μας.

3. Αραιά φρύδια
Συνήθως αν έχουμε πολύ λεπτή τρίχα, ανήκουμε στους ανθρώπους με αραιά φρύδια. Το φρύδι φαίνεται αχνό ή ξεθωριασμένο από τη φύση του. Συνήθως ο χαρακτήρας μας μπορεί να είναι καλοπροαίρετος, αλλά θυμόμαστε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, ιδίως λάθη που έγιναν εις βάρος μας. Δεν συγχωρούμε, ούτε ξεχνάμε εκείνους που μας έχουν αδικήσει. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα χρήματά μας και μας αρέσει να τα ξοδεύουμε για τον εαυτό μας, αλλά σπάνια για φίλους ή συγγενείς. Αγνοούμε τους άλλους ανθρώπους, δεν ανησυχούμε για τα συναισθήματά μας ή τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς. Σε μια πιο θετική νότα, είμαστε σίγουρα βαθιά ρομαντικοί και πιστεύουμε στο γάμο, ενώ δεν μας λείπει η τύχη στην απόκτηση εραστών, δεδομένου ότι είμαστε συνήθως αρκετά ελκυστικοί. Υπάρχει ένα μονοπάτι της ζωής που πρέπει να προσπαθήσουμε να ψάξουμε, το οποίο θα μας φέρει πιο βαθιά στον πνευματικό κόσμο. Το σίγουρο είναι πάντως, ότι είμαστε η ψυχή της παρέας και ότι η παρουσία μας θα έχει μεγάλο αντίκτυπο σε άλλους ανθρώπους.

4. Φυσικά πλούσια φρύδια
Αν τα φρύδια μας είναι μεγάλα σαν βούρτσα που έχει σαρώσει τις τρίχες προς τα πίσω με τα άκρα ελαφρώς παχιά, μας καταλαμβάνει εύκολα απογοήτευση, αν οι άλλοι μας κρατούν πίσω από τ' ό, τι θέλουμε να κάνουμε, επειδή είμαστε πολύ καλοί στο να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. Είμαστε άτομα πολύ συναισθηματικά και παίρνουμε τις περισσότερες από τις αποφάσεις μας με βάση το συναίσθημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας κρύβεται στη διαχείριση ή την εξοικονόμηση χρημάτων , κατά το μεγαλύτερο μέρος του ζωής μας, γεγονός που μπορεί να μας οδηγήσει σε οικονομική κρίση. Η μεγάλη είδηση είναι ότι αν είμαστε άνδρες με αυτά τα φρύδια, μπορεί να έχουμε καλή τύχη πριν από την ηλικία των 43, αλλά στα επόμενα τέσσερα χρόνια, υποφέρουμε συνήθως από μια δόση κακής τύχης. Εάν είμαστε γυναίκες με αυτά τα φρύδια, τότε θα έχουμε σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με το γάμο στην ηλικία των τριάντα.

5. Φρύδια με ψηλή γωνία
Εάν τα φρύδια μας είναι ψηλά πάνω από το μάτι (συνήθως πολύ κυρτά), σημαίνει ότι δεν είμαστε τόσο προσιτοί, καθώς είμαστε πιο ευαίσθητοι και έχουμε την τάση να κρατάμε λίγο τις αποστάσεις. Χρειαζόμαστε επίσης περισσότερο χώρο και μερικές φορές μπορεί να φαινόμαστε αλαζόνες, αλλά στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να έρθουμε πιο κοντά σε άλλους ανθρώπους. Τείνουμε επίσης να είμαστε τελειομανείς. Έχουμε συχνά ηγετικές ικανότητες, αλλά και την τάση να χάνουμε εύκολα το ενδιαφέρον μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στα χόμπι, την καριέρα και τις σχέσεις μας.

6. Φρύδια χωρίς γωνία
Όταν τα φρύδια είναι ευθεία, είμαστε άμεσοι και απλοί. Έχουμε μια συμπαθή προσωπικότητα με αρκετή σαφήνεια και υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης που αντανακλάται από τον τρόπο που ενεργούμε χωρίς να διστάζουμε, γιατί γενικά δεν μας αρέσει να χρονοτριβούμε ή να καθυστερούμε τα πράγματα. Δεν αγχωνόμαστε με τα προβλήματα της ζωής, ενώ κινούμαστε γρήγορα για να τα λύσουμε. Ποτέ δεν ακολουθούμε την πλειοψηφία, αλλά μάλλον πάμε με ό, τι μας φαίνεται πιο δίκαιο στη ζωή. Οι αποφάσεις άλλων ανθρώπων δεν θα επηρεάσουν τις αποφάσεις μας εύκολα. Τα φρύδια μας, δείχνουν ότι είμαστε πολύ εστιασμένοι στους στόχους μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα οργανώσουμε τις δράσεις μας, ώστε να μπορέσουμε να τους επιτύχουμε.

7. Φρύδια που είναι λεπτά κατά μήκος όλης της γραμμής
Δεδομένου ότι τα φρύδια μας σχετίζονται την αυτοπεποίθησή μας, αν τα δικά μας είναι τόσο λεπτά, μπορεί να μειώσουν πραγματικά τόσο την αυτοπεποίθησή μας, όσο και την ικανότητα μας στην λήψη αποφάσεων. Το να βγάζουμε τα φρύδια μας σε μια τόσο λεπτή γραμμή, μπορεί να προσελκύσει ανθρώπους προς το μέρος μας που θα «πατήσουν» πάνω μας, γιατί η αυτοπεποίθησή μας θα έχει μειωθεί. Τα λεπτά φρύδια συνήθως εμφανίζονται στις γυναίκες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι τόσο λεπτά ώστε να φαίνονται σχεδόν αόρατα, δηλαδή μόνο το οστό του φρυδιού προεξέχει. Αν έχουμε αυτά τα φρύδια θα πρέπει να προσέξουμε αν παντρευτούμε, γιατί ο γάμος μας μπορεί να υποφέρει από καυγάδες και μάχες. Αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι οι γυναίκες που έχουμε αυτά τα φρύδια είμαστε ζηλιάρες, κάτι που δεν προοιωνίζει ότι ο γάμος μας, θα είναι αρμονικός και ομαλός. Σε μια πιο θετική νότα, τόσο λεπτά φρύδια είναι συνήθως βγαλμένα. Έτσι, το φυσικό φρύδι θα πρέπει να διαβαστεί για μια πραγματική ανάγνωση.

Τέλος, έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί από εμάς διαθέτουν μια κρυφή ελιά στα φρύδια. Αυτό μας καθιστά αρκετά προσεκτικούς, επιμελείς και ικανούς για μεγάλα πράγματα στη ζωή. Εάν η ελιά μας είναι κοντά στο μέσο των φρυδιών, υπάρχουν μεγάλα ταλέντα που δεν τα έχουμε ακόμη ανακαλύψει. Είμαστε άνθρωποι πραγματικά ευφυείς και ταλαντούχοι. Σε πολλές περιπτώσεις, έχουμε εξίσου επιτυχημένους αδελφούς και αδελφές.
Θα συμβάλλουμε οι ίδιοι στην άνοδο μας στη δόξα και αυτό γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ότι θα πετύχουμε στη ζωή μας. Αισθανόμαστε ότι έχουμε καθήκον στη ζωή μας να καθοδηγήσουμε τους άλλους και είναι σίγουρο ότι θα επιτύχουμε μια καλή οικονομική κατάσταση.

Πηγή: astrology.gr

Read Next

30 Ιουν 2022

Η Χαμένη κόρη και οι ταινίες που θα δούμε στο σινεμά σε Α' προβολή

Μία ανάσα πριν τον ερχομό του Ιουλίου κι ενώ τα θερινά σινεμά έχουν αρχίσει να τραβάνε κόσμο, έξι ακόμη ταινίες προβάλλονται από σήμερα -τέσσερις πρεμιέρες και δυο επανεκδόσεις.

29 Ιουν 2022

Matzenta kuzina del sol: Ένα tropical γαστρονομικό ταξίδι στο Μεξικό μέσα από τα μάτια της Κρήτης

Στα Χανιά, η Κρητική και η Μεξικανική κουζίνα γίνονται μια.

Περισσότερα από

Life

29 Ιουν 2022

Tελικά, πόσα γνωρίζουμε για το mezcal;

Το πολυβραβευμένο premium mezcal The Lost Explorer κατέφθασε στη χώρα μας και μας συστήνει στα μυστικά του και στη φιλοσοφία "Slow down & Sip curiously".

29 Ιουν 2022

5+1 σκέψεις μπροστά από ένα έξυπνο πλυντήριο

Δεν βρήκαμε το νόημα της ζωής αλλά σίγουρα καλύψαμε τις έγνοιες της καθημερινότητας.

28 Ιουν 2022

Τα τρία Μ που αδυνατίζουν

Μεταβολισμός, Μακροσυστατικά, Μερίδες.

28 Ιουν 2022

Women who dare: The Change Makers

Τρεις γυναίκες που διαπρέπουν με την τεχνογνωσία και το ταλέντο τους αποτελούν έμπνευση για όλες όσες θέλουν να τολμήσουν.

28 Ιουν 2022

Το Jayont Mykonos αναβιώνει ένα ζωντανό μύθο του νησιού

Ένας ζωντανός μύθος του νησιού, που μπορείς σήμερα να τον επισκεφτείς.

28 Ιουν 2022

3 νέα πάρκα τσέπης από την P&G σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Δημιουργούμε πάρκα τσέπης κάνουμε τις πόλεις μας πιο βιώσιμες" η P&G συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο με τη δημιουργία 10 πάρκων τσέπης μέχρι σήμερα!

23 Ιουν 2022

Με μία φαντασμαγορική εκδήλωση η Huawei παρουσίασε τα νέα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της εταιρίας

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές!

23 Ιουν 2022

Ήρθε η στιγμή για την πρώτη του κρέμα;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

23 Ιουν 2022

Pet Shop Boys: Οι μάστορες της Pop Art

Η περιοδεία "Dreamworld" φέρνει το βρετανικό δίδυμο ξανά στην Αθήνα (Πλατεία Νερού, 30/6), για μια βραδιά με τα πιο λατρεμένα τραγούδια της μακροχρόνιας πορείας τους.