Τις πρώτες μέρες καθόμουν στο γραφείο μου φέρνοντας σημειωματάριο, κούπα τσάι, λάπτοπ, κινητό. Λίγο μετά κατάλαβα ότι θα μπορούσα να παραλείψω κάποια από αυτά. Γιατί; Γιατί το νέο μου smartphone που μόλις πριν λίγο καιρό είχε κάνει εντυπωσιακή πρεμιέρα στην αγορά, το Galaxy Z Flip, μπορούσε απλά να με βοηθήσει να κάνω τα πάντα (μόνο το τσάι δεν γινόταν να μου φτιάξει αλλά ίσως σε λίγο καιρό να γίνει και αυτό).

Εργασία στο σπίτι σημαίνει απαίτηση για ακόμα πιο multitasking ιδιότητες. Γραφείο και εκκρεμότητες, κλήσεις που πολλαπλασιάζονται λόγω της επικοινωνίας από μακριά με όλους όπως και κάποιες δουλειές του σπιτιού, όλα πρέπει να προχωρούν, μερικές φορές παράλληλα. Πρέπει να συμπυκνώσεις λοιπόν την αποτελεσματικότητά σου. Πώς; Μαθαίνεις πως να μαζεύεις το χρόνο σου γιατί είναι πού εύκολο να σου διασκορπιστεί μέσα σε όλη την ημέρα. Κοιτάς να πλαισιώνεις χωροταξικά την εργασία σου για ακόμη περισσότερη παραγωγικότητα. Και πολύ βασικό, προσέχεις να έχεις τα ιδανικά εργαλεία στα χέρια σου. Κάτι σαν το μαγικό multi-tasking gadget, το Galaxy Z Flip της Samsung.

Αποτελώντας την πρώτη συσκευή με αναδιπλούμενο γυαλί, το Galaxy Z Flip διπλώνει σε flex mode και στην κυριολεξία σου λύνει τα χέρια. Στέκεται όπου θέλεις και εσύ μπορείς να κάνεις τις κλήσεις σου και τις βιντεοκλήσεις σου ενώ παράλληλα ασχολείσαι με κάτι άλλο έχοντας ελεύθερα τα χέρια σου, Ειδικά φτιαγμένο για hands free λειτουργίες που παρέχουν νέους τρόπους δημιουργίας, κοινοποίησης και εμπειρίας περιεχομένου. Eιδικά φτιαγμένο για μένα θα συμπληρώσω…. Έτσι κάπως μετατρέπεται σε ένα μικρό laptop με την ευέλικτη πολυμορφικότητά του. Ενώ η χορταστική οθόνη του υπάρχει για να χαρίσει μια εμπειρία ανεπανάληπτη. Ανάμεσα στα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του είναι και η δυνατότητα split screen. Η οθόνη του χωρίζει στα δύο και έτσι μπορείς να παρακολουθείς συγχρόνως περισσότερες από 1 δραστηριότητες. Tι λέγαμε για multitasking;

 

To Galaxy Z Flip, επαναπροσδιορίζει τις προοπτικές ενός smartphone και τις δυνατότητες που προσφέρει, ενώ είναι ένα πολύτιμο και πολυδιάστατο εργαλείο για κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Sponsored by Samsung

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS