Λατρεύεις τα επιτραπέζια; Είσαι από εκείνους που περηφανόνται στις παρέες τους ότι δεν χάνουν ποτέ στο Trivial Pursuit και ότι πρωταθλητές στις ερωτήσεις γνώσεων; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στην πράξη και να βγεις πραγματικά κερδισμένος, αφού το ολοκαίνουργιο, πολυτελές ξενοδοχείο του Trivial Pursuit που άνοιξε τις πόρτες του 30 μίλια έξω από τη Μόσχα προσφάρει τις ανέσεις ενός πεντάστερου εντελώς δωρεάν αρκεί να μπορείς να απαντήσεις σωστά σε τυχαίες, σωστά και δύσκολες ερωτήσεις. Ό,τι δηλαδή θα έκανες σε μία πραγματική παρτίδα του πιο διάσημου επιτραπέζιου γνώσεων στον κόσμο.

Το πρωτότυπο πρότζεκτ της εταιρείας Hasbro υλοποιείται σε συνεργασία με το πρακτορείο Leo Burnett Moscow.  Έτσι, από τις 20 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου, μια διώροφη εξοχική κατοικία  θα δέχεται επισκέπτες που θα μπορούν να πληρώσουν για όλες τις ανέσεις απλά απαντώντας σε ερωτήσεις.

Ωστόσο επειδή η ζήτηση είναι αντιστρόφως ανάλογη της προσφοράς ακόμα και για να κάνεις αίτηση για κράτηση πρέπει να απαντήσεις στην ερώτηση: «Ποια ήταν η μυθιστορηματική φιγούρα εξαιτίας της οποίας καταστράφηκε η Τροία;».

Στο πανέμορφο ξενοδοχείου του Trivial Pursuit υπάρχουν 3 κρεβατοκάμαρες, σάουνα, τζάκι και μπάρμπεκιου, αλλά προκειμένου να μπορέσει ο επισκέπτης να απολαύσει όλα τα παραπάνω δωρεάν πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει σωστά σε όσες το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις. 

 Η προθεσμία για τις κρατήσεις εκπνέει στις 28 Απριλίου και η διαθεσιμότητα είναι δυσανάλογα μικρή της ζήτησης.  

Για αυτόν τον λόγο, όσοι σκεφτούν να στείλουν, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις όπως ποιος ήταν ο πρώτος χαρακτήρας του Disney ή το τελευταίο μυθιστόρημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ.  

Όσοι απαντήσουν σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις, θα κερδίσουν διαμονή δύο ημερών με όλες τις ανέσεις εντελώς δωρεάν (σ.σ ανά δύο ημέρες θα έρχονται άλλοι κορυφαίοι και πιο δυνατοί παίκτες με την παρέα τους). 

 

Δες το προωθητικό βίντεο για το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο του Trivial Pursuit,

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS