Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έχει ήδη «φορέσει» τα φιορτινά του και έχει δημιουργήσει το πιο χριστουγεννιάτικο κλίμα ολόκληρης της πόλης. 

Μεταμορφώθηκε, στολίστηκε και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν και να ζήσουν ιδιαίτερες εορταστικές στιγμές, με ένα διαφορετικό και διανθισμένο πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τις γιορτές.

Ο «Χριστουγεννιάτικος Κόσμος» του ΚΠΙΣΝ αποτελεί τον απόλυτο γιορτινό προορισμό για την περίοδο που διανύουμε, με μια πληθώρα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. Όπως όλες οι εκδηλώσεις του, έτσι και οι χριστουγενιάτικες, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ανάμεσα στις ποικίλες εκδηλώσεις του και τις μαγικές δραστηριότητές του, αξίζει να το επισκεφθείτε για έναν ακόμη λόγο. Στο γιορτινό σκηνικό του ΚΠΙΣΝ συμπεριλαμβάνεται ένα υπέροχο παγοδρόμιο, το οποίο έχει στηθεί πάνω στο Κανάλι, μπροστά από τη στολισμένη Αγορά. Ποιος δεν θα ήθελε να νιώσει έστω για λίγο βασιλιάς ή βασίλισσα του πατινάζ και να μπει εντελώς στο πνεύμα των Χριστουγέννων;

Μπείτε εδώ για το πρόγραμμα αναλυτικά.

TAGS