Στο όχι και τόσο μακρινό μας μέλλον, ένα ξαφνικό δυστήχημα σε έναν διαστημικό σταθμό που βρίσκεται κοντά στη Γη κοστίζει πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Γκρέι, με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ, την Λιβ Τάιλερ και τον Τόμι Λι Τζοουνς.  Πρόκειται για την δεύτερη ταινία του Πιτ που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2019, ένα σκληρά φουτουριστικό φιλμε με φιλοσοφικές προεκτάσεις, που πιθανότατα να του χαρίσει μία υποψιότητα για Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στον ρόλο του εργασιομανία Major Roy McBride, σε μία ιστορία που συνομιλεί με ταινίες όπως το Gravity του Αλφόνσο Κουαρόν και το Σολάρις Στίβεν Σόντενμπεργκ. 

Στον βασικό άξονα της πλοκής ένα σπουδαίο, κλασικό βιβλίο, η «Καρδιά του Σκότους» του Τζόσεφ Κόνραντ, που μεταλλάσεται τόσο πετυχημένα εδώ για να αφηγηθεί μία νέα ιστορία. Αυτή του Roy McBride, το οποίου η εμμονή με τα άστρα και την δουλειά του τού στερεί τελικά την οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

Στο όχι και τόσο μακρινό μας μέλλον, ένα ξαφνικό δυστήχημα σε έναν διαστημικό σταθμό που βρίσκεται κοντά στη Γη κοστίζει πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Γκρέι, με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ, την Λιβ Τάιλερ και τον Τόμι Λι Τζοουνς.

Μία αληθινή «Οδύσσεια» τοποθετημένη στο αχανές, τρομακτικό διάστημα, με όλες τις συναρπαστικές προεκτάσεις ενός σύγχρονου έπους, μα και την στόφα μίας θεαματικής περιπέτειας. 

Το «Αd Astra» έκανε ένα πολυσυζητημένο και απόλυτα πετυχημένο άνοιγμα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας και προσγειώνεται σήμερα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Στον βασικό άξονα της πλοκής ένα σπουδαίο, κλασικό βιβλίο, η «Καρδιά του Σκότους» του Τζόσεφ Κόνραντ.

 

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

To τρέιλερ της ταινίας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS