
Η εστίαση στη χώρα μας έχει πραγματοποιήσει εδώ και μερικές ημέρες την επανεκκίνησή της, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Τα σημαντικότερα ελληνικά εστιατόρια υποδέχονται και πάλι επισκέπτες, προσπαθώντας να διατηρήσουν την ποιότητά τους και σταδιακά να παρουσιάσουν τις πιο φρέσκιες τους προτάσεις.
Η Σπονδή, το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin, κάνει restart και ακολουθώντας πάντοτε τα υψηλότερα γαστρονομικά standards -στα οποία άλλωστε έχει συνηθίσει το κοινό από το 1996 μέχρι και σήμερα- παρουσιάζει το Dîner entre Amis (Δείπνο με φίλους).
Διαβάστε τη συνέχεια στο Εsquire