Μπορεί να μην είναι διάσημη στην Ελλάδα, αλλά η πρόσφατη βιογραφία της Χάνα Μπράουν έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, ενώ αποσπάσματά της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η νεαρή Χάνα, η οποία είναι δημοφιλής τηλεοπτική περσόνα των ΗΠΑ και πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, θα ήταν ακόμη ένα ωραίο κορίτσι της διπλανής πόρτας, αν δεν της είχαν συμβεί μερικά συγκλονιστικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.

Μέσα από το βιβλίο «God Bless This Mess» μοιράζεται με τους θαυμαστές της μερικά αρκετά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, τα οποία απέφευγε να σχολιάσει εδώ και καιρό. Ξεκινάει με τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, στην ηλικία των 11 μόλις ετών. «Έκανα μία μαγνητική προκειμένου να μάθουμε γιατί είχα τόσους συχνούς πόνους στο στομάχι. Η εξέταση έδειξε ένα όγκο στο μέγεθος αυγού, στο πάγκρεάς μου. Έκανα αμέσως βιοψία και έπειτα από λίγες μέρες, ένας ογκολόγος πήρε τηλέφωνο στο σπίτι για να ενημερώσει τους γονείς μου ότι ο όγκος μου ήταν κακοήθης. Είχα έναν από τους πιο θανατηφόρους καρκίνους», συνεχίζει.

«Έκανα μία μαγνητική προκειμένου να μάθουμε γιατί είχα τόσους συχνούς πόνους στο στομάχι. Η εξέταση έδειξε ένα όγκο στο μέγεθος αυγού, στο πάγκρεάς μου. Έκανα αμέσως βιοψία και έπειτα από λίγες μέρες, ένας ογκολόγος πήρε τηλέφωνο στο σπίτι για να ενημερώσει τους γονείς μου ότι ο όγκος μου ήταν κακοήθης. Είχα έναν από τους πιο θανατηφόρους καρκίνους», συνεχίζει.

«Λίγο πριν μπω στο χειρουργείο έβλεπα τη μαμά μου να κλαίει και τον μπαμπά μου ανήσυχο. Τους είπα ότι όλα θα πάνε καλά και όντως πήγαν. Ο καρκίνος μου δεν ήταν μεταταστατικός και ευτυχώς αφαιρέθηκε ολόκληρος. Δεν χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Πλέον, κάνω τις καθιερωμένες εξετάσεις μου και είναι όλα καλά μέχρι στιγμής». 

Όσο για το άλλο γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της: «Το 2001 ο θείος μου στην Αλαμπάμα, επέστρεψε σπίτι και βρήκε τη θεία μου και τα δύο μου ξαδέρφια νεκρά. Η θεία μου ήταν η μικρότερη αδερφή του πατέρα μου. Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποιος μπήκε για να τους κλέψει, και δυστυχώς τα πράγματα πήραν πολύ άσχημη τροπή», εξομολογείται.

«Για πολύ καιρό είχα φοβίες. Δεν φοβόμουν τα τέρατα όπως όλα τα παιδάκια, αλλά μήπως μπει κάποιος στο σπίτι μου και με σκοτώσει». 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS